Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kontrol ama�li ne yaptirmaliyim ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı murattt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kontrol ama�li ne yaptirmaliyim ?
    Gönderildi: 01-Eyl�l-2013 tarihinde 11:24
Merhaba arkadaslar;

Is yerinde �evremdeki �ogu kiside agiz kokusu duydugum i�in bayagi bir rahatsiz oluyorum. Ama son g�nlerde bendemi b�yleyim acaba demekten kendimi alamaz oldum. Dislerimle ilgili bir sorun yok. Kbb uzun s�redir gitmedim. Genel olarak kokunun olup olmadigini hangi cihaz s�yl�yor acaba ? Halimetre vs. gibi cihaz kullanarak verilerle bilgi alabilecegim ya da sizin tavsiye edebileceginiz yer ya da kisi varsa beni bilgilendirirseniz �ok sevinirim. Simdiden tesekk�rler.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 14:14
kardes sen git bogazda guzel bir �ay i� birak bu halitofobiyi sende sorun olsa simdiye belli ederdi rahat ol her insanin agi kokar ama sikayet derecesindeyse olay fark kazanir
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 15:35
insanlarla konusurken 1 metre uzagindaki kisinin rahatsiz oldugunu g�r�yorsan o zaman sorun var diyebiliriz. en azindan biz b�yle durumlarla karsilasiyoruz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.