![]() |
mutlaka deneyin |
Yanıtla
|
| Yazar | |
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: mutlaka deneyinGönderildi: 22-Eyl�l-2013 tarihinde 09:10 |
|
Arkadaslar burun tikanikligi yasayanlar mutlaka denesin.
Ge�enerde "breathe right" burun bandlarindan aldim. gece yatarken burnunuzun �zerine yapistiriyorsunuz ve sabah �ok ferah bi�imde uyaniyorsunuz. bunu kullandigim sabahlar bogazimda birikme koku vs olmuyor denecek kadar azaliyor. |
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2013 tarihinde 19:58 |
|
g�zel tespit bir ara benim de aklima geldi horlama i�in olanlarindan alsam mi diye:)
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Eyl�l-2013 tarihinde 11:23 |
|
BEN DENEMISTIM G�ZEL BIR FAYDASI OLUYOR. AMA AGIZ KOKUSUNA ETKI EDERMI BILMIYORUM. ONUN YERINE SINUS RINSE KIT UYGULASINLAR VE HAFIF ILIK SUYLA BURUNLARINA SU �EKIP S�MK�RS�NLER HER GECE YATMADAN ODA RAHATLATIYO.
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Eyl�l-2013 tarihinde 22:02 |
|
Evet sin�s rinse kit de denedim, ancak sorun su ki bendeki (ve burdaki bir�ok kiside tahmin ediyorum) burun tikanikligi anatomik bir bozukluktan kaynaklaniyor sanirim ve nefes alabildigim s�rece sorun olmuyor. rinse kit daha kisa s�reli bir ferahlama sagliyor.
|
|
![]() |
|
01adanali
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 15:18 |
|
sin�s rinse kit kullandim ve agiz kokumda bir degisiklik olmadi malesef :(
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 19:06 |
|
Arkadaslar, ben sorunun burnumda oldugunu �grenene dek sanirim 10 yil filan ge�ti. Biraz safmissin denebilir ama o kadar komple ki, y�zlerce tahlil temiz �ikti.
Burun ameliyatini bir s�r� "ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok" cevaplarinin ardindan , hayatimin zehir oldugunu farkeden bir doktor tarafindan ameliyat edildim. Ve sorunum %80 -85 azaldi. uzun s�re yemek yemedigimde , �ay (beklemis) ve kahve t�ketiminde asiri artiyor, bu da bogazimdaki birikmeden kaynaklaniyor, bunda da burnumda ameliyattan sonra konkalarin tekrar biraz sismesi etken.. Faydasi olur belki diye yaziyorum. Saglicakla. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 20:09 |
|
"ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok"
bu cevabi ben de bir�ok defa duydum, a�ik�asi basarisiz burun ameliyati hikayelerini de dinledikten sonra insan b�yle bir konuda risk almaya daha bi temkinli bakiyor. acaba?? |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2013 tarihinde 11:43 |
|
Aynen.. s�yle ger�ekten kurtulani g�rsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun i�in ameliyat olupta �ok azaldigini s�yleyen bir tek effect i g�rd�m. insaAllah onunda tamamen ge�er zamanla.
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2013 tarihinde 19:32 |
agiz kokusu i�in degil de nefes alis verisinizde sikinti varsa s�rekli burnunuz tikaniyorsa ameliyat olun ama unutmayin benim gibi alerjiniz varsa ameliyat sonrasi yine tikanacak �nceliginiz alerji testi olsun |
|
![]() |
|
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2013 tarihinde 10:35 |
|
Mesajin umut veriyor
Insallah ben de burnumdan ameliyat olacagim Agiz kokusu haricinde nefes alamamak hayat kalitemi d�s�r�yor, hele bir de hasta olunca ! Ama anesteziden ge�emedim ve ameliyat olamadim SAnsimi yine deneyecegim...
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2013 tarihinde 10:50 |
|
Aslinda s�yle ki nefes alisverisimde sikinti var mi bilemiyorum. Bana normal nefes aliyormusum gibi geliyor ama eger ben bu durumu �ocukluktan beri yasiyorsam normal nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigim i�in bana nefes alis- verisim normal geliyor. Ama alerji konusunda haklisiniz bence �ncelikle alerji problemi halledilmeli evian kullanmaya baslamisti alerji ila�larini doktoru 1 yil bile s�rebilir demisti. Belki �nce alerjiyi halledersek digerleri de kendiliginden gelir ve en basta koku tabi ki.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |