![]() |
nizadol |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
bulut
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Eyl�l-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: nizadolGönderildi: 03-Eyl�l-2012 tarihinde 22:30 |
|
|
Murat hocam
geniz akintim var koku burnumdan geliyor nizadol kullandim ge�i�i olarak ge�ti ilaci birakinca tekrar koku geri geldi. su sorularimi cevaplarsaniz sevinirim 1)nizadolu 2 g�nde 1 adet kullansam bana zarari olurmu? 2)deviasyonla konka farkli seylerimi ?koku hangisinden gelir 3)istanbulda bizi y�nlendireceginiz agiz kokusu konusunda bilgili kulak burun bogaz doktoru varmi ? 4)deviasyon ve konka ameliyati olupta kurtulan hastaniz oldumu? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Eyl�l-2012 tarihinde 21:41 |
|
1- Bu ila� en �ok 2-3 hafta kullanilabilir. 2- Yerinden yolundan sapmis olmaya deviasyon ismi verilir. Burun i�inda sagli sollu yerlesen i�i kan ve bag dokusu ile dolu olan kavernoz organlara konka ismi verilir. Bu bilgiye g�re, Simdi sorunuzu yeniden sorunuz. 3- Ne oldugunu bilmedigim vakayi yanlis y�nlendirmekten �ekinirim. 4- Evet |
||
![]() |
||
bulut
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 00:22 |
|
|
Hocam
nizadol kullanan ve ge�i�i olarak agiz kokusundan kurtulan hastalara kokunun kaynagi sudur diyebilirmisiniz? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 17:50 |
|
|
Sorulara verdigi cevaplar ve �l��len kokunun cinsine bagli olarak �ember daralir. Hepsi o kadar.
|
||
![]() |
||
bulut
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2012 tarihinde 06:54 |
|
|
Hocam
s�rekli geniz akintisi olan ve burundan koku gelen nizadol i�timi ge�i�i olarak kokudan kurtulan i�in ne s�yliyebilirsiniz. |
||
![]() |
||
mehmet
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2012 tarihinde 19:52 |
|
|
Bende s�rekli degil ama (agiz kokum s�rekli, her saniye, her an :( ) burnumdan da bazen koku geliyor. Bazen hapsurunca geliyor koku. Bu tip2 de g�r�len bir olaydi degil mi hocam?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2012 tarihinde 21:45 |
|
Evet
Tip 2 oldugu s�phesi ile incelenmesi gerektigini s�yleyebilirim. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ekim-2012 tarihinde 22:14 |
|
|
hocam iyi g�nler .nidazol kullaninca tamamen agiz kokusu gecen var ise bildirsin diye yazmistiniz..ben yeni �ye oldum ve tesadufen nidazol kullandim ve gecti ama sonra tekrar geldi ...ne yapiyim bu asamada tesekk�rler
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2012 tarihinde 10:47 |
|
|
eposta ile gelin m�mk�nse
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ekim-2012 tarihinde 21:37 |
|
|
Selam...Bende sizler gibi senelerdir bu illet y�z�nden perisan halde hayata k�s bir sekilde kendi kabugumda gerektiginden �ok �ok az insanla m�nasebet kurarak daha dogrusu insanlardan ka�arak kendimce hayallerimle yasiyorum.Normal bir insana soracak olsak evi olsun arabasi olsun kati yati olsun ister ama eminim ki bende oldugu gibi burada ki �ogu arkadasta sadece bu hastaliktan uzaklasmak istiyor ve yillarca �abalar ve paralar sarfediyor sonu� ise genele nazaran baktigimizda hep fiyasko iyilesen yok tipta neredeyse �aresi yok gibi bi hal almis durumda .Komik olanda su ki son 14 senedir bu hastalik artik bende kardes olmus durumdayken ge�enlerde nette geziniyorum bu siteden �ncesinde bi siteye rastladim orada yaklasik 5000 e yakin yorum var hepside magdur hepside bir �mit �are pesinde onlardan birisi benim �ok dikkatimi �ekti.Arkadas Nidazol 500mg ilaci 2 kutu olarak araliksiz hem sabah hem aksam almak suretiyle bitirmis ve sonunda 3 ay boyunca hi� hastaligi nuksetmemis sonrasinda ayni sekilde bir daha baslamis bense 14 senedir,degil bir g�n bir saat dislerimin inci gibi olmasina ragmen her turlu bakim yapilmasina ragmen 15 dk bile kokusuz gectigini gormedim yani ama gel gorki o ilacin ismini okuduktan sonra ve antibiyotik olmasina ragmen zararina ragmen gittim aldim kullanmaya basladim :) saka gibiydi 14 senede ge�meyen sey 10 dakkada perte �ikti resmen yok hemde Yuzde sifirlik bir oranla yok yani hafiften esti ge�ti durumu bile s�z konusu degil daha bir kutu bitmedi kullaniorum kullanicamda zararini biliyorum belki vucudumda ki sistem yerle bir olacak ama mutluyum MUTLULUK BENIM I�IN SADECE BUNDAN IBARET oldugundan kullaniorum ilaci kullandiktan sonra insan olmanin normal olmanin nasil bir duygu oldugunu anladim hemde 14 sene sonra biliorum gecici bir heves ama gecip gidene kadar dunyada benden daha mutlu bir insan olmadigindan adim gibi eminim en azindan simdilik ...Hocam sizede sonsuz tesekk�rleri bor� bilirim b�yle bir yardimda bulunup insanlarin ortak derdini en azindan paylasipta bir nevi rahatlayabilmelerini sagladiginiz i�in Allah sizden razi olsun
|
||
![]() |
||
bulut
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ekim-2012 tarihinde 23:39 |
|
|
RoyalAlbert
bu ila� sana iyi geldigine g�re sorunun muhtemelen burundaki konkalardan kaynaklaniyor. bence buraya odaklan ��z�m� ila�ta degil burunda ara geniz akintin varmi?varsa bence deviasyon veya konka olabilir |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2012 tarihinde 12:08 |
|
|
arkadaslar kulandiginiz ila� nizadol mu nidazol mu? her ikisi mi yoksa... Ben de almaya karar verdim ama mide i�in olan hangisiyse onu almayi d�s�n�yorum
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2012 tarihinde 18:50 |
|
|
@bulut
Bahsedilen ilaci kullanmadim ama konkalarimda belirgin bir b�y�me durumu var,deviasyon ile beraber.(yakinda operasyon ge�irmis olacagim) Antibiyotik kan dolasimina katiliyor ve t�m sistemi geziyor,yukaridaki kaniya nasil ulastiginizi merak ettim.Biraz a�iklamaniz m�mk�n m�? |
||
![]() |
||
ilke
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2012 tarihinde 09:26 |
|
|
arkadaslar bende paraztit ve alt solunum yolu enfeksiyonu var ve bu ilaci kullanali ge�iyor ama tam ge�meden birakamam doktor yazmisti simdi 2 haftayi ge�se zarari olurmu kullanmanin
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Kasim-2012 tarihinde 21:03 |
|
|
doktora sorsan daha iyi olur, ama hi� bir antibiyotik �ok uzun s�re kullanilmaz diye biliyorum. Soru da biraz �eliskili, ilaci kullaninca ge�iyorsa ilaci niye birakiyorsun?
S�rekli kullanmalimiyim diye soruyorsan, ila� bitince tekrar doktora git, sikayetlerini anlat. Doktor gerek g�r�rse yeni bir ila� yazar. |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |