Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Yardim edin

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı thoth Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Yardim edin
    Gönderildi: 28-Kasim-2012 tarihinde 20:32
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Agiz kokumun sebebini bulamiyorum dis�ime gittim ve agzindan kaynakli bir sorun degil dedi. I� organlarimla ilgili bir sikintim yok. Agzimda benim hissetigim koku diski kokusu, ama Tip 5 agiz kokusu da olabilir ��nk� arkadaslarima dis�iye gidecegimi s�yledim niye dediler ben de agzim kokuyor galiba dedim hepsi sok oldu.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2012 tarihinde 14:25
Akrabalarina sor, annene babana kardesine... kokuyor mu diye. Hohladigin zaman koku gelmiyorsa psikolojik olabilir.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2012 tarihinde 19:35
Bence ailene sorma, s�rekli g�r�smedigin; arada bir g�r�st�g�n arkadaslarina sor. Ama nasil sorarsin orasini bilmiyorum. Tabii en dogrusu dis�inin verecegi cevap.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.