|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Subat-2013 Saat 05:07 |
Merhabalar. Kulak burun boğaz doktorlarını gezmeme rağmen derdime çözüm bulamadım daha iyi hazırlanıp tekrar gideceğim yardımlarınızı bekliyorum.Okuldayken birden ağzıma birşey geldi dedim bune merak ettim elime aldım ve sarımsı birşey neyse attım birtane daha geldi tekrar baktım yine aynısı fakat biraz daha ufak siz aklıma geldiniz resmini çekeyim dedim ayrıca kokladığımda çok pis kokuyordu gerçekten. Sizce bu nedir ? Sürekli ağız kokusu yaparmı ? Murat Hocam yardımınızı bekeliyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Tonsil taşı-magma olabilir.
|
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
tonsil taşı ise bu sürekli koku yaparmı ? veya dilde kötü tabaka ya yol açmasına vs ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Evet. Tonsil taşı sürekli koku yapar. Dilde kötü tabakaya yol açar.
Çözümü konusunda değişik görüşler vardır. Yıllardan beri devam etmekteyse organın fedası da bir çözümdür fakat daha çok, lazer veya kriptoliz gibi bazı girişimler daha makul olabilir. |
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
Hocam doktor alınsın dese dünden razıyım da doktorları bir çözemedim hastanedeki bütün doktorları gezicem bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |