![]() |
Di�eti a�r�s� |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sinan80
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Di�eti a�r�s�Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 10:19 |
|
�yi �al��malar.
Yakla��k 0,5 - 1 cm alanda bir tek di�imin etinde b�lgesel diye tabir edilen di�eti �ekilmesi var. �ekilme devam etmemekte y�llard�r yerinde saymakta lakin �ekilen b�lgede rahats�z edici �ekilde a�r� var ve hi� ge�medi. Tedavi i�in ne yap�labilir? Murat Ayd�n Hocam, siz tedavi edebilir misiniz? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 11:23 |
|
Esya�furlah.
Elimden geleni yapar�m. Ama buray� ticari ama�larla kullanm�yoruz. (Biliyorduk ama hat�rlam�� olduk) |
|
![]() |
|
compor
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2013 tarihinde 21:46 |
|
Hocam yeri gelmi�ken ben de soray�m. Uzun y�llar �apra��k di�lere sahip olmamdan dolay� baz� yerlerde yo�un di�eti �ekilmeleri var. Ortodonti tedavisinden sonra di�ler normal yerlerini al�nca bu �ekilmeler daha belirgin bir hal ald�.
�lerlemeyen di�eti �ekilmelerinde ne gibi tedavi se�enekleri var? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 06:29 |
|
Dolgu ka�a?
Size geleyim mi? Muayene ka� lira? Benim a�z�m kokuyor neden? Bunlara cevap vermiyorum. Ama sizin sordu�unuz gibi b�yle sorular sorun tabi. Gazete magazin k��elerinden ��renece�inize l�tfen burdan sorun, Memnun oluyorum. Di� eti �ekilmesi �nceden varsa ve �zerine ortodontik tedavi yap�l�rsa olay� azd�rabilir. Ya��n�z� bilmiyorum ama di� eti �ekilmesi dedi�inize g�re en az 20 li ya�lardan olabilirsiniz. Di�leriniz yeni yerine geldi�i zaman di� etlerinizin ayr�ca tedavi edilmesi gerekecektir |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 08:48 |
|
Hocam, devir internet devri deniyor. Neden h�l� doktorlar �cretleri internetten a��klamakta bu kadar ketum? Hastan�n haklar� a��s�ndan bakarsak, A�r�'daki bir hastan�n �stanbul'a doktora gelirse en az ne kadar harcama yapaca��n� ��renme hakk� yok mu?
Yasal y�n�n� bilmiyorum ama bence hastan�n bunlar� ��renmeye hakk� var . Doktor "u�ra�amam, herkese nas�l cevap yeti�tiririm" diye d���nebilir ya da hastalar�n doland�r�lma riski olabilir . Ancak hasta �srarla ��renmek istiyorsa sorumluluk kendisine aittir. Baz� bran�larda beklenmedik tetkikler, filmler vs ��kabilir diyelim; bademcik ameliyat�, katarakt ameliyat� gibi konularda olsun internetten asgari �cret verilemez mi? Sonu�ta telefonla bilgi veriliyor, bu bilgileri internetten yay�mlaman�n ne sak�ncas� var ki? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 21:47 |
|
Ben internetten bilgi veriyorum. (Email ve telefon ile) sormadan �cretimi s�ylerim.
Fakat bu siteye lira bula�t�rm�yorum. Burada bunlar� konu�ursam, bu siteyi hasta bulmak i�in kurdu�umu zannederler. Dikkat ederseniz �ok az konu�uyorum. Hatta hi� konu�mamaya �al���yorum. Bir �o�unuzun �zel mesaj�na da cevap vermiyorum. Bu siteyi daha �ok para kazanmak i�in veya hasta bulmak i�in kurdu�umun d���n�lmesi kabusumdur. Hi� birinizi muayene etmek pe�inde de�ilim. Zaten mucize yaratam�yorum. Bu sitenin amac� sizin kendi aran�zdaki dayan��man�zd�r. Fark�nda olmasan�z bile birbirinizin psikolojisini d�zeltiyorsunuz. Rehberli�ime ihtiya� duyuldu�unda veya tehlikeli bir �ey yapt���n�z� g�rd���mde sizi uyarmak, doru bilgiler vermek, �nemli bir durumda sorular�n�z� cevaplamak icin burday�m. Yazd�klar�n�z� dinliyorum. Sizden baz� �eyler ��reniyorum. Anket yap�yorum. Hepsi bu. iyi ki vars�n�z. (Bu mesaj�m� uygun g�rd���n�z her yere (ba�ka forumlara veya ki�ilere) yollayabilirsiniz.) Selam -M Not: Bana k�zmay�n ama T�rk�eyi daha g�zel kullan�rsan�z memnun olurum. Bizler imla kurallar�na ve c�mlenin iskeletine itina etmezsek kim edecek? |
|
![]() |
|
sinan80
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2013 tarihinde 06:40 |
|
Hocam ya� baya�� oldu 85 liyim. Ortaokul �a�lar�mda ''stres'' ile yerle�ti bu a�r�. Sizi, bana http://www.hizliresimyukle.com/iwO resimde yazan Confident A��z ve Di� Sa�l��� Merkezi �nerdi. Facebook �st�nden soru sormu�tum oraya. Hocam yard�mc� olursan�z sevinirim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 11:03 |
|
Rica ederim hocam, size neden k�zay�m. Benim as�l s�ylemek istedi�im; �zel hastaneler, poliklinikler , muayenehanesi olan doktorlar internet sitesi a��yorlarsa orada bir �cret listesi de yay�nlas�nlar. Hastalar buna g�re karar versinler. �rne�in burada bir arkada�, mide kapak���� ameliyat� i�in �ok fazla para istediklerini yazm��t�. Adam, y�z tane yeri tek tek aray�p, mesaj �ekemez. �nternette liste olsa ona g�re karar�n� verir. O siteler direkt reklam ama�l� siteler. Bu ay�p de�il, daha �ok insana ula�mak i�in interneti kullanmak do�al ve mant�kl�.
Dayan��ma meselesine gelince ke�ke yabanc� �lkelerdeki "Ads�z Alkolikler" gibi bir grup terapisi falan olsa da insanlar toplan�p dertlerini s�k�nt�lar�n� y�z y�ze payla�sa. Nazik uyar�n�z �zerine �nceki yazd���m mesaj� dikkatlice okudum, yaz�m yanl��� g�remedim. Bir iki yerde anlam d���kl��� var ama s�r�tm�yor. "�skelet" meselesine gelince, herkesin okudu�u forumlarda konu�ma dilini kullanmak okuyan i�in daha yararl� oluyor. A��r� d�zenli, kurall�, uzun paragraflar �ok s�k�c� oluyor. Art�k okullarda en �al��kan ��renciler bile paragraf sorusu ��zmek istemiyor. "Hocam, upuzun(!), g�r�nce bile s�k�l�yoruz" diyorlar... |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2013 tarihinde 23:25 |
|
Ben de sizin gibi d���n�yorum. Web siteme fiyat listemi koyabilmeliyim. Emin olun bunu sizden fazla istiyorum. Fakat Di� hekimlerine uygulanan, isyan ve infial i�erisinde oldu�umuz baz� kurumsal yasaklar bulunmaktad�r. E�er bu yasak olmasayd� bile bu foruma yine de lira sokmazd�m. Buraya lira girerse forumun kurulu� amac�n� kirletebilir.
Sizin bizzat �ahs�n�za de�il grubun tamam�na hitaben dilimize �zen g�sterelim demek istedim. Elbet konu�ma �slubu ile yaz��al�m ama T�rk�emizi kurallara uygun kullanmam�z faydal� olur demek istedim. Duyarl�l���n�z i�in te�ekk�r ederim -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |