|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2013 Saat 07:27 |
murat hocam benim kokumun ipucusu, karşı taraf bana soğanmı yedin diye soruyor halbuki hiç yemediğim halde,
diş ve kbb uzmanlarına gitmiştim herhangi birşey bulamadılar hatta sinüs tomografi çektirdim temiz çıktı akciğer pa çektirmiştim oda temiz çıktı mideden soğana benzeyen bir koku ağıza yükselebilrmi ve sürekli hissediyorum yani kronik bi durum |
|
![]() |
|
admin
Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum.
Bunlar subjektif yorumlardır ve değersizdir. Birisi soğana benzetir diğeri gazoza benzetir, başkası fareye benzetir. Hiç bir belirleyiciliği yoktur |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam ben de zaman zaman soğan yemediğim halde soğan yemişim gibi bir tat alıyorum. Midem hassaslaştığı ve yükseldiği zamanlarda oluyor. Reflü testlerini yatırdım sonuclar hep negatif ama midemde bir hassasiyet var ve özellikle uzun sallantılı yolculukta, yorgunlukta cok artıyor reflü belirtileri.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |