Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Burunda Egrilik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Burunda Egrilik
    Gönderildi: 24-Nisan-2013 tarihinde 18:08
Merhabalar gittigim 6.doktorda burnuma iyice baktiktan sonra burnunda egrilik var ameliyat olman gerekiyor, tomografi çektir tekrar bana gel dedi tomografi raporunu pazartesi alacagim insallah kesin birsey çikar
Sorularim
1.) Burun ameliyati olan kokusu geçen ve bir kaç ay sonra tekrar baslayan bir kaç kisi görmüstüm sanirim forumda acaba benim durumumda ayni onlar gibimi olur ? onlarinki neden bir kaç ay sonra geri geldi ?
2.) Benim burnumda koku yok dilimde yogun pas, burun tikanikligi var ayrica ciddi hasta oldugumda burnum tikali oldugunda koku gidiyor pas gidiyor agiz tadim tam düzeliyor fakat geçtikten sonra tekrar aynisi bu bir beilrti olabilirmi ?
3.) Ameliyat olmami önerirmisiniz ?

Simdiden tesekkür ederim
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Nisan-2013 tarihinde 14:32
Birde suan 17 yasindayim ameliyat yapilabilirmi ?
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 14:24
kardesim burun kemik egriligi ameliyati bende oldum fakat durum bende daha vahim oldu burnumdan kikirdak kemiklerini aldilar ve burnuma daha çok toz kaçmaya basladi tikaniklik daha çok artti.bu arada agiz kokusuda geçmedi tam gaz devam...
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 21:02
hadi ya abi bendede ayni sey olurmu acaba ? zaten burnum çok tikaniyor buda faranjite sebep oluyor doktora tikaniklik için gittim öyle burnunda egrilik var dedi denemekte sakinca varmidir ?
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 23:14
deviasyon ameliyatini bende oldum. nefes problemi çektigimden degil sadece bu koku illetinden kurtulmak için fakat hiç azalma bile olmadi... suanda tekrardan az nefes aliyorum zaten doktorum tekrar ayni sorunun olusabilecegini söylemisti. ayrica burnunda deviasyon olan arkadasim vardi ve agiz kokusu problemi yoktu. bu kokunun burun kaynakli oldugunu düsünmüyorum tabi kisiye göre degisebilir doktorunuzun yönlendirmesine göre karar verin. herkeze acil sifalar diliyorum ...
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 28-Nisan-2013 tarihinde 19:37
Bende ameliyat oldum.Sonuçlar; 1.Koku hiç geçmedi 2.Gün geçtikçe sesim daha da bozulmaya basladi 3.Deviasyon düzeltilmesine ragmen tam gaz tikaniklik devam 4.Hasta oldugum zaman koku geçiyor demissiniz.Acaba bu hastalik nezle grip vs gibi bisey mi çünkü o zaman zaten tad alma koku alma bozukluklari oldugu için kokunun kesilmis oldugunu düsünebilirsin 5.Geniz akintin varsa bir süre kesilir yine geri gelir çünkü yüzde 90'inda bu sekilde nüksediyor.Yani kardes Allah yardimcin olsun demekten baska çare yok herkes ayni dertten muzdarip..
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 00:11
sanmiyorum burnumu temizledigimde ve kokuyu almaya çalistigimda koku yok ve agiz tadim yerindeydi. Bu geniz akintisi olanlarda dil kökünde pas oluyor degilmi ? birde karbonhidratli besin yeyince koku artiyor falan ? yanilmiyorsam
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 15:38
Bugun tomografi sonuclarimi aldim. Nazal septum minimal saga deviyedir. Her iki orta konkada konkabulloza izlenmektedir. Nazofariknste yumusak doku izlenmektedir. Adenoid vejetasyon kalin harflerle yaziliyor.
Bu ne anlama geliyor ? Sorun buyukmu ? Kokuyla alakasi olabilirmi Ameliyat olmalimiyim basta murat hocam ve herkesin yardimlarini bekliyorum tesekkur ederim
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 16:34
Burnunuzun içinden disariya gaz geliyor mu veya ne gazi geliyor bilmiyorum, bt yi görmedim, büllöz konka hangi seviyede genislemis gormedim, fakat teorik olarak eger burnunuzdan disari kokulu gaz geliyorsa büllöz konkalari koku sebeplerinden bir tanesi olarak degerlendiriyorum
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 17:18
[/URL] fotografi yükledim sanirsam hocam.. Yalniz burnumdan koku geliyormu onu farkedemiyorum ama dilimde çok pas oldugu apaçik ortada. Burnumun içinden gaz derken tam anlayamamista olabilirim hocam..
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Nisan-2013 tarihinde 15:04
Hocam biraz ayrintili bilgi verirseniz sevinirim
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Nisan-2013 tarihinde 15:56
Yolaldiginiz rapor da okunmuyor, okunsaydi da ben radyoloji raporlarini hiç degerlendirmiyorum. Dogrudan görüntüyü inceleyip, ordan karar veriyorum.
-M
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Mayis-2013 tarihinde 13:35
hocam nazofarenkste yumusak doku nedir ? ameliyatlami alinir,kolay birseymidir ?
Başa Dön
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Mayis-2013 tarihinde 21:29
Siz o raporu dikkate almayin. Radyolog veya yardimcisi yorgunmus. Dikkatli yazilmamis. Yutagin burun boslugu hizasinda (arkada yukarida) olan bölgesine nazofarinks (geniz) adi verilir. Geniz zaten yumusak dokudur. Cümle eksik (kaleme alinmis).
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.