![]() |
Burunda Egrilik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Burunda EgrilikGönderildi: 24-Nisan-2013 tarihinde 18:08 |
|
Merhabalar gittigim 6.doktorda burnuma iyice baktiktan sonra burnunda egrilik var ameliyat olman gerekiyor, tomografi �ektir tekrar bana gel dedi tomografi raporunu pazartesi alacagim insallah kesin birsey �ikar
Sorularim 1.) Burun ameliyati olan kokusu ge�en ve bir ka� ay sonra tekrar baslayan bir ka� kisi g�rm�st�m sanirim forumda acaba benim durumumda ayni onlar gibimi olur ? onlarinki neden bir ka� ay sonra geri geldi ? 2.) Benim burnumda koku yok dilimde yogun pas, burun tikanikligi var ayrica ciddi hasta oldugumda burnum tikali oldugunda koku gidiyor pas gidiyor agiz tadim tam d�zeliyor fakat ge�tikten sonra tekrar aynisi bu bir beilrti olabilirmi ? 3.) Ameliyat olmami �nerirmisiniz ? Simdiden tesekk�r ederim |
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Nisan-2013 tarihinde 14:32 |
|
Birde suan 17 yasindayim ameliyat yapilabilirmi ?
|
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 14:24 |
|
kardesim burun kemik egriligi ameliyati bende oldum fakat durum bende daha vahim oldu burnumdan kikirdak kemiklerini aldilar ve burnuma daha �ok toz ka�maya basladi tikaniklik daha �ok artti.bu arada agiz kokusuda ge�medi tam gaz devam...
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 21:02 |
|
hadi ya abi bendede ayni sey olurmu acaba ? zaten burnum �ok tikaniyor buda faranjite sebep oluyor doktora tikaniklik i�in gittim �yle burnunda egrilik var dedi denemekte sakinca varmidir ?
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Eyl�l-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 23:14 |
|
deviasyon ameliyatini bende oldum. nefes problemi �ektigimden degil sadece bu koku illetinden kurtulmak i�in fakat hi� azalma bile olmadi... suanda tekrardan az nefes aliyorum zaten doktorum tekrar ayni sorunun olusabilecegini s�ylemisti. ayrica burnunda deviasyon olan arkadasim vardi ve agiz kokusu problemi yoktu. bu kokunun burun kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum tabi kisiye g�re degisebilir doktorunuzun y�nlendirmesine g�re karar verin. herkeze acil sifalar diliyorum ...
|
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2013 tarihinde 19:37 |
|
Bende ameliyat oldum.Sonu�lar; 1.Koku hi� ge�medi 2.G�n ge�tik�e sesim daha da bozulmaya basladi 3.Deviasyon d�zeltilmesine ragmen tam gaz tikaniklik devam 4.Hasta oldugum zaman koku ge�iyor demissiniz.Acaba bu hastalik nezle grip vs gibi bisey mi ��nk� o zaman zaten tad alma koku alma bozukluklari oldugu i�in kokunun kesilmis oldugunu d�s�nebilirsin 5.Geniz akintin varsa bir s�re kesilir yine geri gelir ��nk� y�zde 90'inda bu sekilde n�ksediyor.Yani kardes Allah yardimcin olsun demekten baska �are yok herkes ayni dertten muzdarip..
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 00:11 |
|
sanmiyorum burnumu temizledigimde ve kokuyu almaya �alistigimda koku yok ve agiz tadim yerindeydi. Bu geniz akintisi olanlarda dil k�k�nde pas oluyor degilmi ? birde karbonhidratli besin yeyince koku artiyor falan ? yanilmiyorsam
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 15:38 |
|
Bugun tomografi sonuclarimi aldim. Nazal septum minimal saga deviyedir. Her iki orta konkada konkabulloza izlenmektedir. Nazofariknste yumusak doku izlenmektedir. Adenoid vejetasyon kalin harflerle yaziliyor.
Bu ne anlama geliyor ? Sorun buyukmu ? Kokuyla alakasi olabilirmi Ameliyat olmalimiyim basta murat hocam ve herkesin yardimlarini bekliyorum tesekkur ederim |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 16:34 |
|
Burnunuzun i�inden disariya gaz geliyor mu veya ne gazi geliyor bilmiyorum, bt yi g�rmedim, b�ll�z konka hangi seviyede genislemis gormedim, fakat teorik olarak eger burnunuzdan disari kokulu gaz geliyorsa b�ll�z konkalari koku sebeplerinden bir tanesi olarak degerlendiriyorum
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 17:18 |
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Nisan-2013 tarihinde 15:04 |
|
Hocam biraz ayrintili bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Nisan-2013 tarihinde 15:56 |
|
Yolaldiginiz rapor da okunmuyor, okunsaydi da ben radyoloji raporlarini hi� degerlendirmiyorum. Dogrudan g�r�nt�y� inceleyip, ordan karar veriyorum.
-M |
|
![]() |
|
ormes
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2013 tarihinde 13:35 |
|
hocam nazofarenkste yumusak doku nedir ? ameliyatlami alinir,kolay birseymidir ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2013 tarihinde 21:29 |
|
Siz o raporu dikkate almayin. Radyolog veya yardimcisi yorgunmus. Dikkatli yazilmamis. Yutagin burun boslugu hizasinda (arkada yukarida) olan b�lgesine nazofarinks (geniz) adi verilir. Geniz zaten yumusak dokudur. C�mle eksik (kaleme alinmis).
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |