Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Deneyin

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Deneyin
    Gönderildi: 08-Nisan-2013 tarihinde 08:03
Arkada�lar, sorunu geniz ak�n�t�s�, sin�zit veya burun e�rili�i olanlar �unu bir deneyin yabanc� forumdan buldum ve i�e yaray�p yaramad���n� payla��n l�tfen. Bende i�e yar�yor gibi.

Do this breathing technique and it will balance your left and right brain and both your nostrils. Your feedback will help others to see how this simple exercise helps in so many ways. You are balancing your systems to fight off the problem.Do not give up before 4 months.
Build up your timing gradually.If you feel tired or dizzy, stop and resume after one minute.
Anulom Vilom –
Close your right nostril with thumb and deep breath-in through left nostril   
then – close left nostril with two fingers and breath-out through right nostril   
then -keeping the left nostril closed deep breath-in through right nostril
then - close your right nostril with thumb and breath-out through left nostril.
This is one cycle of anulom vilom.
Repeat this cycle for 15 to 30 minutes twice a day.
Children under 15 years – do 5 to 10 minutes twice a day.
You can do this before breakfast/lunch/dinner or before bedtime or in bed.Remember to take deep long breaths into the lungs.You can do this while sitting on floor or chair or lying in bed.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 01:54
Biri �evirirse deneyebiirim :)
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 04:52
anadolu lisesiyiz de bu kadar ilerleyemedik be abi :D
Başa Dön
doksaniki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 11:01
Sa� burun deli�ini kapat�p soldan derin nefes al�n sonra solu kapat�p sa�dan nefes verin. Sol kapal�yken bu sefer sa� burun deli�inizden derin nefes al�n sonra sa�� kapat�p bu nefesi soldan verin. 15 dakika yap�n ve a�z�n�z� koklay�n ciddi faydas�n� g�rd�m. Siz de faydas�n� g�r�rseniz mutlaka cevap yaz�n sorununuz benimkiyle ayn� demektir ve bunu azaltman�n yollar�yla ilgili sizinle payla�acaklar�m olabilir.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2013 tarihinde 11:26
İlk gönderen: ormes ormes yazdı:

Can�n sa�olsun :D
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Nisan-2013 tarihinde 07:44
bunu yapinca iyilesme varsa side agiz degil nefes kokusu vardir akciger jimnastigi bu
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2013 tarihinde 08:03
İlk gönderen: ormes ormes yazdı:

Anadolu lisesiyiz diyorsun da yazd���n �zel mesaj ilkokuldan terk gibi, okul her �eye �are de�il tabi.

@Murat Hocam �ok kalitesiz mailler at�l�yor �zelden. Bunu �nleyebilir miyiz?
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2013 tarihinde 10:55
Sizi bir daha taciz eden olursa �ah�s� ve yollad��� mesaj� bana g�nderin o �ah�s� sileyim.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2013 tarihinde 05:59
Selam arkadaslar.
Ben yaklasik 5 aydan beri amerikadaydim ve bir hafta once yurda geri dondum..Ama bu agiz kokusu problemini bende cok yasadim hemde uzun zaman aldi...Ve donmeden bir hafta onceydi sanirim,Tanriya cooook icten dua ettim bir yol gostersin diye!!! Ve bu sayfada dolasirken,bir yazi okudum..Ve birkac gundur uyguluyorum koku ve agiz tadim degisti..Gercekten degisti..Ama acele etmek istemiyorum..Cunku belkide yurtdisindan yeni geldigim icin,yemeklermi degisti,iceceklermi degisti,havami? Yani bunlardan dolayi olacagini sanmiyorum ama yinede bir iki hafta daha denicem..Eger agzimin tadi,nefesimin kokusu bugunki gibi kalirsa,iste ozaman ne denedigimi sizlere paylasicam..Cunku herkesin yada en azindan benim gibi problemi olanlar da iyilessin isterim...Once dua edin ama icten yurekten edin,Rab caresiz birakmiyor,cevap veriyor..Kimisi "hadi canim"diyebilir..Ama ben yasadigimi yaziyorum size baska turlu yazamam...
Kurtulmaniz dilegiyle,sevgi icinde kalin...
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2013 tarihinde 08:48
Mohoni en k�sa zamanda yaz l�tfen i�e yaray�p yaramad���n� hepberaber deneyerek g�relim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 01:43
Doksaniki ve tum arkadaslara selamlar.
Bugunde agiz tadim ayni (yani olumlu anlamda) Sabah uyandigimda,artik eskisi gibi berbat kokmuyor ve cok mutluyum..Ama takip etmeye devam.Biraz daha devam edeyim erken birsey demek istemiyorum..Ama kokumun gectigide bir gercek..en az 15 senedir cekiyordum o pis kokuyu ve tam 3gundur bitti bitti..Allahim sukurler olsun sukurler olsun!! Doksaniki, ben her 2gunde bir buraya sonuclarimi yazacagim elbette.Cunku pis kokunun nasil oldugunu bilen biri olarak,en azindan burdaki bir arkadasim kurtulsa dunyalar benim olur....Sevgiyle kalin sizi bilgilendirecegim ve kurtulacaksiniz,kurtulacagiz insallah buna inaniyorum.Bu bir mucize benim icin...Gorusmek uzere..
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 04:37
�n�aAllah soruna k�kten ��z�m olur Mahoni. Yaln�z kulland���n�z �r�n ya da kar���m her neyse payla�san�z da biz de denesek. Belki siz de i�e yarar bizde yaramaz yada siz de yaramaz biz de yarar. Herkeste farkl� tepki verebiliyor. Yani sizin iyile�ece�iniz form�lle biz iyile�emeyebiliriz ama umutlan�yoruz i�te yaz�lanlar� okuduk�a. Ke�ke kulland���n�z �r�n� s�yleseniz de biz de uygulasak.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 05:10
Sevgili Sifa kullandigim bir urun yok...Bu bir ekzersiz.Ben tam netice aldigimda burada paylasacaktim ama madem paylasmami istediniz paylasiim.Ama iste erken diye,umutlariniz sonmesin diye beklemeyi uygun bulmustum.
Neyse Gecenlerde burada dolasirken,Doksaniki arkadasin inglizce paylastigi burun deliklerinden nefes alma teknigini deniyorum 3 gundur,hatta dislerimi bile fircalamadan,nefesim harika hemde bu egzersizi denedikten sonra..Ama bir iki hafta daha beklemek istemistim,ama senin mesajindan sonra dayanamadim belki bu arada baska arkadaslara iyi gelir kurtulurlar..Zaten Doksaniki'ye bile anlatmadim.Sonuctan sonra kendisine tesekkur edecektim..Cunku boyle devam ederse,once Tanrinin mucizesi,sonrada Doksaniki sayesinde iyilesmis olacagim...Umarim sende de ise yarar..Not: Ben gunde 5 dakika oglene dogru,5 dakika da aksama dogru,burnumun bir deligini kapatip digerinden derin nefes aliyorum,kapattigim delikten veriyorum.Sonrada tam tersini deniyorum ve sonuc harika ne diim baska..Tanriya sukurler olsun suan nefesim enfes...Doksanikiye de minnettarim...Umarim herkese iyi gelir bu egzersiz dene lutfen dene ....Sevgiyle kal
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 10:21
peki bu egzersizi yapmaya ba�lad�ktan sonra ayn� g�n i�inde etkisini g�rd�n m� yoksa bir iki g�n sonra m� etkisini g�rd�n
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 14:00
Arkada�lar ben san�r�m sorunu buldum. Asl�nda ben bulmad�m bir sitede tesad�fen kurtulan bir arkada��n yorumunu okudum �ok mant�kl� geldi ve sonras�nda �ok fazla ara�t�rarak do�ru yolda oldu�umu anlad�m. Doktorlar bulam�yor ��nk� hi� bir hastal���m�z yok. Midesinde hi� bir rahats�zl��� olmayanlar i�in s�yl�yorum bunu san�r�m sorunumuz ayn�. Sin�zit, geniz ak�nt�s�, alerji, deviasyon, konka b�y�mesi hepsi bende var ve bunlar nefes alma �eklimizi de�i�tirmi� �zellikle geniz ak�nt�s� y�z�nden ald���m�z nefes dilimizin arkas�n� temizleyemiyor ��nk� oraya hava ula�am�yor. Bir iki kere derin nefes ald���n�zda asl�nda normal insanlar�n nas�l nefes ald���n� ve oksijenin dili nas�l temizlemesi gerekti�ini ve bizim nas�l nefes ald���m�z�, aradaki fark� anlayacaks�n�z. �imdi size o yorumu ve linki at�cam. Tamamen kurtulmu� bir arkada��n yorumu:

arkadaslar’!!!!!!!! ben cozumu buldum gibi. bak�n herseyi yapt�m k�sa surel� cozumlerden baska care bulamad�m. dilimde tabaka olusmas�na engel olamad�m bazen dislerimi dilimi f�rcalay�nca koku dahada artt�. kan �drar car t curt hersey tem�z vucutta eks�k olan h�c b�rsey yok. ama yanl�s g�den b�r seyler var. her gun agz�m kokuyodu demekk� hergun d�ger �nsanlardan farkl� olarak b�rseyleri yaln�s yap�yorum diye dusundum. ned�r her an yapt�g�m�z sey tabiki nefes almak. bir cogumuz nefes almas�n� bilmiyoruz. nefes� der�n alam�yoruz daha dogrusu. cok bas�t b�r sey ama gercek bu. o yuzden ne yaparsak yapal�m h�cb�r fayda verm�yor. pekala neden nefes� der�n alam�yoruz cunku burunsal veya d�ger nefes yollar� problem�m�z var. cok basit bir prat�k yapal�m s�z�nle dilinizi temizleyin 3 -4 saat sonra yemek y�y�n ag�z�na att�g�n�z her lokma sonras�nda der�n der�n nefes al�p verin ci�neme esnas�nda ve yutma esnas�nda. (bir kere denesin herkes) daha sonra yemeg� b�t�rd�g�n�zde 5 dakka der�n nefes al�p vermeye devam ed�n d�l�n�z�n tertem�z oldugunu farkedeceksiniz. ote yandan koku nerelerde art�yor olduguna bir bakal�m genell�kle otobuste falan artm�yor mu. �lk bindi�iniz otobuste d�kkat ed�n nefes alma temponuzun cok dusuk oldugunu farkedeceks�n�z. bak�n her nefes asl�nda d�l�n arka s�rt�n� tem�zl�yor. b�z dar nefesler ald�g�m�z �c�n y�kayam�yoruz d�l�n arkas�n� ve normal olara koku olusuyor. y�ne dusa g�rd�g�n�zde nefes almada problem yasad�g�n�z� h�ssedeceks�n�z o yuzden bol buharl� dusta ald�g�n�z der�n nefes �le dus sonras� ne kadar rahatlad�g�n�z� h�ssedeceks�n�z. son oner�m yogo yapara d�yafram kaslar�n�z� gen�sletmek. en az�ndan dogru nefes alma tekn�kler�n� netten ogren�n. (yaklas�k 3 ayd�r yap�yorum s�z� gereks�z yere umutland�rmamak ad�na garant� olmadan yazmad�m) s�falar…

Kaynak: http://www.herturlu.org/agiz-kokusunu-onleme/#ixzz2Qr6mej00

Mahoni benimle ileti�ime ge� l�tfen �zelden mesaj at mail adresimi yaz�yorum.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Nisan-2013 tarihinde 23:46
�ok te�ekk�r ederiz Mahoni. Seni de anl�yorum bizi bo� yere umuda s�r�klememek i�in beklemek istedin ama biz de o kadar �aresizis ki her�eyi denemek istiyoruz. Ve bazen bizim denedi�imiz ve kurtulamad���m�z ��z�mle ba�ka bir arkada��m�z tamamen kurtulabiliyor. Ben de okumu�tum bu egzersizi ama pek ehemmiyet vermemi�tim demek ger�ekten i�e yarayabiliyormu�. Ama �u da var ki bu egzersizi b�rak�nca acaba tekrar ba�layacak m�?? Yani her daim mi yapaca��z? Ger�i i�e yarasa �mr�m�z boyunca hi� erinmeden yapar�z o ada ayr� mesele. Neyse tekrar te�ekk�r ederiz payla�t���n i�in. Deneyece�im ben de geli�meleri payla��r�m.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:35
Sevgili Sifa
Yani bu egzersize baslar baslamaz duzelme olduguyla ilgili dikkat etmedim.Ama sanirim aynu gun agiz tadim degisti'diye hatirliyorum..Sanirim oyle olmasaydi belkide birakmis olurdum..Birde orda yazan suydu,4aydan once pes etmeyin'diyordu..Yani sanirim ayni gun etkisini gordum..
Umarim Doksaniki sayesinde,bir nebze care olmusumdur..
Bu egzersizden goruluyorki benim de geniz akintim,yada sinuzlerle ilgili bir problemim vardi,ki iyilesme gerceklesti'diye dusunuyorum..Yinede konunun uzmanlari aydinlatabilir bizleri...Burdaki problemi olan her arkadasimin kurtulmasi dilegiyle...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:42
Sevgili Afaf,Sifa kardesime yazdigim mesaj umarim sendinlatir..Sabredin,dua edin,Allah diger insanlari kullanip care gonderecektir herkese..Bu,bir doktor vasitasiyla,yada bilgisi olan insanlar vasitasiyla olabilir..Sevgiyle kalin..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:42
Sevgili Doksaniki,sana ozelden mesaj attim..Gorusmek dilegiyle..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:43
Umarim seni de aydinlatir...Afaf kardesime...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Nisan-2013 tarihinde 02:51
Sunuda unutmamak lazim.
Bu sitenin olusumunda emegi gecen,saygideger Aydinmur Hocam ve degerli Admin beye daima tesekkur etmeli ve dualarimizda kendilerini daima hatirlamaliyiz'diye dusunuyorum..Ve herkesin benimle ayni fikirde olacagindan hic suphem yok'diye dusunuyorum...Tesekkurler
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2013 tarihinde 15:44
Slm arkadaslar Nefes alip verme egzersizine devam ediyorum.
Ama dun eski kotu koku birazcik geri gelmeye basladi..Ama eskisi gibi siddetli degil tabiki..Ama vazgecmek yok devam edicem...Bugun yine iyi...simdilik bu kadar...Bilginize
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Nisan-2013 tarihinde 22:10
mahoni gelismeleri bizimle paylastigin icin tesekkurler lutfen devam et senin iyilestigini g�rmek bize umut veriyor. Bir de ben bu egzersizi tesad�fen yabanci sitelerden buldum ayni bizim forum gibi bir forumda yazmislardi bence arastirmaya devam et belki daha etkili bir y�ntem bulabilirsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2013 tarihinde 14:19
Arastirmalara tabiki devam doksaniki..Ben iyilessem bile devam edicem.Belki yeni birsey bulur da sizin icin sizinle paylasirim..Cunku birtek biz,1birimizi anlariz...Bugun nefesim yine hafif ve iyi...Ve hatta dislerimi bile fircalamadim daha..Aslinda ozellikle bazi gunler fircalamiyorum dislerimi.Ki bakiim nefes kokum nasil diye..
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Nisan-2013 tarihinde 21:10
kesinlikle doksaniki nin paylastigina katiliyorum. Sehirler arasi yolculukta,otob�slerde sinifta vs artiyor. ve ayrica b�y�k ihtimallede hepimizin sorunu ayni..Sizce bunu herzamanmi yapacagiz yoksa bir zaman sonra geri gelecekmi ?
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Nisan-2013 tarihinde 19:47
Arkadaslar bende bu nefes egzersizini denedim.Yani mantikli geldi ��nk� agiz kokusu oldugu i�in biz devamli kesik kesik nefesler alip verme duygusuna bedenimizi alistirdik sahsen ben �ok profesyonel oldum bu y�nde.Ama buradaki egzersiz olayini okuduktan sonra kimselerin olmadigi ortamda burnumdan derin seklde alip agiz yoluyla disariya verdim hemde saatlerce ..Az kesilir gibi olsada yine nefesin formatini eski haline �ektikten sonra ayni olay yeniden basliyor..Bu y�zden de biraktim ve birazcik g�zlemleme yaptim ama inanin kimse adam akilli burnu ile derin nefes �ekipte agzindan vermiyor herkes Allah ne verdiyse ona g�re aliyor veriyor ve agizlari kokmuyor ...Birde 4 ay devam edilme hususu var ben o kadar yapmadim bunuda belirteyim yapan arkadaslar yanlis d�s�n�pte hevesleri kirilmasin.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 18:52
Agzindan alip da burnundan vermek degil ki olay, burnundan alip verdigin her nefes dilini temizlemeli. Nasil kapali kalan bir oda havalandirilmazsa kokar, agzimizda o sekilde. Burnumuz islevini tam olarak yerine getirip de dilimizin arkasini oksijenle temizleyemedigi i�in koku olusuyor. Sanirim bizim havalandirma sistemimiz bozuk. Benim i�in koku ergenlik d�neminde tam burnumun sekil degistirmeye basladigi zamanlarda basladi. Burunda egrilik ya da geniz akintisi da nefes alma seklimizi degistiriyor en azindan benim i�in �yle.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2013 tarihinde 16:49
doksaniki o zaman burnumuzdaki sorunlar d�zelirse nefes alma seklimiz de degisebilir ? ayrica bu teknigi bir m�ddet yaptiktan sonra artik alisiyormuyuz yoksa �mr�m�z�n sonuna kadar bunumu yapacagiz
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 16:36
Bir burun deligini kapatip digerinden verme seklinde olani ben de denedim. Arkadaslarda kokuyu ge�irmis ama benim koku artti. Ya da ben kokuyu almaya basladim. ��r�k bir sey gibi koku geliyor.

Dogru nefes almak bir�ok saglik sorununa iyi gelir, sesi g��lendirir, cigerleri g��lendirir falan da agiz kokusu ile ilgisi bana mantikli gelmedi. ��nk� yanlis nefes de alsaniz oksijen burnunuzdan ge�iyor. Dogru nefes almak diyaframla alakali bir sey.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 19:23
Arkadaslar laptopum bozulmustu yazamadim size..
Benim dun ile evelki gun eski kokum geri geldi ve cok uzuldum tabiki..ama tabiki egzersizi ilk gunden beri yaklasik 2 dakika falan yapiyordum..ama bugun yaklasik 5dk yapinca yine kokuda azalma oldu...ama yuzdeye vurursak,ilk gun %95 azalmis iken bugun % 70 azalma var diyebilirim..
Yani durum simdilik bu..Bilemiyorum benim sorunum nerden kaynakli? Sol burun deligim kendimi bildim bileli tikali..Hatta nefes alirken bile zorla aliyorum zorlaniyorum...Iyi bildiginiz, ilgilenen bir KBB doktoru varsa bana adini telini yada hangi hastanede oldugunu yazarsaniz gider,sonuclari paylasirim...Sevgiyle kalin
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 21:30
mahoni benim de ayni sekilde sol burun deligim s�rekli tikali. kbb doktoruna gittim ve sola dogru deviasyon var dedi yani burun kemigim sola dogru egri oldugu i�in ve de burun etlerim �ok sismis oldugu i�in dogru d�zg�n nefes alamiyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2013 tarihinde 13:28
Sevgili Doksaniki,bugun koku %70 yok..Sanirim bizim problemimiz ayni gibi..Eskiden 2 dakika yapardim egzersizi.
Ama bunu 5dakikaya cikarinca kokuda epey azalma oluyor..
Ne biliim acaba problemimiz burun,akinti,(bilmedigimiz akinti)yani ust solunum yollarindanmi kaynakli anlamadim!
Ben eskiden antibiyotik kullandigimda kokudan eser kalmazdi.
Demekki Rasit Beyin dedigi gibi,vucutta bir yerde bir iltihap var ama nerde? Bu bilgiyide paylasiim dedim..
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mayis-2013 tarihinde 20:36
Bos verin agizdan burundan hava vermeyi.
Bunlar tibbi ge�erliligi olmayan i�i bos uygulamalardir. Ben size etkili bir egzersiz s�yl�yorum: s�mk�r�n.

Burnunuzda s�m�k olmasa bile, lavaboya gidip siddetli ve g�r�lt�l� bir sekilde uzun uzun s�mk�r�n, sonra burnunuza su �ekin. Her saat basi bunu yapin.

Hi� olmazsa tibbi dayanagi olan bir uygulamadir.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mayis-2013 tarihinde 15:15
Beyler siz hangi antibiyotigi kullaninca koku gidiyor acaba ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2013 tarihinde 13:06
Bugunde kokuda %60-70 azalma var..Bne sanirim etol fort kullanmistim ve kesinlikle koku sifirlaniyordu..Hatta ertesi gunun sabahinda bile agiz kokum superdi antibyotik kullandigimda..Durum simdilik bu yonde egzersizle ilgili.
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2013 tarihinde 19:23
arkadaslar bence hepimizin ortak sorunu olan bu kokunun tamamina yakini burunla alakali ( istisnai mide rahatsizligi olanlar disinda ). agiz i�i kaynakli dense de gittigimiz dis doktorlarinin �ogu agizla ilgili ne yapiyor ? ya da kayda deger sonu� alan var mi ? en fazla dis taslarini temizliyorlar ge�er diye g�nderiyorlar. ama sorun bu kadar basit degil , olmamali. bence dogru nefes alindiginda ki burada burun devreye giriyor, ( yani egrilikten kaynakli tikaniklik vs vs ) nefes almayi kisitladigi i�in dil kendini temizleyemiyor , hava alamiyor ve pas olusuyor . Bir�ogumuz doktor degiliz ama bu konuda en az onlar kadar uzmanlastigimizi d�s�n�yorum artik , ��nk� bu sorun insani arastirmaya itiyor ve her t�rl� ihtimali degerlendirmeyi �greniyorsun. ben burun ameliyati olacagim , gelismelerden tekrardan haberdar ederim.Allah hepimize bol sifa versin kardeslerim.
Başa Dön
furkan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 15:15
Mahoni ben bu sorunum i�in istanbullara kadar gelmistim ama s�rekli gelip gitmem m�mk�n olmadigi i�in doktor beni burada bir doktora y�nlendirdi istersen adresi ben sana yazayim belki yarari olur sende bizimle paylasirsin adres besiktasta (fulya jinemed) hastanesi orada 3 doktor bir araya gelmis sadece bi ise odaklaniyor dis hekimi kbb uzmani ve genel cerrah. genel cerrahin adi serdar aksoy netten a�ik adresine ve telefonlarina ulasabilirsin banada cevap yazarsan sevinirim bende s�rekli arastirma halindeyim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2013 tarihinde 15:26
Arkadaslar herkese tsk ederim bilgileriniz icin..
Benim nefes egzersizi devam ediyor ve bendeki koku kesinlikle eskisi kadar degil..Yani yuzdeye vurursak,%60 kokuda azalma var ve ben hergun 5 dakika nefes egzersizine devam ediyorum..Furkan kardes cok saol verdigin doktor bilgisi icin..Ama merak ettim sende de sorun KBB kaynaklimi? Ve belirttigin bu doktorlara gittinmi? Ben mutlaka ugrayacagim dedigin hastaneye ve sanada gelismeleri yazarim..Herkesin kurtulmasi dilegiyle
Başa Dön
adem Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı adem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 00:40
arkadaslar
bendeki sorunun, sindirim sistemi kaynakli olduguna y�zde y�z eminim .
uzun denemelerden sonra s�yle bir sey kesfettim.(tabi esimin yardimiyla)
ekmegi ve tatliyi,sekerli her seyi,galeta hari� her t�rl� hamur isini,�ay kahve ,kola ve fantayi tamamen kestim ve gene yatmadan �nceki 4-5 saat yemegi kestim .
Bu d�zeni 10-15 g�n uygulamayi basardigim d�nemlerde kokudan tamamen kurtuldum.
artik tamam deyip normal yeme i�meye d�nd�g�mde, sorun tekrarlandi.
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 18:18
mahoni kardesim bence 1 haftalik nidazol tedavisiyle senin agiz kokun ge�er bence doktor felan degilim ama anlattiklarina g�re burun egzersizini iyi nefes alamadigin icin yapiyormussun nidazol da 1 hafta sabah aksam kullanirsan kokunun gececegine inaniyorum kardesim g.olsun ins iyilesirsin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.