![]() |
Nidazol - Agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
01adanali
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Nidazol - Agiz kokusuGönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 15:28 |
|
Arkadaslar her yere gittim , her seyi yaptim (tomografi,kan,diski testi,endoskopi vs.) ama koku ge�medi.
Her yerde okudum �ogu kiside Nidazol agiz kokusunu kisa s�rede olsa ge�irmis.Bende Nidazol aldim bug�n eczaneden sabah aksam tok karnina kullanacagim.Insallah iyilesirim. Nidazol kullananlar bana sonu�larini yazarsa sevinirim.Herkese tesekk�rler arkadaslar |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 10:33 |
|
Bir sabah bir aksam al ve bekle 2 g�n boyunca ge�irmesi lazim kokuyu. Ge�irmiyorsa sorun bagirsak mide falan olabilir.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 12:43 |
|
Ben ge�en hafta ikinci kez kullandim malesef. Malesef diyorum ��nk� antibiyotik �ok zararli ve etkisini uzun vade de hissettiriyor. Ama ge�en hafta �nemli bir haftaydi toplantilarim vardi mecburen tekrar kullandim. Su ger�ek �ok etkili hele 3 �g�n yemek arasinda fazla bir sey yeyip i�mezsen kalicilik muhtesem. Ama iste ge�ici ge�ici ge�ici. �ok �ok ihtiyacin oldugunda kullanabilirsin ama s�rekli asla. tedaviye odaklan. Biz de hala bulamadik sorunumuzu arastiriyoruz. Umudunu yitirme, arastirmaya devam et. Elbet bir g�n bu sorunun kaynagini bulacagiz.
|
|
![]() |
|
01adanali
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 18:59 |
|
Arkadaslar ben ilaci kullandim koku %100 azaldi diyemem (yani insanlarin rahatsizliklari) ama % 50 bir azalis var ilk g�n sona erdi 2.g�n�n sonunda tekrar sizinle paylasacagim olan biteni arkadaslar.Birde bu nidazol eger agiz kokumu ge�irirse sorunum ne kaynaklidir ?
|
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 20:14 |
|
nidazol ge�iriyorsa y�zde y�z ihtimal olmamakla beraber KBB ile ilgili bir sorunun olabilir. Burnun tam islevini yerine getiremedigi dilini ve sin�slerini her nefes aldiginda, oksijen ile temizleyemedigi i�in agiz kokusu olusur. Nidazol oksijensiz ortamda yasayan organizmalari �ld�r�r.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 10:16 |
|
Vallahi ben 2 tablet alsam g�n i�erisinde hemde 250 mg, 3 g�n boyunca koku moku kalmiyor. %100 engelliyor. Bende de kbb problemi var galiba. Burnumda kemik egriligi var. Ayni zamanda sol mukoza genislemesi bu ne demek?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 13:45 |
|
Ben de doksaniki gibi d�s�n�yorum. Nidazol kbb mekanizmasina etki ediyor gibi sanki. Bunu yakinda gidecegim muayenede g�recegim. Bakalim doktor da bizim �izdigimiz yolu dogru bulacak mi?
|
|
![]() |
|
01adanali
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 17:52 |
|
Arkadaslar �z�lerek s�yl�yorum kokuda azalma var yani insanlarin tepkilerinde fakat kesinlikle koku baskalarini rahatlatacak sekilde ge�medi ne yapacagimi sasirdim artik yol g�sterirseniz �ok sevinirim
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 20:08 |
|
nidazol bende de kokuyu �ok b�y�k oranda ge�iriyordu. kbb kaynakli diye d�s�n�yordum. bir de kudret nari propolis i deneyin bu da bitkisel bir ila� hem zarari da yok olarak biliniyor. bu da �ok etkili bir antibiyotik.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |