|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2013 Saat 13:01 |
hocam ben flagly ilaci içince 1-2 gün koku gidiyor. bunu herzaman kullanabilirim. yeterki gitsin koku yanliz ilerde asiri kullanmaktan dolayi sakincali olabilecegini düsünüyorum. 2 -3 günde aralikli kullansam çok sorun olabilirmi.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
nidazol ve flagly ayni tür antibiyotiklerdir ve kullanimlari hele ki uzun süreçte zararlidir. 2-3 gün degil bir kaç aralikla bile kullanmamamiz lazim. Ha çok ihtiyacin olur bir hafta belki kullanirsin ama gündelik kullanimda lütfen kullanma vücuduna gelecegine dair kötü bir yatirim yapmis olursun. Limonlu suyu dene bak ayni antibiyotik gibi etki ediyor. Gerçi her bitkisel ürün herkese etki etmiyor ama dene. Denemekten zarar gelmez ayrica çok dogal. Aç karnina iç. Ise yarar belki.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Sifa, sendeki problem mideden mi yoksa bagirsaktan mi? Limonlu suyun tam nereye etki ettigini anlayamadim. Bu arada bu dilin beyazligi mide ile mi yoksa bagirsak ile mi alakali?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ah bi bilsem:) Vallahi bende biliyorum bu hastaligin nereden kaynaklandigini. Arastiriyorum hala su an elimde septum deviasyon var. Bir kaç doktora gitmistim ama güvenemedim. Arastirma hastanesine gidip baktiracagim bir de. Ama anlayamaman çok normal çünkü ben de anlayamadim:) Limonlu suyun ise yaramasi mide ye gastrite götürür normalde. Ama ben helipak kullandim bir ise yaramadi. Vallahi neden ise yaradigini bilemiyorum ama limonlu sudan çok memnunum ya:) bak bugün içeli 6 saat oldu koku azaliyor falan demiyorum resmen yok. Psikolojimiz öyle gitmis ki acaba burnum mu tikali yoksa ben koku mu alamiyorum diyorum:) ama cidden yok.. sadece eger bu süre zarfinda hani tatli seyler koku yapacak seyler yerseniz koku geliyor ama yine eskisine nazaran daha az. Dildeki pas tabakasi yada beyazliga gelince. Bu mide yada bagirsakta olmayabilir. Bu oksijensizlikten olabilir yada kulaginda iltihap varsa olabilir vs. Sadece mideye ve bagirsaga baglamak bizi yanlisa götürebilir.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Su limonlu suyu nasil hazirliyorsun? Bir su bardagina yarim limon mu?
|
|
![]() |
|
sifa
![]() ![]() ![]() |
Bir su bardagina yarim limon sikiyorum. Üzerine sicak su ama iyi kaynasin. Sonra biraz ilidiktan sonra içiyorum. sifa olur insaALLAH..
|
|
![]() |
|
sakizlagizleyen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba, abilerim ablalarim küçük kardeslerim. Çok uzun zamandir forumu takip ediyorum. En sonun da kayit olmaya karar verdim. Agiz kokum bundan tam 5 sene önce lise son siniftayken basladi. Kokunun nasil basladigini tam olarak hatirlayabiliyorum o dönemde 20 lik dis çikardigim bir dönemdi (üst 20'liklerimin 2 side normal dis olarak çikti) ve yogun alkol kullandigim bir dönemdi (o zamanlar yaptigim hatalar olarak görüyorum simdi.) O dönemde agiz hijyenime de dikkat etmiyordum ve birgün sabah uyandigim da serviste ki bir arkadasimin agzindan agir bir koku geliyor demesiyle tüm dünya basima yikildi. O günden sonra ne kadar disimi firçalasam da ne kadar ne kadar agiz hijyenime dikkat etsem de koku pesimi birakmadi. Su zamana kadar hergün uyandigimda agzim kupkuru, dilimin üzeri harita dil olmus sekilde uyaniyorum. Zaman zaman dis eti kanamalarim var. Agzimin içinde hep bi eksimsi bi tat ve koku.
Benim bademciklerim 7 yasindayken alindi, bu koku ile ilgili KBB ye gittigimde hiçbir sorun olmadigini yanitini aldim. Dis kontrollerime gittigimde agzimda dis tasi ve çürük olmadigini söylüyorlar. Mide için gastronomiye gittim helycobacteri gibi birseyin koku yapabilecegini söylediler ve ilaç verdiler onlari düzenli kullandim ama yine de geçmedi. Geçen hafta gömülü 20 yas dislerimden birini aldirdim ama koku yine var. Sorunu bilmiyorum ve bir türlü isin içinden çikamiyorum artik. Okulda sürekli agzimin içinde bir sakiz. Sakiz resmen su gibi bir ihtiyaç oldu benim için. Insanlarla rahat iletisim kuramiyorum karsilikli oturup sohbet edemiyorum. Babam 2 kez uyardi beni. Agzinda kokuyor diye. Ona da artik yapacak biseyim kalmadigini ve kabullendigimi söyledim. Yutkunurken bir gariplik var bogazimda. Belki bir sifa bulurum diye, birbirimize destek oluruz diye bu foruma katiliyorum. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |