|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
recai
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2013 Saat 13:22 |
bende de agizda koku sorunu var. bir seyi merak ediyorum. sizin agzinizdaki kokuyu kendiniz aliyor musunuz? zira ben almiyorum. ama çevremdekiler aliyor ve rahatsiz oluyorlar.
Düzenleyen aydinmur - 08-Haziran-2013 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Ben hafif burnuma dogru hohladigim zaman aliyorum. Bazen burnumdan da çikiyor o koku genzim tikali oldugu zaman. Geniz akintisi yüzünden mi diye düsünmeden edemiyorum.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ben elle hohladigimda yada burnuma dogru hohladigimda çok net aliyorum kokuyu. Bilek yalama deneyleri var onu deneyebilirsin kokunun farkina varmak için.
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
birsey soricam nefes testi ve yemek borusu flimini hastanenein hangi bölümünde yaptircam bilginiz var mi
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Gastroenteroloji olmasi lazim. Çünkü yemek borusu, mide, bagirsak gibi organlari konu alan bir bilim dali. Bu yüzden bu bölüm yapiyordur bu testleri.
|
|
![]() |
|
alpin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2013 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Yemek borusu filmini kbb istemisti benden.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |