Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

baskalari duyuyor

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı recai Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: baskalari duyuyor
    Gönderildi: 07-Haziran-2013 tarihinde 13:22
bende de agizda koku sorunu var. bir seyi merak ediyorum. sizin agzinizdaki kokuyu kendiniz aliyor musunuz? zira ben almiyorum. ama çevremdekiler aliyor ve rahatsiz oluyorlar.

Düzenleyen: aydinmur - 08-Haziran-2013 tarihinde 12:54
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 08:37
Ben hafif burnuma dogru hohladigim zaman aliyorum. Bazen burnumdan da çikiyor o koku genzim tikali oldugu zaman. Geniz akintisi yüzünden mi diye düsünmeden edemiyorum.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 14:44
Ben elle hohladigimda yada burnuma dogru hohladigimda çok net aliyorum kokuyu. Bilek yalama deneyleri var onu deneyebilirsin kokunun farkina varmak için.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 22:19
birsey soricam nefes testi ve yemek borusu flimini hastanenein hangi bölümünde yaptircam bilginiz var mi
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Haziran-2013 tarihinde 09:45
Gastroenteroloji olmasi lazim. Çünkü yemek borusu, mide, bagirsak gibi organlari konu alan bir bilim dali. Bu yüzden bu bölüm yapiyordur bu testleri.
Başa Dön
alpin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alpin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 22:23
Yemek borusu filmini kbb istemisti benden.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.