Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

yorumlarinizi bekliyorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: yorumlarinizi bekliyorum
    Gönderildi: 10-Haziran-2013 tarihinde 21:39
arkadaslar burdaki herkese sorum olacak bende sin�zit geniz akintisi ve burunda egrilik var burdaki �ogu arkadas gibi dilimde beyazlik oluyo. bugun dilimin arka tarafini elledim ve girintili �ikintiliydi ve koku vardi. devlette dis doktoruna gittim dis etlerinde sikinti yok dedi �zele gittim dis etlerin hafif iltihap var dedi. KBB randevu aldim 3 g�n sonra gidicem.Benimle ayni sikintiyi yasayan arkadaslar nasil bir yol izledi. Yada iyi gelen birseyler var mi. ben b�t�n ameliyatlari olmaya hazirim. gidebilirsem murat hocaya'da gidicem. sizden yardim istiyorum ��nk� bankaya baslicam yakinda ve nisanlimda evlenmek istiyor bir an �nce elimden ne geliyosa yapmam lazim en azindan kokuyu azaltip sakizdir ge�i�i �r�nlerle tamamen gitmesini saglamam lazim. flagly �ok iyi geliyor ama zararli. ayrica agzimda kuruluk ve sanki t�k�r�g�m kokuyor. sizden tecr�belerinizi benle paylasmanizi istiyorum simdiden tesekk�rler.
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2013 tarihinde 15:54
bug�n dis doktoruna gittim dislerinde sikisiklik var dedi ama dis eti rahatsizligin yok dedi dilinde saglikli dedi agiz hijyeninde iyi dedi eeeeeee ne etcem simdi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2013 tarihinde 19:02
KOCAELIDE oturan arkadas varsa ben onunla irtibata ge�ip yedigimiz �r�nlerin kullandigimiz gargara olsun sirkeli limonlu su ne kadar s�re etki ettigini yada hangi ila�larin nekadar s�re etki ettigini birbirimize ger�ekleri s�yleyerek bulabiliriz. �evredeki insanlar ger�egi s�ylemiyolar �z�ld�g�m�z i�in. Dolasiyla en iyi birbirimizi anlarizz eger bir ��z�m� yoksa bile en azindan nelerin azaltigini ne kadar s�re etki ettigini anlayabiriz. onlari kullanarak �mr�m�z� ge�iricez. �l�ml� d�nya zaten �l�nce kurtulcaz. en azindan sakizla bile g�n� kurtarabiliyoruz ya k�r olsak...
Başa Dön
alpin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı alpin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2013 tarihinde 22:58
selam.Benimde dilimin �zerinde beyaz bir tabaka var ve burun kemigi egriligi var ancak g�r�st�g�m kbb doktorlarindan hi�biri burun kemiginden kaynaklanir demedigi i�in gastroentolog ile g�r�s�p endoskopi �ektirdim.Helicobakteri �ikti.Ondan kaynaklidir diye d�s�n�p antibiyotik tedavisinin bitmesini bekledim.nafile..2. endoskopide helicobakteriye rastlanmadi ama dil hala beyaz.Dermatolojiye gittim.Candida ( mantar ) teshisi koydu.Bir umutla mantar ilaci kullaniyorum simdi de.Artik en son �are burun kemigi ameliyati olacagim galiba.Yeter ki ��z�m olsun raziyim herseye
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 09:28
Bir dakika surayi anlamadim. Dermatolojiye dilin i�in mi gittin?? Bunu hi� d�s�nmemistim a�ikcasi. Mantar ila�lari insaAllah ise yarar ama ise yaramazsa da haber verir misin??
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 14:12
dermatolojiye gittiginde doktora ne sikayette bulundun ��nk� malesf ben doktora gidicegimde agzim kokuyo demicem ��nk� �ok ciddiye almiyolar. inslh mantar ila�lari ise yarar bende bu konuyu arastiriyim. arkaslar birde zorla dilinizin arkasini fir�alamaya �alisin her ne kadar zor olsada �g�rsekte zorla yapmaya �alisin ben her ge�en g�n biraz daha ileri zorluyorum m�this yarari oluyo
Başa Dön
alpin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı alpin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2013 tarihinde 22:17
Dermatolojiye dilimdeki beyaz tabaka sikayetiyle gittim.Beyaz tabakadan bir parca alip baktiktan sonra mantar teshisi koydu.Mantar agiz kokusu yapar dedi.Birde bug�n birinden duydum karadut agiz mantarina iyi geliyormus.Bol bol yemeye basladim.Ila�lari 14 g�n kullanacagim umarim dildeki problemi ��zer ama sorunu k�kten ��zecegini sanmiyorum.Sizce burun ameliyati olmali miyim?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2013 tarihinde 21:17
BENDE D�S�N�YORUM BURUN AMALIYATINI LAKIN KIMISINE IYI GELMIS KIMISINE ETKI ETMEMIS. BEN TAMOGRAFI �EKTIRECEGIM BAKALIM DOKTOR NE DICEK EGER %5 AZALTCAGINI BILSEM GIDIP OLURUM
Başa Dön
birdenbasladi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birdenbasladi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2020 tarihinde 23:08
Kiymetli hocam ve arkadaslar, merhaba, ,

Adim Ali. Istanbul'da ikamet ediyorum ve 28 yasimdayim.

�ocukluk d�nemimde nefes kokum vardi. Bunu biliyordum. Gen� olup hastaneye gidip gelmeyi akil edebilecek yasa gelince saglikta utanma olmaz deyip agiz kokum i�in dahiliyeye gittim. Gittim ��nk� dislerim saglamdi. Agzimin koktugu �yk�s�n� dinleyen doktor iyice dinledikten sonra hi�bir tetkik istemeden PPI ilaci yazdi. Ilk kullanimlarim sonrasi s�rekli sivi diskilama yasadim ve koku birden kesildi. �ok mutlu olmustum. Kutuyu bitirdim. Sabah bile neredeyse koku olmazdi. Dahasi sigara i�meme ragmen bir�ok kiz arkadasimin agzimin sigara bile kokmamasina sasirdiklarini s�ylerlerdi. Bu g�zel g�nler senelerce b�yle gitti. Amma velakin yaklasik �� sene �nce bu kabus geldi beni buldu yine. Koku basladiginda Akut tonsilit ve midede yanma ile ugrastigimi hatirliyorum. O g�n bu g�nd�r koku 3 yildir gitmedi. Endoskopi yaptirdim. Kapak�ikta sorun yok. Degerlendirme temiz oldugu y�n�nde. Gaita ve biyopside helikobakter pilori �ikmadi. Sin�zit i�in makineye girdim sin�zitim �ikmadi. Kan degerlerim normal. Yanma arada olsa da ppi kullandim yanmalar seyreldi �ok kati yeyince arada yaniyor. Bu arada akciger i�in nefes testine girdim, gayet iyi �ikti.

Ge�en kbb'ye gittim yine. Mevsimsel alerjik rinit ve kronik farenjit oldugum s�ylendi. Sprey ve ila� verdi.

Ama koku gitmiyor.

Hayatimi, iliskilerimi �ok etkiliyor bu durum. Isten cinsellige kadar genis bir yelpazede �fkeliyim. Daha ben ne yapayim?
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2020 tarihinde 18:41
�ok ilgin�!
Bu ppi ilacinin ne i�in verildigini �grenmek lazim!
Doktorunuz bu ila�i hangi hasta organ i�in vermisti?
Size ppi yi veren doktoru bulun bence.
Yani aklima gelen, bagirsakta problem var gibi.
Simdilik bu kadar yazabiliyorum.
Zor degilse eski dr nuzu bulun. Ya da ilk verilen ppi neye, nereye iyi geldi? Ben de merak ediyorum bunu simdi!
Başa Dön
birdenbasladi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birdenbasladi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2020 tarihinde 02:43
Mahoni, �zerinden 10 yili askin s�re ge�ti. Ben sikayetimi anlattim, doktor yazdi ve sifa buldum. Hangi saikle yazdi bilmiyorum. Ilacin adi pulcet idi.
Başa Dön
Fayda3 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda3 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2020 tarihinde 15:02
Murat hocam bir sey sormak istiyorum.Her insanin agzinda az da olsa koku var midir?Ben konustugumda koku pek duymuyorum, fakat dilimi sonuna kadar disari �ikarip burnuma dogru nefes verdigimde bi koku aliyorum.Bu normal midir?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2020 tarihinde 18:08
İlk gönderen: Fayda3 Fayda3 yazdı:

Murat hocam bir sey sormak istiyorum.Her insanin agzinda az da olsa koku var midir?Ben konustugumda koku pek duymuyorum, fakat dilimi sonuna kadar disari �ikarip burnuma dogru nefes verdigimde bi koku aliyorum.Bu normal midir?

Evet �ok normaldir.
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2020 tarihinde 09:21
Murat hocam ben size daha �nce �l��m yaptirmistim, kullandiginiz cihaz nedir acaba??
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2020 tarihinde 09:49
İlk gönderen: Ethic1 Ethic1 yazdı:

Murat hocam ben size daha �nce �l��m yaptirmistim, kullandiginiz cihaz nedir acaba??

Burada Ethic1 ismini kullaniyorsunuz ama ben Sizin isminizi ve tarihi bilmiyorum. Forumdaki isminizde yola �ikarak kartinizi ve kayitlarinizi bulamam. Size hangi cihazi kullandigimi bilemem.

MX6
Halitor 3
Halitor 4
Halimeter

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2020 tarihinde 13:10
Birden �ok cihazla bakildigini bilmiyordum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2020 tarihinde 13:11
Peki bu cihazlarin herhangi birinde koku nedenini bulmaya y�nelik analiz yapiliyor mu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.