|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2013 Saat 00:41 |
Murat hocam Devrim hocam merhaba...
Her konunun üstünde durduk. Ben sunu merak ediyorum : Peki ya cidden az tükürük üretiyorsak ve bunu farketmiyorsak ? bu nedenle koku olusuyorsa ? hastalik ne olabilir ? tükürük bezlerinde tas falan mi ? bunun tetkikini nasil yapiyorlar ? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Ölçün. ?
Saat tutarak 1 dak boyunca bir kabin içerisine tükürün. Kullanilmis bir injektörün ignesini çikarip piston içine tükrügü çekip havasini alin. Pistonun üzerindeki çizgilerden tükrügün hacmini ölçün. Saglik durumunda 1 ml ve üzerindedir. -M |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bende de tükürük üretimi düsük :( Agzim çogu zaman kuru. Yapis yapis oluyor yeteri kadar tükürük üretemedigim içim. Murat hocanin dedigini yapacagim ramazandan sonra.
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
bende tükürük azligi oldugunu düsüyorum çünkü konusunca biraz uzun agzim kupkuru oluyor. Mehmet ayni senin dedigin gibi yapis yapis oluyo. bunun için ne yapmak lazim hala bilmiyorum arastiriyorum.
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
bol su için ve florsuz dis macunu kullanin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Flor olayi abartilmaktadir. Bilginiz olsun.
Yani ticari pirim, ticari imtiyaz ve sükse yapmak için flor meselesini bir grup bilim adami diline dolamis bulunuyor. Bu konuda içiniz rahat olsun. Dis macunundaki flor yutulmaz ve zehirlemez. Abartildigi gibi degildir. Rahat olun huzurlu olun. Florlu dis macunu kullanmaya devam edin. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |