Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Nidazol Hakkinda ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Nidazol Hakkinda ?
    Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 08:25
Nidazol 2 3 haftadan fazla kullanimda zararli oluyormus zarari olmayan ve s�rekli kullanabilicegimiz bu tarzda bi ila� varmi yada herhangi bi ��z�m ge�icide olsa s�rekli rahat�a kullanabilicegim en azindan �yle idare edicez artik
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 01:41
Ila� s�z konusu olunca zararli olmamasi m�mk�n degil. Ayrica herkesin hastaliginin kaynagi farkli oldugu i�in her ��z�m �nerisi tutmayabilir ama bir ka� tanesini yazayim. Limonlu su bende �ok ise yaramisti ama etkisini zamanla yitirdi hakeza tuzlu suda �yle. Ama arada yapinca yine etkili oluyor. Bir bardak sicak suya yarim limon sikip a� karnina i�in faydasini g�r�rs�n�z. Sabah aksamda yapabilirsiniz daha etkili olur.
Mide sorunlariniz varsa Kudret nari macunu deneyin bitkisel ��z�m, kim bilir belki sizde faydasi olur.
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 06:41
valla baska ilac yoksa forumda bi arkadas daha bu durumdaydi egerki yoksa zarar bile verse en azindan bu lanet kokudan iyidir kullanirim surekli
Başa Dön
melankolik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı melankolik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 10:33
arkadaslar sizi bilmem ama tam 3 kutu nidazol kullandim ama bosuna.en son burnumda kan gelmeye baslayinca biraktim
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 15:24
ben flagly kullaniyodum 1 tanesi 3 g�n idare ediyordu. AMA ZARARLI DIYORLAR ANTIBIYOTIK SONU�TA bilemedim. su flagly yada nidazol'un dogadan kimyasal olmadan bitkilerle bir benzeri ilaci olsa keske.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.