![]() |
Kontrol ama�li ne yaptirmaliyim ? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
murattt
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 01-Eyl�l-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kontrol ama�li ne yaptirmaliyim ?Gönderildi: 01-Eyl�l-2013 tarihinde 11:24 |
|
Merhaba arkadaslar;
Is yerinde �evremdeki �ogu kiside agiz kokusu duydugum i�in bayagi bir rahatsiz oluyorum. Ama son g�nlerde bendemi b�yleyim acaba demekten kendimi alamaz oldum. Dislerimle ilgili bir sorun yok. Kbb uzun s�redir gitmedim. Genel olarak kokunun olup olmadigini hangi cihaz s�yl�yor acaba ? Halimetre vs. gibi cihaz kullanarak verilerle bilgi alabilecegim ya da sizin tavsiye edebileceginiz yer ya da kisi varsa beni bilgilendirirseniz �ok sevinirim. Simdiden tesekk�rler. |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 14:14 |
|
kardes sen git bogazda guzel bir �ay i� birak bu halitofobiyi sende sorun olsa simdiye belli ederdi rahat ol her insanin agi kokar ama sikayet derecesindeyse olay fark kazanir
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2013 tarihinde 15:35 |
|
insanlarla konusurken 1 metre uzagindaki kisinin rahatsiz oldugunu g�r�yorsan o zaman sorun var diyebiliriz. en azindan biz b�yle durumlarla karsilasiyoruz.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |