Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: septum deviasyon & konkav ameliyati Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
Alıntı dadas87 Cevaplabullet Konu: septum deviasyon & konkav ameliyati
    Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 18:52
herkese selamlar..
dün 13:30 da septum deviasyon ve konkav ameliyati oldum çok zor geçti :(
tamponlar cuma günü alinacak, arkadaslar dua edin benim için.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 21:38
dualarimiz seninle. bende ameliyat oldum. yarin tampon çikaçak. çok zor oldu demissin üzüldüm. ama anestesi uygulamadilar mi? neyi zor oldu onu merak ettim.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 22:03
geçmis olsun. öncesindeki ayrintilari aktarabilir misin?
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 11:31
sagolun..
1,5 yil önce ameliyat olmam gerektigini söylemisti doktor burun kemigimde egrilik varmis sik sik faranjit olurdum sesim kisilirdi burnum akardi vb. ama ameliyati göze alamadim erteledim sonra tüm bu sikayetler azaldi hatta bitti ama agiz kokusu denen sey geldi malesef. sebebi burnum mu degilmi bilmiyorum ama madem egrilik var madem ameliyat gerekiyor olalim dedim belki her ikisinden de kurtuluruz bir umut :( devlet hastanesinde olmayi göze alamadim özel bi hastanede pazartesi günü öglen ameliyat oldum 20 dk sürer dedi doktor ama 45 dk sürdü ameliyat neden uzun sürdü diye sordum doktora sadece kemik egriligi degil et vardi her iki tarafta onlarida aldik dedi lazerle o yüzden uzun sürdügünü söyledi.
ameliyat tabikide genel anesteziyle oldu ama ameliyat sonrasi çok feci bi gece gözlerimin agrisindan sabaha kadar agladim gözlerimin agrisi geçer gibi oldu simdi de kulaklarim ve basim agrimaya basladi dayanilacak gibi degil :( agri kesiciyle duruyorum. cuma günü tamponlar alinacak ins bu çektigim çileye deger :(
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 12:16
lokal uyusturmayla olmustum bende adam çatir çatir kemigi kesip aldi:) uyutulmamak bence daha iyi operasyonun her asamasini görüyorsun doktor zaten sürekli durumunu kontrol ediyor
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 22:25
anladim geçmis olsun :( bence anestesi daha iyi ama tercih meselesi ben tamponlari çikarttim bugun 1 dk sürdü islem insllah bir an önce iyilesirsin
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 12:41
Bana çok zor geliyor ameliyattan sonraki 3 gün ondan dolayi korkuyorum olmaya :( InsAllah sifa bulursun kardesim. Bir kisi bir kisidir, yeter ki kurtulsun.
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2013 Saat 15:53
peki nasil oldu tamponlari aldiktan sonra sizlama falan oluomu ya da baska birsey.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 10:48
yok be ya ne sizlamasi. TAMPONU ÇIKARTTIKLARINDA hissetmedim bile nerdeyse. BEN ne ameliyatta nede ameliyat sonrasi zorlanmadim. gece yanimda refakatçi bile kaldirtmadim. ameliyattan sonra asagida kafeteryada oturuyodum. ameliyattan sonraki günlerde tabi yatis seklin sirt üstü yatiyosun. birde ara ara burnun kaniyor. yani sizlama yada agri hiç hissetmedim. SIMDI NAZALNEM VE SINÜS RINSE KIT KULLANIYORUM DOKTOR SÖYLEDI. AMA BU SINÜS RINSE KIT ACAYIP BISEY GENIZ AKINTIM GITTI RESMEN. ve harhangi bir yan etkiside yok. YANI SINÜS RINSE KIT IN ILACI BITSE BILE SISESI MANYAK BISEY BIR SIKIYORSUN DIGER BURNUNDAN BOSALIYO HERSEY. yani size tavsiyem kesinlikle sinus rinse kiti deneyin. Birde burun kurulugu varsa nazalnem diye burun damlasi var oda gerçekten iyi. Tabi bünye meselesi ile alakaliDA olabilir bu ameliyat ben narkozluyken tam geçmemisken(ameliyattan uyandiktan 1,5 saat sonra) wc ye gittim. ördek veriyolardi tuwalet için. sirf onun için KALKTIM:)ARASTIRMA HASTANESINDE OLDUM BEN AMELIYAT EGER BULUNDUGUNUZ ILDE VARSA TAVSIYE EDERIM.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 19:27
ben tamponu yuttum ahahahah :))) doktor dedi normal çok korkmustum
IP
dadas87
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı dadas87 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2013 Saat 20:59
bugün tamponlar alindi hayatimda böle izdirap görmedim ben :(   yaa bn çok dayanikli biriyimdir ameliyata da bi anda karar verdim çiktim gittim hemen oldum düsünmedim bile.
tamponun birini çekti beynim burnumdan akti gitti sanki o nasil acitdi öle yaa. yaa demekki ameliyattan ameliyata degisiyor sifa nin anlattigiyla benim yasadigim çok farkli. neyseki bitti bi kaç güne belli olur sonuç.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu