Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�aresiz yardimlasma

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ölümcül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �aresiz yardimlasma
    Gönderildi: 09-Eyl�l-2013 tarihinde 17:38
Arkaaslar ben iki yildir bu hastalikla ugrasiyorum. �ncelikle dis hekimine gittim. Koku yapabilecek dislerimi �ektirdim ge�medi. Sonra Kbb'a gittim. B�t�n tahliller temiz �ikti. Mide ila�lari kullandim. Kokumun bir kismi gitti. Ila�lari birakinca geri geldi. Antibiyotik kullandigimda genizlerimden gelen koku (Orta kulak iltihabindan kaynaklaniyor) gitti. Antibiyotigi biraktigimda geri geldi. Benim kendimce �ikardigim bazi sonu�lar:
-�� tip kokum var
-Birincisi mide kaynakli
-Ikincisi Genizlerimden gelen (kulak iltihabi)
-���nc�s�n� bir t�rl� ��zemedim. Diger iki koku ila� kullandigimda tamamen kayboluyor ama bu koku gitmiyor.
Artik doktorlarinda "yapacak bir seyim kalmadi" cevaplari i�in y�z�m� size d�nmeye karar verdim. �zellikle alerji ilaci tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 18:57
Ben baslayayim, ne t�r bir koku bu, t�m tahlilleri yaptirdin mi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.