Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dil temizligi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dil temizligi
    Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 01:37
agiz kokusu olan hemen hemen herkesin dilinde pas vardir ... bu pasa da bakteriler neden olur ...dili fircalasanizda nafile koku gitmez ... bakterileri yok etmenin bir yolu var ...herseyi denedim ve en sonunda kotu kokuyu yok ettim ... soylediklerimi uygulayan arkadaslarin buyuk ihtimalle agiz kokusu problemi cozulecektir... dil ustundeki pasi, tatli kasigi ile tek yon arkadan one dogru temizleyin ...disininizi oksijen sulu bikarbonatla fircalayin ..{ avucunuza 1 cay kacigi bicarbonat dokun ..ve uzerine %3 luk veya maksimum %6 lik bir iki damla oksijen suyu damlatin ve bununla dislerinizi fircalayin}

sonrasinda ilik bi suyla agzinizi calkalayin ...sonrasinda gargara yapmak icin %3 luk bir miktar oksijenli suya ayni miktarda su ekleyin %6 lik icin iki kati suyla karistirmalisiniz ve en az bir dakika gargara yapip tukurun ..kesinlikle yutmayin ...bu soylediklerimi sabah ve aksam gunde iki defa yapin .. hadi gecmis olsun hepsi bu
...kesinlikle agiz kokusu yok olacak ...tedaviye en gec 3 gunde cevap alacaksiniz ben ilk denemede aldim ...
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 12:43
Bunlar zaten ge�ici ��z�mler kardesim. Kalici ��z�m ariyoruz biz ama bulamiyoruz.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 14:41
bu zaten forumda biliniyor ayrica murat hoca uzun kullanimda oksijenli suyun kansere yolacacagindan bahsetmisti:)
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2013 tarihinde 15:51
kolay uygulanabilir bir y�ntem, denemek lazim.
tesekk�rler yolcu..
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2013 tarihinde 19:25
dilinizin tertemiz olmasini istiyorsaniz taze gingimbre agziniza alin kucuk bir parca seker emer gibi emin tertemiz olur ;))
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2013 tarihinde 01:24
uzun kullanimda kansere neden olacagini sanmiyorum ...yabanci forumlarda bunu icenler bile var ...aksine elalem bunu kanser tedavisi olarak bile kullanmis ... youtube da videolari bile var ...kansere neden olduguna dair tek bir satir bile okumadim nette aksine tedavi ettigine dair yuzlerce makale var ...kullandigin surece gecici bi cozum degil ...gun boyu sifir nefes kokusu ...mesele dilin temiz gorunmesi degil mesele dil ustundeki bakterileri yok etmek ..ve oksijenli su bunu yapiyor ... forumda yeniyim ve mevcut acilan konularin hepsini okumadim...
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2013 tarihinde 07:17
Yolcu kardesim
Kendi yanilginizi baskalarina �deteceksiniz diye korktugum i�in m�dahale etmek zorunda kaldim. Aksi durumda buna benzer konusmalara katilmiyorum.

Oksijenli su (H2O2) uzun kullanimlarda kanserlesmeyi baslatir. (Tredwin CJ Br Dent J. 2006; 200(7):371-6)
(Dahl JE. Crit Rev Oral Biol Med. 2003; 14(4):292-304 )

Kullanmak isteyenler kullanabilir. %3 ile bir ka� hafta kullanmak sorun yaratmayabilir. Fakat bunu aliskanlik haline getirmek dogru olmayabilir.
-M

Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2013 tarihinde 19:25
ayri bir baslik a�madim arkadaslar size ve hocama soruyorum. dis ipi kullandigimda d�zenli dislerimin arasinda yemek artigi kalmadigi i�in dis ipine bir artik gelmiyor ve kokmuyor. ama 2-3 g�n kullanmadigimda bir haftaya �ikariyim hatta her dis aramda degil �zellikle arka dislerin ordan bazilarindan artik �ikiyor ve dis ipi �ok �ok k�t� kokuyor. BURDAN HAREKETLE BU SADECE BIZIM I�IN MI GE�ERLI YOKSA herkeste olan bir durum mu. ��NK� �EVREMDE DIS IPINI HI� KULLANMAMIS INSANLAR VAR. NASIL KULLANACAGINI BILMIYORLAR BILE. agizlarinin kokusu YOK onlarin. EGER ONLARDADA BU DURUM GER�EKLESIYORSA DISLERININ ARASINDA HI� BISEY MI KALMIYOR YANI. KOKU DISARI �IKMIYOR MU. OZAMAN T�K�R�K KOKUSUDA DISARI �IKMIYORMUDUR. BAGLANTI KURAMADIM. ANLATABILDIYSEM DERDIMI NE MUTLU BANA:)
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Eyl�l-2013 tarihinde 11:12
Daha �nce yanitlanmis, a�ikliga kavusmus sorular geldiginde nakarat etmemek i�in susuyorum. Yanitsizligim bu sebepledir. Bu konuda "bunlari biliyor muydunuz" basligi altinda bir seyler yazdim
http://agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=960
-M

Düzenleyen: aydinmur - 08-Eyl�l-2013 tarihinde 11:25
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Eyl�l-2013 tarihinde 18:29
http://www.youtube.com/watch?v=YgzsTqVwqE4 burdaki videoyu izledinizmi arkadaslar. �ok ilgin� geldi. hocam tessekk�r ederim bu arada.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Eyl�l-2013 tarihinde 21:57
İlk gönderen: nyse_o nyse_o yazdı:

http://www.youtube.com/ watch?v=YgzsTqVwqE4 burdaki videoyu izledinizmi arkadaslar. �ok ilgin� geldi. hocam tessekk�r ederim bu arada.

Bu bir hurafedir.
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.