|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
kurtul
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2013 Saat 22:19 |
arkadaslar benim çok uzun süredir sabahlari kulaklarim tikanik uyaniyorum ve kbb'ye agiz kokusu sorunuyla defalarca gittim kulaklara da baktilar bir sorun oldugunu söylemediler hiç acaba baglantisi var midir ve sizce tikanik olmasinin sebebi nedir?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Bazen bende de ne hastalik varmis arkadas diyorum:)Iste bu da bende var:) Ama bende uzun yillardir var kulak tikanikligi ve çinlamasi hatta bazen sanki deniz kabugunun ugultusu gibi bir ugultu oluyor sizde de var mi bilmiyorum. Ve özellikle dus alip çikinca çok çok fazla oluyor uzun bir sürede gitmiyor. Doktora tabi bende gittim kulak pamugu kullanmaktan kirleri hep içeri itmissin tikanmis dedi temizledi ama geçmedi:)
|
|
![]() |
|
kurtul
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
aynen sabah kalkip dus anca koca gün tikanik kulakla geziyorum kendi söylediklerimi bile ugultulu duyuyorum bu yüzden hep kisik sesle konusuyorum ses tonumu ayarlayamiyorum ayni sekilde bende de var yillardir. acaba sinüzit faranjit vs ile ilgili mi bulamadim hiç.
|
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
gizli bir orta kulak iltihabi gibi bir durum olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
kurtul
![]() ![]() ![]() |
bugün kbb'ye göründüm tekrar. kulaklarima bakti burnundan dogru nefes alamazsan tikanabilir dedi önemsemedi açikçasi
|
|
![]() |
|
kartal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
38 yildir agiz kokum var 38 yildir kulaklarim çinliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |