Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�nemli G�nler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �nemli G�nler
    Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 14:52
herkese merhaba �zel g�nlerde veya bulusmaniz gereken bir durum , toplanti vs gibi g�nlerde kokuya kesin ��z�m getiren ne tavsiye edersiniz, kisaca g�n� kurtarmak i�in ne gibi �nlemler alabiliriz.teskkrler
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 23:17
rifki kardes devisyonla ilgili msjina cvp attim msjlarin doluymus gitmedi. eger devisyonla ilgili bir gelisme olursa aktaririm. ben �zel g�nlerde flagly i�iyorum. birde oksijenli suyla dil ve dis temizligi yapiyorum. birde k���k bir sakiz atiyorum agzima farkedilmicek kadar b�yle ge�istiriyorum. ben �ok agzimi a�madan konusmaya �alisirim. nasil tarif etsem bilemiyorum. kiz arkadasimda benim b�le konusmama alismismi ne her dedigimi anliyor massalh nazar degmesin:))
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2013 tarihinde 10:00
Sabah a� karnina bir bardak sicak limonlu su i�ersen ve g�n i�inde tatli, �erez, kola, �ay, kahve gibi kokuyu artiran seyler yemez i�mezsen seni g�n boyu kurtarir. Bir de aksam yemekten �nce i�ersen tertemiz olur;)Bunun yaninda dislerini fir�aladiktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin ��z�m flagy ya da nidazol almak.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.