|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 20:04 |
Bugün is arkadasim bahsetti, oksijensiz ortamda üreyen bakteriler de dahil olmak üzere pek çok hastaligin tedavisinde ozondan yararlaniliyormus. Acaba uygulatip agiz kokusundan kurtulan var mi? Sonuç olarak alerjik ya da bakterilere bagli hastaliklari iyilestiriyorsa bize de faydali olanilir. Yarin bi ozon terapi merkezi ile görüsüp seans ücretiyle ilgili bilgi slacagim ama önce buradan sormak istedim.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ozon tedavisi neredeyse bütün hastaliklara iyi geliyormus. Bilhassa bizi ilgilendiren bakteri ve mantar enfeksiyonlarina. Acaba hakikaten bu tedaviyle kesin çözüm alabilir miyiz??
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
ben ozon yagi kullandim bir kaç ay tirt hurafe
|
|
![]() |
|
suskonusma
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Seni bilmem sifa ama ben maasimi alir almaz baslayacagim :)) kurcalatmadigim yerim kalmadi nasilsa bir de bunu deneyim bakalim :))
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
sitede ozan tedevisi konusulmistu. bir göz atmani tavsiyeedebilirim.
|
|
![]() |
|
suskonusma
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim, umarim bulabilirim.
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
ben o sayfayi bulamiyorum:( @suskonusma, basladiniz mi seanslara? ben faydali olacagini düsünüyorum. |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaslar basliktanda anlasildigi üzere bu tedaviyi yapan bi yere gidiyorum size mantikli geliyormu murat hocam siz neler söylersiniz bu konuda
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ozon tedavisi aynen bircok seyde kullaniliyor
adanada ozon tedavsiyle kil donmesi ameliyati yapan yer bile var |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba agiz kokusu için ozon gazi tedavisi deneyen ve sonuç alan oldumu?
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar kimse yokmu ozon tedavisini deneyen daha önce yazan arkadaslar olmus deneyecegim diye kimse dönüs yapmamis sonra baslik altinda. Bende arastirma süreci deyim deneyen ve fayda gören varsa bilgi almak isterim internette anlattigina göre hidrojen sülfür üreten bakterileri yok ediyormus buda iyilesme sagliyormus deneyen olduysa lütfen dönüs yapabilirim benim için çok onemli
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |