![]() |
L�tfen yardim edin |
Yanıtla
|
| Yazar | |
suskonusma
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Eyl�l-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: L�tfen yardim edinGönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 20:18 |
|
Kendi kokunuzu nasil aliyorsunuz arkadaslar? Ben agiz mukozamda, midemde bir degisiklik hissettigimde emin oluyorum ki agzim kokuyor. ��nk� bunu daha �nce �ok kez ailemden birine teyid ettirdim, onaylattim. Zaten agiz kokusu problemim oldugunu bana ilk olarak sevgilim s�ylemisti yillar evvel. (�ok aci bir olay, utan� verici, yazarken bile utaniyorum) o g�nden sonra bu isin arastirmasina girdim ve ailemle konustugumda "evet masada karsimizda bile oturuyor olsan koku geliyor" dediler. Kendi agzimi koklayarak asla koku alamadim.
Ben farkli olarak; agzim kapali iken dilim �n dislerimin �zerinde, burnumdan nefes verirken genzime ve agiz bosluguma igren� bir koku yayiliyor, sadece onu alabiliyorum. |
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 00:19 |
|
hocam belkide burnundan koku disariya yayiliyorsa koku alma duyun bu kokuya duyarsizlasiyor(alisiyor) olabilir.10-20 saniye kahve kokla ardindan hemen agiz kokusu kontrol� yapmayi dene veya ikinci bir durum koku alma duyunda yaziflik olabilir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 08:26 |
|
Kardesim imkanin varsa adanaya git. Zaten mersindesin. Murat hocaya muayene ol.
|
|
![]() |
|
suskonusma
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Eyl�l-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2013 tarihinde 20:30 |
|
�ok tesekk�r ederim yanit i�in, sanirim benim koku alma duyum zayif. Keske benim gibi burnu koku almayan birini bulsam da onla yasasam kimseyi rahatsiz etmesem :(
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |