|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 14:52 |
herkese merhaba özel günlerde veya bulusmaniz gereken bir durum , toplanti vs gibi günlerde kokuya kesin çözüm getiren ne tavsiye edersiniz, kisaca günü kurtarmak için ne gibi önlemler alabiliriz.teskkrler
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
rifki kardes devisyonla ilgili msjina cvp attim msjlarin doluymus gitmedi. eger devisyonla ilgili bir gelisme olursa aktaririm. ben özel günlerde flagly içiyorum. birde oksijenli suyla dil ve dis temizligi yapiyorum. birde küçük bir sakiz atiyorum agzima farkedilmicek kadar böyle geçistiriyorum. ben çok agzimi açmadan konusmaya çalisirim. nasil tarif etsem bilemiyorum. kiz arkadasimda benim böle konusmama alismismi ne her dedigimi anliyor massalh nazar degmesin:))
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Sabah aç karnina bir bardak sicak limonlu su içersen ve gün içinde tatli, çerez, kola, çay, kahve gibi kokuyu artiran seyler yemez içmezsen seni gün boyu kurtarir. Bir de aksam yemekten önce içersen tertemiz olur;)Bunun yaninda dislerini firçaladiktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin çözüm flagy ya da nidazol almak.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |