Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Geçmeyen koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mehmet15 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Geçmeyen koku
    Gönderildi: 03-Ekim-2013 tarihinde 17:00
merhaba , sabah kalktigimda normal açlik ve kuruluga bagli agiz kokusu var , sonra kahvalti yapiyorum cok az bi koku kaliyor sadece hohlayinca hissettigim konusurken duyulmayan ardindan 20 25 dk sonra koku tekrar geliyor ve açlik hissi olusuyor birseyler yeyince tekrar kismi geçiyor sonra tekrar geliyor ve hiç bir zaman tamamen geçmiyor. bademcik ameliyati ve burun ameliyati oldum, mide reflüm de tedavi edildi ve geçti. öneriniz nedir
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 22:37
Nerdeyse ayni vakayiz. Tamamen ayni sorunlarim var. Ayni ameliyatlar..KBB kaynakli benimki.
Başa Dön
mehmet15 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mehmet15 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Ekim-2013 tarihinde 17:25
orta kulak iltihabindan süpheleniyorum ama hiçbir belirtisi yok
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Ekim-2013 tarihinde 21:55
Ben de alerji var. Geniz akintisi. Bogazimda sürekli gicik yapan bi geniz akintisi (koyu renkli vs degil).
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Mayis-2018 tarihinde 19:20
Arkadaslar, benim gibi dili yanan, agzinda igrenç bir tat, pas olan, bir burnu tikali, henüz akintisi olan ya da varmis gibi sürekli öksürenler..yakin bir dis hekimi arkadasimdan dilimin yanmasi, özellikle yemek sonrasi bu bakterilerin beslendigi için artan kokudan bahsetmem sonrasi bozulmus agiz floramin oldugunu, üremeyi hissettigim için dilimin uyustugunu belirtti. Ki bu üreme bogazima kadar inmis durumda bende. Ye yayilmaya da devam edicek yani böyle ise yil yil kokumuz artacak. Hacettepe de restoratif cerrahi olmasi lazim agiz florasinin ölçümleri yapiliyormus, bilgisi fikri olan varsa bir arastiralim( bu arada hem burun hem bademcik ameliyati oldum ve hala koku çok yogun)
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Mayis-2018 tarihinde 22:58
Ethic ankaralisin anladigim kadariyla iletisime geçelim...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.