Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bademcik ameliyati

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bademcik ameliyati
    Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 09:47
Arkadaslar i�inizde agiz kokusu sebebi ile bademcik ameliyati olup iyilesen ve iyilesmeyenleri saymak istiyorum. L�tfen sunu doldurur musunuz:

1) __ seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi
2) __ sene �nce bademciklerim alindi
3) Agiz kokusu sikayetim ge�ti / ge�medi

-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 13:37
1)8-9 seneden beri vardi(bu sadece tahmin emin degilim)
2)2 veya 3 sene �nce alindi
3)son soruda ge�ti se�enegini direkt eleyebiliriz bence keza forumda agiz kokusu ge�en arkadaslar artik yazmiyor ztn
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 15:31
1)onyillardir var
2)2 sene once alindi
3)kokuda degisiklik hafifleme oldu ama gecmedi
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 21:52
1) 13 seneden beri agiz kokusu sikayetim vardi
2) 5 sene �nce bademciklerim alindi
3) Agiz kokusu sikayetim kismen ge�ti.

Beyaz magmalar asiri derecede agiz kokusu yapiyordu. Onlardan kurtuldum. Esas sorunum geniz akintisi.
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 17:40
1)Yaklasik 10-15 senedir agiz kokusu sikayetim vardi(son zamanlarda emin degilim)
2)2-3 sene �nce bademcik ameliyati oldum.
3)Koku b�y�k oranda ge�ti ama emin degilim..Bademcik tasi sikayetimden kesinlikle kurtuldum diyebilirm.

NOT:Arkadaslar sizde de bademcik tasi olusuorsa ,
......yazarin istegi �zere silindi........
Bademciginizin yarisini aldirmayla, yok 2-3 g�nde bir temizlemekle zaman kaybetmeyiniz..��nk� taslar yine olusu yine olusur.
En azindan emin olun b�y�k oranda rahatliga kavusursunuz.
��nk� bademcik tasi da koku bakimdan b�y�k sorunlardan bir tanesidir.
Dedigim gibi koku ge�mese bile ama eminim kismende olsa ge�ecektir, rahat olacaksaniz en azindan.

Düzenleyen: aydinmur - 19-Subat-2015 tarihinde 09:10
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2013 tarihinde 19:34
6 yildir agiz kokusu sikayetim var
iki yil once bademciklerimi aldirdim
yukarida yazilanlar gibi eger bogazinizdan magma denilen beyaz seyler geliyosa siddetle aldirmanizi oneriyorum koku gecmese bile gercekten rahatlama oluyo ben aldirmadan once kendi kokumu hissediyodum ama simdi en azindan koku kaynaklarindan en azindan birini yok ettim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.