Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

candida mantari

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: candida mantari
    Gönderildi: 08-Aralik-2013 tarihinde 07:05
bir sorum olacakti dun candida hakkinda yazilanlari okudum ve benimde tukurugumde bulutumsu seyler birikti eger sindirim testi yaptirirsak candida dedigimiz mantar gozukur mu yada tukurugun oyle olmasinin nedeni sadece candida mi mesela sinuzitten dolayi geniz akintimiz oluyo ya o biriken seyler bogazdan akan sinuzit olamaz mi bide her sinuzuti olan da koku olmaz bizim ailedede sinuziti olan var ama agiz kokusu problemi sadece bende var ailemi gectim arkadaslariminda sinuziti olmasina ragmen agzi kokmuyo
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2013 tarihinde 07:43
Forumun arama sayfasina girin:
http://agizkokusu.org/forum/search_form.asp?FID=0

kandida ve candida yazarak �oook sayida bilgiye ulasirsiniz
-M
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2013 tarihinde 14:59
Ben de bugun o testi yaptim sabah bir sey yemeden bir bardagin icine tukurdugumde 1/4 u homojen sekilde bardagin dibine inip kirecsi bi hal aldi kalan 3/4 u ise suyun uzerinde kalip hilal ay seklini aldi.
Bu bende de bu mantardan var anlamina mi geliyor acaba ?
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2013 tarihinde 21:50
buyuk bir ihtimal evet ama labaratuara gidip tukruk ornegi ver hemen buluyorlar zaten bir surubu var onun on bes gun icince gecio
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 09:40
Hangi bolume gitmem gerekiyor.Bir de her gidene gel tukuruk alalim demezler heralde candida mantarindan mi suphe ediyorum demem gerekiyor acaba ?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 12:06
valla turkiyede hangi bolum bilmiyorum ! aile doktoruna git o bir recete veriyor sonra labaratuar a gidiyosun onunla uzun bir kulak pamugu gibi bir cubukla girtlektan ornek aliyolar ,birde bokal veriyolar kucuk sabah uyanir uyanmaz ona tukuruyosun kapatip onlara veriyosun !senin bir sey demene gerek olmuyo onlar ne varsa buluyolar zaten tukrukte!
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 16:07
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 23:18
devlet hastanesinde bogaz k�lt�r tesi yaptirdim yine her zamanki gibi temiz �ikti. ilk eondoskopim sirasinda biyopsi ile alinan par�anin patolojik incelemsinde candida albican sonucunu bulduk. kapsamli bi t�k�r�k testi yaptirmak lazim. arastiriyorum...
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2013 tarihinde 00:36
Bu t�k�r�kle akinti ayni sey mi? Ama sonu�ta t�k�r�g�n i�inde akinti var. Ben kbb dokturuna gitmistim agiz kokum var diye. Dil sirtimdan �rnek almisti, akintidan geldigini d�s�nerek. Laboratuar sonu�larinda temiz �ikmisti ama candida oldugundan s�pheleniyorum hala bilemiyorum belki de t�k�r�kten de almaliydi ayrica. Doktora gidip s�phelerinizi s�ylerseniz ya da ne testi istedigini yaptirir zaten. Misal ben dahiliye ye gittigimde doktor bana endoskopi vermemisti buna gerek olacak belirtilerim yoktu ��nk� ama ben rica etmistim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2013 tarihinde 11:30
Ben gittim hadtaneye candida mantari testi nerde yapiliyor dedim.Oyle bir mantardan haberleri bile yok tukuruk testi diyorum oyle yuzume bakiyorlar geri donmek zorunda kaldim :S
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2013 tarihinde 17:41
sen en iyisi aile doktura danis ! yoksa psikolojin bozulcak . ben dis fircasini gorse lavabo kalkeri cikarma aleti sanacak adamlar biliyorum dis macununu ver krem sanar bu derdi ceken bilir �ok ozur diliyorum ama iki tane kbb doktoruna gittim adam diyo yok sizde ole birsey psikolojik yeminle adam yaklasti burnumdan kamera sokuyor rahatlayin dedi adamlarin nefesleri benden beter dis�iye gittim disimi temizletmeye vallahi nefesimi tuttum adam bitirene kadar yeminle benden beter sanki dedim Allahim bendemi boleyim cunki tam anlamiyla bi zkendi kokumuzu alamiyoruz. yok boyle bir esaret ayin yedisinde ocagin plastik cerraha gidicem insallah bu sefer �are bulunur insaallah aminnnn
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2013 tarihinde 21:47
Aminn insallah.. Plastik cerrahta ne yapacaksin evian?
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2013 tarihinde 19:38
arkadaslar ben bugun cildiyeye gittim doktora dilimde pas var dedim dilime bakti mantardan olabilecegini veya kalitsal olabilecegini soyledi verdigi ilacin prospektusunu okudum kandida mantari icin oldugu yaziyodu on bes gun kullanmam lazimmis sonra tekrar doktora gidecem gelismelerden haberdar ederim sizi insallah bir gun hepimiz kurtulacaz bu sorundan ..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Aralik-2013 tarihinde 16:59
nasil istir ya ???? test yaptirip mantar varmi yokmu bakmadan ila� yazmak !!!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Aralik-2013 tarihinde 21:50
anamuur bence baska bir doktora daha git.
Bos yere i�mis olma ilaci. Bu ila�lar ciddi yan etkileri olan ila�lar.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2013 tarihinde 17:45
ila�i Bir kc gundur kullaniyorum dilimdeki pas gitmeye basladi ama koku hala devam ediyo. murat hocam ilaci kullansam bir sorun olur mu
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2013 tarihinde 17:59
ilacin adi mikostatin hocam
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2013 tarihinde 21:41
Agiz kokusu ve mantar arasinda bir iliski bulunmadigini �nceden s�ylemistim.

Soru sormuyorsunuz. :-)
Yapmakta oldugunuz bir seyi bana onaylattirmak istiyorsunuz. Yani siz se�iminizi yapmissiniz. G�nah �ikartmak i�in soruyorsunuz. :-)

Bu sebeple buna benzer sorulara m�dahale etmekte fayda g�rm�yorum
-M

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 13:11
peki hocam tesekkur ederim ilaci kullanmayi birakiyorum o zaman
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 20:31
triflucan, mikostatin ve pulcet bu ��l�y� ben de kullanmistim. baya bi umut baglayip, sonu� alamdigim onlarca ila�tan sadece birka�i....
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 21:35

simdi yine soru sormuyorsun anamuur, sadece onay istiyorsun.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2013 tarihinde 15:27
onay istemiyorum sen yanlis anlamissin effect.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.