Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Piyasadaki �r�nler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Piyasadaki �r�nler
    Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 08:39

YipYap Agiz Kokusu Giderici �d�l Tablet 40 Gr

Protein (Min) 4.0
Crude Fat (Min) 1.0
Crude Fat (Max) 4.0
Crude Fiber (Max) 4.0
Maisture (Max) 5.0&

-----------
Bu �r�n agiz kokusu yapar. NAsil oluyor da agiz kokusu giderici olarak satilabiliyor ???? Hayret !
-M

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 08:42
Buna klorheksidin koymuslar:
Nutri Vet Breath Fresh Dental Rinse / K�pekler I�in Agiz Kokusu Giderici �alkalama Suyu 237 ml.

Bunlarin i�erigi belli degil:
BEAPHAR Dog A Dent Bits K�pekler I�in Agiz Kokusu Ve Dis Hastaliklari �nleyici Tablet

TropiClean Agiz Kokusu �nleyici K�p�k Spray 133 m

-M
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 19:07
:))
Agiz �alkalama suyunu nasil kullaniyorlar acaba?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 20:19
Firma, kutunun �zerine "gargara" veya "sprey" kelimesini kullanamiyor.

Eger sisenin �zerine gargara kelimesi yazarsa saglik bakanligi milyarlarca lira dosya parasi aliyor. Firma mecburen "agiz �alkalama suyu" yaziyor.

Ayni problem PharmolZn i�in de meydana geldi. ��z�m ila� bundan sonra "PharmoLZn agiz yikama suyu" kelimesini kullanacak.

Siz T�rkiye'de ila� �retmenin ne demek oldugunu tahmin bile edemezsiniz.

�reticileri "�retme t�ket (ithal et)" diye zorlarlar.
-M

Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 21:10
ne kadar sacma biz avrupada okulda yararli bir bulus veya esya yaparsan bedava direk patentleyip istedigin reyonda satisa sunarsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 21:13
Yasalar doktorlarin ve �reticilerin ipini �ekerken, ortalik herbalist ila�lariyla dolup tasti hocam, onaysiz belgesiz, hurafe dolu, ates pahasina satilan bitkisel ne i�erdigi belirsiz bir s�r� �r�n piyasada. Ben almadim mi ben de aldim. O kadar �aresiz bir aniniz oluyor ki, havayi satsalar alacak duruma geliyorsunuz.

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 22:18
Evet dogru.
Burayi okudunuz mu?
http://www.agizkokusu.net/agizkokusu-durum.html

Agiz kokusu hastalarini da, bagirsak mantarina hurafe g�m�s satan sarlatanlari da biz yarattik. Kendimi sorumlu tutuyorum.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2013 tarihinde 21:47
Piyasadaki sarlatanlar tepeden tirnaga her hastalik i�in �r�n �ikariyor hocam, kanserin bile �aresi onlarda.. Agiz kokusu "uzmanlik alanlari"ndan yalniz biri. Agiz kokusu hastalari bu sarlatanlarin yalnizca bir grup m�sterisi.
Keske t�m dr larimiz sizin kadar duyarli ve arastirmaci olabilse. Esas o zaman agiz kokusu hastalari olmazdi.

Ben aksam eve gelir gelmez pc yi a�ip ilk is bu foruma bakiyorum. �ok �ok �nemli bir sonucu bekleyen biri gibi. Her an her saniye. Isyerinde bile bazen a�ip yazilan birsey var mi diye kontrol etmek istiyorum ama siteler kontrol edilir belki diye a�amiyorum. �nemli bir haber olmasa bile sizin ve burdaki arkadaslarin varligi nefes aldiriyor.
Aksam suratim d�sm�s bir halde eve geliyorum. Bizimkiler hi� anlamiyor. Bir arkadasligim var da k�t� gidiyor saniyorlar. Zerre anlamiyorlar halimi.
�ok ilgisiz ve mutsuzum. O kadar k�r ki ailem farkinda bile degil. Ortaokuldan beri bu hastaligi �ekiyorum ve o zamandan beri durgun ve mutsuzum. Bunun genel karakterim oldugunu saniyorlar. Agir bir depresyon hastasindan tek farkim iste �alisiyor olmam heralde. Aylarca t�m haftasonlarini odamda yatagimda ge�iriyorum. Bizimkiler tembellikten saniyor. Kiziyor �st�ne. Kolumu kaldiracak enerjim olmuyor mutsuzluktan. Buna yaptigim arastirmayi isim i�in yapsaydim simdiye �ok iyi bir yerde olurdum...

Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2013 tarihinde 23:25
Bu hastalikta en kotusu de yalniz olmakti ama cok sukur ki forumla tanistik. Aile, arkadas vs sahislara ihtiyac duymuyoruz artik. Burasi bir nevi psikolojik terapi yapiyor bize. Ama zor da olsa kendinizi soyutlamayin cevrenizden cunku zaman gecip gidiyor ne zaman kurtulacagimiz belli bile degil. Ben sirf bu koku yuzunde nice insanlari geri cevirdim hep kurtulunca evlenmekti istegim ama olmadi beklemenin faydasi yok dedim nisanlandim evlilik cok yakinimda. Beni boyle kabul edenlerle sevenlerle hayatima devam ediyorum ne yapayim yapacak birsey yok simdilik. Yoksa daha cok takinti haline getiriyorum bu durumu. Ama simdi hem bununla yasiyorum hem de mucadele edip kurtulmaya calisiyorum.
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2014 tarihinde 12:12
Harfi harfine katiliyorum.Bu forumda bulunan herkes,ayni yolun yolcusu.Bizden baska,ne kimse bizi anlayabilir nede bizler,bir baskasina derdimizi anlatabiliriz.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.