![]() |
Agiz kokusu ve kanama |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mustak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu ve kanamaGönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 09:51 |
|
selamlar benim yaklasik 7 aydir �zellikle sabahlari agiz kokum var ve t�k�r�nce hafif kan ve sari su geliyor,dislerim �ok hassas g�n i�erisinde arada baktigimda kan sizarken g�rebiliyorum,bunun disinda akciger filmi,kbb muaynesi temiz �ikyti dr a gide gele artik biktim,agzimin tadi bozuldu,dis dr gittim dis tasi temizligi yapildi hala devam ediyo sorun ben ne yapacagim yardimci olursaniz sevnrm
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 15:44 |
|
aramiza hosgeldin
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 17:36 |
|
dis eti iltihaplanman var
|
|
![]() |
|
mustak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2014 tarihinde 21:01 |
|
HosBulduk:-( bu dis eti iltihaplanmasi nasil ge�er bilgisi olan var mi arkadaslar psikolojim bozuldu bu y�zden:-(
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2014 tarihinde 06:56 |
|
Y�zde 99 dan fazla durumlarda dis temizletmeniz yeterlidir. Baska hi� bir m�dahaleye veya ilaca gerek yoktur. Dis temzligini takiben 24 saat i�erisinde kanamaniz kaybolacaktir. Bir dis hekimine gidin.
|
|
![]() |
|
mustak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 17:21 |
|
Hocam tavsiyemiz �zre dis hakimine gidip dislerimi temizlenmis kanama 1 hafta ge�ti sonra tekrar basladi yine dr a gittim yine dis tasi temizligi yapildi sonra b�y�k dogulu 3disim var onlara flap operasyonu yapacagini s�yledi randevu verdi g�nde en ax 7, 8 kez fircala disleri dedi randevu g�n� gittigimde dislerine bakti ve iyi g�r�n�yor ameliyata gerek kalmadi dedi fakat 1 hafta sonra kanama bayan azalmis olmasina ragmen yine sabahlari tukurunce bazen de gun i�inde kan g�r�yorum agzimda b�y�k 3dolgu var yaptirali10sene oldu neredeyse ama agri falan yok dislerde onlarin degismesi mi gerekir onlar mi sebep oluyor bi de gunfe7-8defa fircalarsam agzim rahatliyor bunun zarari olur mu tesekkur ederim simdiden
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 19:47 |
|
2 ihtimal var.
Birincisi problem dis etinizde degil, sizde olabilir. Ikincisi ikinizde de olmayabilir. Bir saglik ocaginda hemogram baktirin. Normal disinda bir sey varsa g�relim. Burada yazanlarin her kelimesini dikkatlice okuyup uygulayin: http://www.agizkokusu.org/dis-fircalama-agiz-kokusu-engelleme-giderme-tedavi-onleme.html Ka� yasindasiniz? disfir�aniz oralB markali mi? -M |
|
![]() |
|
mustak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 23:16 |
|
Hocam saglik ocaginda daha �nce tam kan sayimi yaptirdim ge�en ay hdl diye bir deger biraz y�ksek �ikti digerleri normal �ikti.ayrica t�m hormonlarin baktirdim o da normal coksukur.hocam 30 yasimdayim dis fir�am colgate 360.dislerini gunde8 defa fircalamaktan yanimda s�rekli dis fir�a ve macunu tasimaktan biktim hocam.az �nce tukurunce kan g�rd�m pamugu alip b�y�k dolgulu 3 disim var onlarin kenarina dokundurduuumda birinin kanadigini fark ettim bu olgulari yaptirali10sene yi ge�ti olgulari deistirsek faydasi olur mu sizce; hocam 2.ihtimal sizde de dinlerde de bisey yok dediniz sorun psikolojik olsa kan nereden geliyor? Hocam bu kan benim ger�ekten psikolojisi bozmaya basladi l�tfen bana yardimci olun saygilar
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2014 tarihinde 21:09 |
|
1 veya bir ka� nokta mi kaniyor ? yoksa her yer mi kaniyor? Fotograf g�rebilir miyim?
-M |
|
![]() |
|
mustak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2014 tarihinde 00:32 |
|
hocam foto g�nderemedim en kisa zamanda yollayacagim,sabahlari kanamam devam ediyo,bug�n kahvaltidan sonra agzima kan tad geldi t�k�rdm kanliydi yine,dilimin kanli b�lgesini hafif siktim fark ettim ki diim de kaniyor hocam benim kan artti y�zeyde sikinca,halbuki ge�en hafta cildiyeye gittim acaba dilimde bisey mi var diye dr muayene etti bi sey yok dedi mukostatin damla verdi g�nderdi,ama faydasi yok sabah kalktigimda agzimda �ok k�t� bir tat oluyor,persembe g�n� periontologa gittim,agzimda 3 tane b�y�k dolgu var 12 senelik faan dis filmi istedi gerekirse onlari degstiririz dedi,dis filmini cektrdm haftai�i gidecegim yine,ama ben a�ik�asi bir sonu� elde edecegime inanmiyorum artik �midim kalmadi,hocam disim temizlendikten sonra 3-5 g�n kanamam kesiliyor sabahari sonra tekrar basiyor,bu disimin temizlendiginden mi yoksa disim temizlendikten sonra kullandigim gargaralardan mi(andorex,majezik)anlayamadim?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2014 tarihinde 22:42 |
|
Kilcal damarlardan kaynaklaniyor olabilir. Doktorlara soru sorulan bir sitede kilcal damarla ilgili bir a�iklama yapmislardi. Hamile bir kadindi, �ok da �nemli olmadigi s�ylenmisti.
Bir KBB uzmanina gorunebilirsiniz. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Subat-2019 tarihinde 12:24 |
|
Murat Hocam merhaba
Sonunda anlamis bulunuyorum ben de kronik dis eti iltihabi var. Ne zaman dis doktoruna gitsem dis etlerin iltihapli diyor. Ankara�da acil bir periondotoloji doktoruna gitmem gerek. Bana Dr �nerebilir misiniz? Bu konuda su ana dek sorumumu ��zecek bir Dr bulamadim |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Subat-2019 tarihinde 16:06 |
Dis etiiltihabinin en sadik belirtisi dis eti kanamasidir. Bu ama�la berlirli bir uzmana gitmenize gerek yoktur. herhangi bir dis hekimine gidip dislerinizi temizletirseniz ertesi g�n problemin ��z�ld�g�n� g�r�rs�n�z. Hatta �zel hekime de gerek yoktur.herhangi bir agiz dis sagligi merkezinde veya hatshanede �cretsiz dis temizligi yapiliyor diye biliyorum. Burada �nemli olan dizin dis etlerinizde bu problem meydana gelebildigine g�re neyi eksik veya k�t� yaptiginizdir. Bu sayfada yazanlari harfiyen uygulayiniz http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 00:40 |
|
Murat Hocam merhaba
Ilettiginiz linki okudum. Dediklerinizi harfiyen uygulayacagim ve sonucu iletecegim. Mevcutta durum s�yle; ( son 1 yillik durum) Dis Dr �nerisiyle curoprax dis fir�asi ( yumusak) olandan aldim. yumusak ve �ok sik killi. Dis fir�ani sert alirsan dis etlerini zedelersin demisti. Digerini denedim. Bir s�re iyi gibi hissettim ama hi� temizlemedi disleri. Ayni fir�anin bir kademe sertini aldim. Dislerimi her sabah 10 dk fir�alarim. Dis hekimine yeni gittim. Sadece bir diste hafif sararma vardi fir�a girmedigi i�in ,�ok basit sekilde matkapsiz temizledi. Diger dislerin tertemiz hi� tartar yok dedi. Yani hi� m�dahale etmedi gittigimde. Dislerimde hi�bir zaman tartar veya bakimsiz bir durum olmadi Hocam Hatta dis etlerimi dis fir�alamaktan zedeledigim �ok d�nem oldu. Sonralari s�resini uzatip daha yumusak fir�alarla devam ettim. Paradontax kullaniyordum normalde, ama asiri kimyasal i�erdigi i�in flor�rs�z bitkisel bir macun kullaniyorum bir d�nemdir. Flor�r konusunda katiyen flor�rl� macun almiyordum. Tavsiyenize uyacagim. Y�ntemimi tamamen sizin ilettiklerinize g�re d�zenleyip sonucu iletecegim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 07:49 |
|
Yumusak fir�a ile dis eti ve dis temizligi yetersiz oluyor.
Yumusak dis fir�asi kullanandigini s�yleyip agiz kokusu muayenesine gelmek isteyenlere gelmeyiniz, paraniz cebinizde kalsin, bana gelmenize gerek yok diyorum. Agiz kokusu i�in muayene ettiklerimin �nemli bir b�l�m� yumusak dis fir�asi kurbanidir. Yumusak dis fir�alarinin piyasadan toplatilmasi gerektigini d�s�n�yorum. Asil tehlike yumusak dis fir�asi degildir. �zerinde orta sert yazan ve ikinci kullanimda yumusacik bez gibi olan meshur marka fir�alardir. Suikast gibi. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 12:49 |
|
Hocam merhaba
Florursuz bir dis macunu �nerirmisiniz l�tfen? Saygilarimi iletiyorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 19:00 |
|
Florlu dis macunu kullanilmasi gerekir. Surada sebebini bulacaksiniz
http://blog.aydinmur.com/genel/florsuz-dis-macunu-eksiktir.html -M Düzenleyen: aydinmur - 01-Mart-2019 tarihinde 19:01 |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2019 tarihinde 21:14 |
|
Tesekk�r ederim hocam
Bilgilendim yazinizdan |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 14:14 |
|
Selam hocam, ben de sabahlari fir�alarken hafif kan g�r�yorum ama dis etimi emip t�k�rd�k�e s�rekli kan �ikiyor. Bu da mi dis eti hastaliginin sonucu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 16:11 |
Elbette evet. Saglikli dis eti fir�a ile veya emerek veya parmakla ovalayarak kanamaz. Dis eti kaniyorsa dis eti iltihabi vardir. Demekki siz eksik, yumusak, yanlis, seyrek veya az fir�aliyorsunuz. Bu saydiklarimdan hangisini yapiyorsaniz uygulamanizi d�zeltiniz. Size yol g�sterecek olan bilgiler buradadir. Nasil olsa biliyorum deyip atlamadan uygulayiniz.Adim adim dikkatlice okuyunuz: http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 16:13 |
|
Ayrica biliyoruz ki:
Dis eti kanamasi Tip 1 agiz kokusunun en sadik belirtisidir. Sadece yukarda verdigim siteyi uygulayarak agiz kokusundan kurtulan insanlar biliyorum. Sayfada yazanlari dikkatli okuyun, eksiksiz uygulayin. -M |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 23:06 |
|
Brush pick adli bir �r�n de var. Bu �r�n dis ipinin alternatifi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2019 tarihinde 07:14 |
Bu �r�n� inceledim K�rdana alternatif olur. Dis ipine alternatif olmayabilir. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |