Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusu ve kanama

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mustak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusu ve kanama
    Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 09:51
selamlar benim yaklasik 7 aydir �zellikle sabahlari agiz kokum var ve t�k�r�nce hafif kan ve sari su geliyor,dislerim �ok hassas g�n i�erisinde arada baktigimda kan sizarken g�rebiliyorum,bunun disinda akciger filmi,kbb muaynesi temiz �ikyti dr a gide gele artik biktim,agzimin tadi bozuldu,dis dr gittim dis tasi temizligi yapildi hala devam ediyo sorun ben ne yapacagim yardimci olursaniz sevnrm
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 15:44
aramiza hosgeldin
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2014 tarihinde 17:36
dis eti iltihaplanman var
Başa Dön
mustak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mustak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2014 tarihinde 21:01
HosBulduk:-( bu dis eti iltihaplanmasi nasil ge�er bilgisi olan var mi arkadaslar psikolojim bozuldu bu y�zden:-(
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Subat-2014 tarihinde 06:56
Y�zde 99 dan fazla durumlarda dis temizletmeniz yeterlidir. Baska hi� bir m�dahaleye veya ilaca gerek yoktur. Dis temzligini takiben 24 saat i�erisinde kanamaniz kaybolacaktir. Bir dis hekimine gidin.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mustak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 17:21
Hocam tavsiyemiz �zre dis hakimine gidip dislerimi temizlenmis kanama 1 hafta ge�ti sonra tekrar basladi yine dr a gittim yine dis tasi temizligi yapildi sonra b�y�k dogulu 3disim var onlara flap operasyonu yapacagini s�yledi randevu verdi g�nde en ax 7, 8 kez fircala disleri dedi randevu g�n� gittigimde dislerine bakti ve iyi g�r�n�yor ameliyata gerek kalmadi dedi fakat 1 hafta sonra kanama bayan azalmis olmasina ragmen yine sabahlari tukurunce bazen de gun i�inde kan g�r�yorum agzimda b�y�k 3dolgu var yaptirali10sene oldu neredeyse ama agri falan yok dislerde onlarin degismesi mi gerekir onlar mi sebep oluyor bi de gunfe7-8defa fircalarsam agzim rahatliyor bunun zarari olur mu tesekkur ederim simdiden
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 19:47
2 ihtimal var.
Birincisi problem dis etinizde degil, sizde olabilir.
Ikincisi ikinizde de olmayabilir.

Bir saglik ocaginda hemogram baktirin. Normal disinda bir sey varsa g�relim. Burada yazanlarin her kelimesini dikkatlice okuyup uygulayin:
http://www.agizkokusu.org/dis-fircalama-agiz-kokusu-engelleme-giderme-tedavi-onleme.html

Ka� yasindasiniz? disfir�aniz oralB markali mi?
-M

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mustak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mart-2014 tarihinde 23:16
Hocam saglik ocaginda daha �nce tam kan sayimi yaptirdim ge�en ay hdl diye bir deger biraz y�ksek �ikti digerleri normal �ikti.ayrica t�m hormonlarin baktirdim o da normal coksukur.hocam 30 yasimdayim dis fir�am colgate 360.dislerini gunde8 defa fircalamaktan yanimda s�rekli dis fir�a ve macunu tasimaktan biktim hocam.az �nce tukurunce kan g�rd�m pamugu alip b�y�k dolgulu 3 disim var onlarin kenarina dokundurduuumda birinin kanadigini fark ettim bu olgulari yaptirali10sene yi ge�ti olgulari deistirsek faydasi olur mu sizce; hocam 2.ihtimal sizde de dinlerde de bisey yok dediniz sorun psikolojik olsa kan nereden geliyor? Hocam bu kan benim ger�ekten psikolojisi bozmaya basladi l�tfen bana yardimci olun saygilar
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2014 tarihinde 21:09
1 veya bir ka� nokta mi kaniyor ? yoksa her yer mi kaniyor? Fotograf g�rebilir miyim?
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mustak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2014 tarihinde 00:32
hocam foto g�nderemedim en kisa zamanda yollayacagim,sabahlari kanamam devam ediyo,bug�n kahvaltidan sonra agzima kan tad geldi t�k�rdm kanliydi yine,dilimin kanli b�lgesini hafif siktim fark ettim ki diim de kaniyor hocam benim kan artti y�zeyde sikinca,halbuki ge�en hafta cildiyeye gittim acaba dilimde bisey mi var diye dr muayene etti bi sey yok dedi mukostatin damla verdi g�nderdi,ama faydasi yok sabah kalktigimda agzimda �ok k�t� bir tat oluyor,persembe g�n� periontologa gittim,agzimda 3 tane b�y�k dolgu var 12 senelik faan dis filmi istedi gerekirse onlari degstiririz dedi,dis filmini cektrdm haftai�i gidecegim yine,ama ben a�ik�asi bir sonu� elde edecegime inanmiyorum artik �midim kalmadi,hocam disim temizlendikten sonra 3-5 g�n kanamam kesiliyor sabahari sonra tekrar basiyor,bu disimin temizlendiginden mi yoksa disim temizlendikten sonra kullandigim gargaralardan mi(andorex,majezik)anlayamadim?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2014 tarihinde 22:42
Kilcal damarlardan kaynaklaniyor olabilir. Doktorlara soru sorulan bir sitede kilcal damarla ilgili bir a�iklama yapmislardi. Hamile bir kadindi, �ok da �nemli olmadigi s�ylenmisti.

Bir KBB uzmanina gorunebilirsiniz.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2019 tarihinde 12:24
Murat Hocam merhaba

Sonunda anlamis bulunuyorum ben de kronik dis eti iltihabi var. Ne zaman dis doktoruna gitsem dis etlerin iltihapli diyor.

Ankara�da acil bir periondotoloji doktoruna gitmem gerek. Bana Dr �nerebilir misiniz? Bu konuda su ana dek sorumumu ��zecek bir Dr bulamadim

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Subat-2019 tarihinde 16:06
İlk gönderen: effect effect yazdı:

Murat Hocam merhaba

Sonunda anlamis bulunuyorum ben de kronik dis eti iltihabi var. Ne zaman dis doktoruna gitsem dis etlerin iltihapli diyor.

Ankara�da acil bir periondotoloji doktoruna gitmem gerek. Bana Dr �nerebilir misiniz? Bu konuda su ana dek sorumumu ��zecek bir Dr bulamadim

Dis etiiltihabinin en sadik belirtisi dis eti kanamasidir. Bu ama�la berlirli bir uzmana gitmenize gerek yoktur. herhangi bir dis hekimine gidip dislerinizi temizletirseniz ertesi g�n problemin ��z�ld�g�n� g�r�rs�n�z. Hatta �zel hekime de gerek yoktur.herhangi bir agiz dis sagligi merkezinde veya hatshanede �cretsiz dis temizligi yapiliyor diye biliyorum.

Burada �nemli olan dizin dis etlerinizde bu problem meydana gelebildigine g�re neyi eksik veya k�t� yaptiginizdir. Bu sayfada yazanlari harfiyen uygulayiniz

http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 00:40
Murat Hocam merhaba
Ilettiginiz linki okudum. Dediklerinizi harfiyen uygulayacagim ve sonucu iletecegim.
Mevcutta durum s�yle; ( son 1 yillik durum)
Dis Dr �nerisiyle curoprax dis fir�asi ( yumusak) olandan aldim. yumusak ve �ok sik killi.
Dis fir�ani sert alirsan dis etlerini zedelersin demisti. Digerini denedim.
Bir s�re iyi gibi hissettim ama hi� temizlemedi disleri. Ayni fir�anin bir kademe sertini aldim. Dislerimi her sabah 10 dk fir�alarim.
Dis hekimine yeni gittim. Sadece bir diste hafif sararma vardi fir�a girmedigi i�in ,�ok basit sekilde matkapsiz temizledi. Diger dislerin tertemiz hi� tartar yok dedi. Yani hi� m�dahale etmedi gittigimde.
Dislerimde hi�bir zaman tartar veya bakimsiz bir durum olmadi Hocam
Hatta dis etlerimi dis fir�alamaktan zedeledigim �ok d�nem oldu. Sonralari s�resini uzatip daha yumusak fir�alarla devam ettim.
Paradontax kullaniyordum normalde, ama asiri kimyasal i�erdigi i�in flor�rs�z bitkisel bir macun kullaniyorum bir d�nemdir. Flor�r konusunda katiyen flor�rl� macun almiyordum. Tavsiyenize uyacagim.

Y�ntemimi tamamen sizin ilettiklerinize g�re d�zenleyip sonucu iletecegim.

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 07:49
Yumusak fir�a ile dis eti ve dis temizligi yetersiz oluyor.

Yumusak dis fir�asi kullanandigini s�yleyip agiz kokusu muayenesine gelmek isteyenlere gelmeyiniz, paraniz cebinizde kalsin, bana gelmenize gerek yok diyorum.

Agiz kokusu i�in muayene ettiklerimin �nemli bir b�l�m� yumusak dis fir�asi kurbanidir. Yumusak dis fir�alarinin piyasadan toplatilmasi gerektigini d�s�n�yorum.

Asil tehlike yumusak dis fir�asi degildir. �zerinde orta sert yazan ve ikinci kullanimda yumusacik bez gibi olan meshur marka fir�alardir. Suikast gibi.

-M

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 12:49
Hocam merhaba
Florursuz bir dis macunu �nerirmisiniz l�tfen?
Saygilarimi iletiyorum
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2019 tarihinde 19:00
Florlu dis macunu kullanilmasi gerekir. Surada sebebini bulacaksiniz

http://blog.aydinmur.com/genel/florsuz-dis-macunu-eksiktir.html

-M

Düzenleyen: aydinmur - 01-Mart-2019 tarihinde 19:01
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2019 tarihinde 21:14
Tesekk�r ederim hocam
Bilgilendim yazinizdan
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 14:14
Selam hocam, ben de sabahlari fir�alarken hafif kan g�r�yorum ama dis etimi emip t�k�rd�k�e s�rekli kan �ikiyor. Bu da mi dis eti hastaliginin sonucu?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 16:11
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Selam hocam, ben de sabahlari fir�alarken hafif kan g�r�yorum ama dis etimi emip t�k�rd�k�e s�rekli kan �ikiyor. Bu da mi dis eti hastaliginin sonucu?

Elbette evet.
Saglikli dis eti fir�a ile veya emerek veya parmakla ovalayarak kanamaz. Dis eti kaniyorsa dis eti iltihabi vardir.

Demekki siz eksik, yumusak, yanlis, seyrek veya az fir�aliyorsunuz. Bu saydiklarimdan hangisini yapiyorsaniz uygulamanizi d�zeltiniz.

Size yol g�sterecek olan bilgiler buradadir. Nasil olsa biliyorum deyip atlamadan uygulayiniz.Adim adim dikkatlice okuyunuz:

http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 16:13
Ayrica biliyoruz ki:
Dis eti kanamasi Tip 1 agiz kokusunun en sadik belirtisidir.

Sadece yukarda verdigim siteyi uygulayarak agiz kokusundan kurtulan insanlar biliyorum. Sayfada yazanlari dikkatli okuyun, eksiksiz uygulayin.
-M

Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 23:06
Brush pick adli bir �r�n de var. Bu �r�n dis ipinin alternatifi olabilir mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2019 tarihinde 07:14
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Brush pick adli bir �r�n de var. Bu �r�n dis ipinin alternatifi olabilir mi?

Bu �r�n� inceledim K�rdana alternatif olur.
Dis ipine alternatif olmayabilir.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.