Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bir tuhaf internet sitesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bir tuhaf internet sitesi
    Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 08:33
Eksisozlukte agiz kokusu basligina bakarken bu siteyi g�rd�m:

http://www.agzinkotukokuyor.com/

Sitenin mantigi su : �evrenizde agzi k�t� kokan biri varsa buraya onun mail adresini yaziyorsun, o kisiye agzinin k�t� koktugunu s�yleyen bir e- posta gidiyor. Tabii, kimin g�nderdigi belli degil. Terkokuyorsun diye bir site vardi, onun taklidi. Deneme ama�li kendi adresimi yazdim, hen�z mesaj gelmedi.

Bu sikintiyi �eken arkadaslar olarak size soruyorum, b�yle bir mail gelmesi sizi nasil etkiler ? Bu y�ntemi mi tercih edersiniz yoksa �evrenizdeki birinin sizinle gelip �zel olarak konusmasini mi ?

Ben usanma noktasina geldigim i�in ikisini de umursamam.

Sitedeki telefon numarasini googleda aratinca su adres �ikiyor.

ttp://www.dentbeaute.com
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 12:02
Birisine agizinin koktugunu s�ylemenin en medeni, �agdas akilci ve dogru yolu uygun bir zamanlama ve �slup ile s�zel olarak g�zel bir sekilde bunu ifade etmektir.

Birisine isimsiz eposta yollayarak agzin kokuyor derseniz muhatabinizi �mr�n�n sonuna kadar unutamayacagi sekilde agir bi�imde incitirsiniz. S�zler u�ar ama o yazi kalicidir. Birey tedavi olsa bile o yazi kalabilir. Bu bir k�t�l�kt�r.

Bu ama�la eposta g�ndermek i�in bir site kurulmmus. �yle mi?

Bu site sizlerin yazacaginiz eposta adreslerini toplayip satiyopr olabilir. s�z konusu klinik sizleri tespit edip reklam hedefi olarak se�iyor olabilir. Bu mesaji yazan insan kendi agiz kokusundan intikam almak i�in eposta g�nderiyor olabilir. Oynatiyor olabilir. Bir klinik kendi reklamini epostanin altina yapistiriyor olabilir. Hakaret etmek, asagilamak ve oynatmak istedigi veya dalga ge�mek istedigi sahislara ve su anda kestiremedigim uygunsuz ama�larla ilgisiz kisilere eposta g�ndermek isteyebilir.

Hepsini bir kenara birakiniz kimliksiz eposta g�ndermek yasal degildir.

Muhatab ile bu sekilde bir iletisimi dogru bulmuyorum
-M
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 17:27
fikir olarak ger�ekten ilgin� bir siteymis. yalniz biraz empati yaptigimda siteyi yapan veya yapanlari da anlamak lazim diye d�s�n�yorum.
tamam,zaten yukarida Murat Hocamiz sitenin ne ama�la kurulmus olabilecegi ile ilgili ayrintili bilgiler vermis.. ben biraz da baska y�nde bakarak yani sitenin ne ama�la kuruldugundan �te neden b�yle bir fikir d�s�nd�klerini de anlamamiz gerekiyor.
s�yle ki evet �evremizde bize karsi ne kadar kirici s�z ve davranislar i�erisinde olan insanlar varsa, ki varlar.

bunun yaninda da eminim ki bizleri seven, bizlere deger veren,bizleri anlayan es,dost ve tanidiklarimiz da yok degil yani.
ve bu iyi diye tanimladigimiz insanlar ger�ekten bizleri sevdikleri i�in bizlere deger verdiklerin i�in bizlere karsi gerekenden fazla titiz davrandiklarini d�s�n�yorum ve �yle de yapiyorlar.

ancak onlar a�isindan baktigimizda iyiligimizi d�s�nd�klerinden ama ger�ekten iyiligimizi d�s�nd�kleri i�in bizleri de uyarmak veya b�yle bir durumumuz varoldugunu bildirmek istediklerini ama sirf biz �z�lmeyelim, darilmayalim diye bizlere karsi a�ik a�ik s�yleyemiyorlardir veya �ekiniyorlardir.

arkadaslar d�s�nsenize bu dertten muzdarip olan biz bile a�ik a�ik baskalarina b�yle bir sorunumuz var mi diye s�yleyebiliyor muyuz veya s�ylerken nasil bir mahcubiyet i�erisnde oldugumuzu az �ok tahmin edebiliyoruz. ki
bu derdin verdigi rahatsizligi hayatlarinda bilmeyenler veya g�remeyecek olanlarin �ekinmesi ne kadar b�y�k bir erdemlik ve ne b�y�k bir insanliktir.

arkadaslar farkindayimiz biz hep kendimizi d�s�n�yoruz hep kendi bakis a�imizdan bakarak konusuyoruz. neden bu bize b�yle dedi, b�yle hareketlerde bulundu vs vs diye i�imizden ge�miyor mu allah askina.

bilmiyorum hi� d�s�nd�k m� acaba biz onlarin yerinde olsaydik ne yapardik ? evet bu derdin nasil oldugunu hi� bilmedigimizi d�s�nerek yani hayatimizda b�yle bir sorunla karsilasmadigimizi hayal edelim ve b�yle bir dertten muzdarip olan birisiyle karsilastigimizi farzedelim. Acaba o insana nasil davranirdik? ne s�ylerdik veya agzin kokuyor diye s�yleyebilirmydik ?

ancak eminim �ogumuz bu s�zl�klerde yazanlar gibi veya a�ik a�ik karsimizdaki insani rencide eden insanlar gibi yada sagda solda arkamizda bizlerle alay eden ve bu derdi basit dis fir�alayarak, gargara kullanarak ge�ebilecegine inanan insanlar gibi konusurduk, olurduk/olabilirdik diye d�s�n�yorum. ��nk� bu derdin nasil bir sey oldugunu bizde onlar gibi bilmeyecektik..

neyse kardeslerim yazi biraz uzun oldu, l�tfen ama l�tfen beni yanlis anlamayin burda sizleri veya kendimi k�t�lemek gibi bir anlam �ikarmayin demek istedigim bizlerin de iyiligini d�s�nen insanlarin varolduguna ve �ekindikleri i�in b�yle bir y�nteme basvuran insanlarin da olduguna dikkat �ekmek istedim. duygularinizi incittiysem affiniza siginiyorum. L�tfen kendinizi �zmeyin, hayata karsi direncimizi yitirmeyelim.elbet birg�n bizde bu kokudan eser kalmayacak ve bu lanet hastaliktan hepimiz kurtulacagiz ins.
bilmiyorum ama hep i�imde bu dertten kurtulacaz diye bir duygu var ve hep varolmaya devam edecek.

�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 17:47
adanali kardesim dedigin soruya ise dedigin gibi o kadar alistik ki artik insanlarin ne s�yledikleri veya nasil s�yledikleri umrumuzda degil.
ancak kendim i�in s�yleyecek olursam a�ik�asi her iki y�ntemde de kendimi k�t� hissetmeme neden olur ama sanki bana biraz daha mantikli geldi bu eposta ile uyarmak gibi.
yalniz yazilacak s�zler incitmeyecek t�rden olmasi daha makul olurdu sanki. tabi bu seferde aklimizda binbir t�rl� senaryo ge�erdi. kim g�nderdi bu mesaji? neden g�nderdi? bu mu g�nderdi yok su kisi mi g�nderdi? artik d�s�nmekten en yakinimizdaki insandan s�phelenebilir bir duruma gelebilir veya hi� alakasi olmayan insanlara karsi k�t� d�s�nceler i�erisinde olmamiza neden olabilirdi ve en sonunda b�t�n bunlarla birlikte paronayak olabiliriz diye d�s�nyorum.

aslinda Murat Hocamizin dedigi gibi yazi insanda daha kalici etkiler birakabilir ama bir insanin da k�t� bir �slupla uyarmasini da istemem a�ik�asi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 17:55
arkadaslar yazdiklarimda belki tam olarak kendimi anlatabilmis degilim ancak beni anlayacaginizi umuyorum.Allah hepimize acil sifalar versin ins.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2014 tarihinde 18:12
nasreddin hoca demis ya ! bana merkeb'den duseni getirin diye ? �eken bilir adamlar saniyor disini fir�ala iki lokma bir sey ye ge�er ! kendisi dis fir�asini sa�fir�asi sanari afedersin taaret almaz ama iste kader kismet
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2014 tarihinde 07:33
Bu siteye kendi eposta adresimi vererek agiz kokusu uyarisi yollamasini sagladim. Gelen epostanin altinda bir link verilmis. Verilen linkin a�ilimi 3 par�adan olusuyor:

1) http://www.google.com/url?q=
2) http%3A%2F%2Fwww.agizinkokuyor.com&sa=D&
3) sntz=1&usg=AyFQjCNFAhRGOAnP3j5cH2bNdQY5OzWfg

Birinci par�ada kendi sitesine pirim yaptirmak i�indir. 2inci par�a kendi sitesidir. Asil �nemli olan 3�nc� par�adir. Bu kodlar sizin epostanizin kayitlara ge�mesi i�in tanzim edilmistir.
---------------
Yukarida anlattigim seyler daha �nce tahmin ettigim eposta yakalama servisinin dogru oldugunu d�s�nd�r�yor.

Kimliksiz eposta g�ndermek ve b�yle hassas bir konuda hakaret kuvvetinde anonsa yapmanin, bundan �ok �ok �ok daha b�y�k mahsuru ise yasal, ahlaki, saygili ve medeni olmayisidir.

(B�yle linkleri forumdan silmeli miyim diye bazen d�s�n�yorum ?)

-M

Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2014 tarihinde 17:23
Site y�neticisiyle mesajlastim. Kendisi de bir dis hekimi. �zel mesajlasmalari ifsa etmek su� oldugu i�in ne dedigini yazamiyorum. �yle uzun boylu bir konusma degil, siradan bilgilendirme konusmasi. Bu forumu s�yledim, o e-postayi alacak ( okun ucundaki ) kisilerin ruh halini buradan daha iyi takip eder.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2014 tarihinde 15:32
Murat Hocama kesinlikle katiliyorum.

Bunu bir doktorun yaptigindan s�pheliyim, doktorsa insanligindan daha da s�pheliyim.

Hocamin da dedigi gibi, mesaj, sevgilisinden, is arkadasindan, komsusundan intikam almak i�in bile g�nderilebilir. Normal sorunsuz bir insani bile ne kadar sarsacak bir durum ve bir �ok sekilde suistimale a�ik.

Bu yapilan g�n�m�z ruhsuz ve bir o kadar vicdansiz toplum anlayisinin geldigi noktayi g�steriyor. Tahamm�ls�zl�g�n,
y�zeyselligin, g�n�m�z sosyal d�zeninin yansimasi olarak g�r�yorum.
Bu en nihayetinde bizim i�in kabus olsa da �z�nde basit bir sorun. Verdigimiz rahatsizlikla kimseyi �ld�rm�yoruz degil mi?

AIDS degil Kanser degil. �l�mc�l bulasici degil.

Biz zaten yeterince sorun haline getiriyorken, bu isi ticarete yada %100 kendi �ikari haline d�n�st�ren ahlaki degerlerinin sorgulanmasi gereken bu site sahiplerini, �r�n pazarlayanlari, Allah'a y�rekten havale ediyorum.

Site sahibi umarim mesajimi okumustur. Umarim biraz kendine gelir.

Siteyi normal bulan arkadaslarin, s�rekli insanlardan hakaret, kirici s�z, alay isittiklerinden durumu kaniksadiklarina verdim durumu.

Saglicakla,

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.