![]() |
sulfadiazin ve seftriakson hakkinda |
Yanıtla
|
| Yazar | |
esinti
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sulfadiazin ve seftriakson hakkindaGönderildi: 12-Mayis-2014 tarihinde 19:52 |
|
bu iki etken maddenin enfeksiyon ve bakterilerle savasmada basarili oldugunu duydum. bazi ozena ailesinden gelen hastaliklarin tedavisinde ve menenjit gibi enfeksiyonel hastaliklarin tedavisinde kullaniliyormus. hocamin gorusunu almak istedim
|
|
![]() |
|
abbasusta
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2018 tarihinde 17:44 |
|
Merhaba arkadaslar, bende k���kl�kten beri agiz kokusu var. K���kl�g�mde dislerimden dolayiydi, onlari d�zelttirince ge�misti. Sonrasinda yine basladi. Bundan 2-3 yil �nce doktora gittigimde bende hypobakteri oldugunu, refl� oldugunu s�ylemisti. Ila�lar vermisti. Kullandim ama ila�lari biraktiktan sonra sorun devam etmeye basladi.
Agiz kokusu problemini arastirmak i�in bir�ok doktora gittim. Kbb, �zel hastaneye gittim. Burun egriligi var. Ameliyat edelim. Ge�er dedi. Kbb, devlet hastanesi gittim. �zel hastane para almak i�in �yle demis, az birsey egrilik var, ameliyat gerekmez. Agiz kokusu yapmaz dedi. Gaestronolojiye gittin. Endoskopi felan yapti. Bakteri var dedi. Refl� var dedi. Benim s�rekli bogazimda birsey varmis hissi oluyor. Kemik ka�mis gibi :) bunun nedenide farenjitmis. Gaestronoloji doktoru, miden y�z�nden farenjitin var, o agiz kokusu yapar dedi. Kbb doktoru, alerji yogunlastiginda geniz akintisi, farenjit olabilir dedi. Agiz kokusu olur ama sadece alerji yogunlastiginda dedi. �nceden agzim �ok kuru, genizimden konusurdum. O zamanlar doktorumun verdgi ila�lardan sonra sesim felan normale d�nd�. Birde agzim artik hi� kuru degil. T�k�r�k seviyesi yerinde. Simdi ablama soruyorum, agzin kokmuyor diyor. Elim agzimda kapali konusuyorum. Arkadaslarim nolduki niye b�yle konuiuyorsun diyorlar. Agzini y�z�n� eskitende olmuyor. Bir defa 2 d�r�m yemistim :) arkadasim agzin kokuyor demisti. Onuda normal karsiliyorum. Simdi sorularima gelecek olursak; 1- her sabah karnim sis sekilde tuvalete gidiyorum. Tuvaletimi yapinca �ok rahat oluyorum ve agiz kokusunun gititgini hissediyorum.karnim sistiginde, �ok yedigimde, t�k�r�k seviyem azaliyor. Agzimin koktugunu hissediyorum. Sizce mide kaynaklimi bir koku? 2- toza ve dumana alerjim oldugunu biliyorum. Toza �ok girdigimde burnum tikaniyor. G�zlerim yaniyor, halsizlik basliyor. T�k�r�k seviyem azaliyor. Yoksa alerji kaynaklimi bir sorun? 3- Agizda t�k�r�k olmasiyla, agiz kokusunun alakasi varni? 4- antibiyotik kullanica, agiz kokusu olmadigini hissediyorum, bu neye isarettir? 5- benim d�s�ncem s�yle, benim agzim bazen kokuyor. bu reaksiyonlar oldugu zaman felan. Acaba k���kl�g�mde yasadigim sorunlardan dolayi, psikolojik olarak s�rekli kokuyor, algisindamiyimdir? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ekim-2018 tarihinde 08:33 |
|
Sorunlarin birebir bende de var. Mide kaynakli farenjit tetiklendiginde �ok yogun koku oluyor. Bir de toza maruz kaldigimda.
Mide i�in asla yorulmamam , �ok a� kalmamam, asla yagli agir hamur isi hatta ekmek bile yememem gerekiyor. Toz ve diger alerjenler nedeniyle Temizlige normal bir insanin 3-4 kati dikkat etmem gerekiyor. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |