Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kesinlikle ise yariyor

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı buket Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kesinlikle ise yariyor
    Gönderildi: 15-Mayis-2014 tarihinde 12:51
PARADONTAX extra naneli agiz gargarasini deneyin, ben �ok memnun kaldim Agiz boslugundan kaynaklanan kokuyu yok ediyor.

freshies de mide kaynakli agiz kokusuna iyi geliyor ama paradontax'i kesinlikle tavsiye ediyorum.
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2014 tarihinde 08:59
evet paradontax dehset bisey inanilmaz ferahlik veriyor uzun sure ama koku da en ufak azalma olmuyor tip 1 icin ideal
Başa Dön
buket Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı buket Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2014 tarihinde 15:07
evet, zaten agiz boslugundan kaynaklanan kokuya iyi geliyor demistim ama denemeden de insan bilemiyor. Kokunun kaynagini bulmak i�in her seyi denemek lazim. Yorumunuz i�in tesekk�r ederim, Freshies'i denediniz mi Gizem Hanim?
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mayis-2014 tarihinde 15:43
Freshies denemedim yalniz paradontax tip 1 ler icin uygun bende bir ise yaramadi ama cok ferahlik veriyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.