|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
denizmavi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2014 Saat 23:29 |
herkese merhaba,
agzimi ve dislerimi güzelce temizlemek için azi disleriyle yanagin iç kisimlarinin birlestigi yerleri firçaladigimda benim farketmedigim fakat baskalarinin farkettigi, ayni odada bulundugum kisilerin 'ne kokuyor burada,lagim gibi' diye tepkiler verdirten bir koku olusuyor. tip 1, 2, 3, 4'ten hangisi var tam olarak bilmiyorum fakat birisi var.bunu kendim farkedebiliyorum.fakat o koku karsidakine 40-50 cm uzakliga kadar ve karsilikli konusmuyorsak farkedilmiyor.digeri ise birakin karsilikli konusmayi odada 4 m mesafedeki kisi farkediyor. bu nedenle dislerimi firçalarken dikkatli oluyorum.yalnizca disleri firçalamaya dikkat ediyorum.yanak içini ve disetlerini firçalamamaya özen gösteriyorum. buna benzer bir sorunla karsilasan var mi? birde Murat Hocam sorun ne olabilir sizce? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |