Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

universite

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: universite
    Gönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 17:42
merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum size. aranizda universite okuyup da bu kokuyla mucadele eden var mi o arkadas ortaminda nasil dayaniyorsunuz bu kokuya ?
Başa Dön
uzgun Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 15:57
ah kardesim keske senle goruse bilsem oturup beraber aglardik halimize univesitenin 3 yili bende dayanmakta zorluk cekiyorum artik
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 18:43
Cok iyi bir konuya deginmissin anamuur bende universiteye basliycam ve naneli sekerler de hicbir fayda etmiyor nasio maskeleyecegim hic bilmiyorum :(
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 20:38
hadi ya bende bu yil baslayacam ama hic gitmek istemiyorum :(
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Haziran-2014 tarihinde 11:28
valla bu is sakizla naneyle olacak is deil belli ki asikar bir sebep var ayrica bende hem agiz hem burundan koku geliyor dayanilmaz bir sey

ama cok garip belirtileri var
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 01:27
merhaba arkadaslar. sorunuza cevap vermek istedim bu illetle kaç yildir savastigimi bilmiyorum beni en iyi sizler anlarsiniz. ikinci üniversitemi okuyorum ama yasadigim acilar ne okuldan nede arkadaslarimdan keyif almama izin vermiyor.o kadar zor ki anlatamam. ama yinede hiç birinin hakkini yiyemem Allahin isidir ki hep iyi insanlarla karsilastim bir kere olsun yüzüme vurmadilar suratlarini burusturmadilar. ama en kötüsü dersle alakali konularda konusurken sorduklari sorulari bilsemde cvp veremiyorum bazen konusma uzamasin diye artik HAYATTAN YASADIGIM IÇIN ÖZÜR DILER GIBI YASAMAKTAN BIKTIM!!!! bazen gerçekten gücüm bitiyor ölmek istiyorum ama ne olursa bi anda toparliyorum inancim sayesinde ayakta duruyorum yoksa coktan.......elimden gelen herseyi yaptim gitmedigim doktor bölüm kalmadi burnumdan ameliyat oldum duydugum bitkisel seyleri denemekten vücuduma artik zarar veriyorum ama napiyim umut iste. ama yinede inaniyorum geçecek geçici birsey hepimiz için dua ediyorum saniye aklimdan cikmayan bi durum ve her saniye hepimiz için sifa diliyorum sabir diliyorum...
Başa Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 11:05
hazenn bizi bizden baskasi anlayamaz ama bir yol olmali olmali yahu neden biz
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 14-Haziran-2014 tarihinde 21:00
bende dersaneye gidiyodum bu yil hazenn arkadasimizin da dedigi gibi bazi seyleri bildigim halde bilmiyorum diyodum arkadaslarima onu gectim anlamadigim yapamadigim seyleri soramiyodum kimseye bu yuzden hayallerimden vazgectim ben:(allah hepimize sifa versin insallah bende her gun dua ediyorum hepimize bir gun kurtulacaz insallah ...
Başa Dön
Gemi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gemi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Haziran-2014 tarihinde 16:00
Benim nefesimde koku yok. Ama ben de üniversitede yanimda hep naneli sakiz tasirdim. O zaman dislerim daha düzgündü, sakiz çignerdim yemekten sonra. Çok çirkin sakiz çignerim :) bana sakiz çignemesene diyip dururlardi :) ama çignemek zorundaydim.
Simdi çalisiyorum, ve bir sürü kaplama var agzimda, o sebeple sakiz çignemek istemiyorum. Sürekli su içiyorum, yanimda karanfil tasiyorum.
Bu tip önlemler basta zor gibi gözüküyor ama hayat tarziniz olunca zor gelmeme basliyor.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Eylül-2014 tarihinde 15:35
yav arkadas tek ben degil misim ya bu dertten muzdarip içime buruk bir rahatlama geldi.okuduklarinizla günlük hayatimin net bir tarifini yapmissiniz adeta.bn bu sene hazirlik okudum üniversitede suan beni herkes pisirik biri olarak saniyo halbuki lise 3 kadar ki beni görseler abi çekerlerdi (ALLAHIM SEN YARDIM ET)

Başa Dön
Kader Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kader Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Eylül-2014 tarihinde 15:30
bende seneye basliyacagim ne yapacagim bilmiyorum :(
Başa Dön
samat43 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 15-Eylül-2014 tarihinde 18:33
yemi ediyorum 19 yasindayim bu illeti 9 aydir çekiyorum zor durum gerçekten her ortama gitmek den çekinir oldum hiç kimse böyle degildi bence bu hastalik bir den ortaya çikiyor gitmedigim doktor kalmadi artik günde 5 sefer disimi firçalar oldum 3 sefer banyoya girer oldum 2 sefer kiyafet degistirir oldum yok yok gitmiyor arkadas yalniz cildiyenin etkili verdigi bir ilaç azda olsa kokuda yardimci oldu ama psikolojikmi bilmiyorum allah yardimcisi olsun herkesin okul ortaminda daha çok zor.
Başa Dön
Belinda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 15:11
Ben varim bide ögretmnlik okuorm mecbureen herkesle temas halindeyim konu anlatiorz derslerde etkinlik yapiorz zor bi durum insallah ustesinden gelecez
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.