Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: istanbulda nerde var? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
mahmut
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı mahmut Cevaplabullet Konu: istanbulda nerde var?
    Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2014 Saat 12:14
arkadaslar,pharmol zn'yi istanbulda nerde bulabilirim?firma sahibini aradim fakat dedigi eczanede yoktu?sizler nerden aldiklarinizi yazabilir misiniz?
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2014 Saat 07:30
Kokun tip 1 degilse hicbir ise yaramiyor parana yazik
IP
mahmut
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı mahmut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2014 Saat 15:32
denemek istiyorum, belki insallah tip1'dir.siz nerden aldiniz?
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2014 Saat 18:36
ben bi dene derim. yaramazsa bidaha almazsin. ben internetten siparis ettim. 1-2 günde geldi. Firmanin sahibini arama, ben de pek verim alamadim kendisinden:)))))
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Haziran-2014 Saat 22:06
Bende aldigimda ilhami beyi aramistir. Firma sahibi galiba.
Kendisini tanimam ancak telefondan konustugum kadariyla yardimsever ve çok efendi bir insana benziyordu..
Istanbul da nerede bulabilecegimi sorunca bana hemen o an 2-3 eczane adi söylemisti.
Istiyorsan bana mesaj at sana ilhami beyin söyledigi 2 yeri söyleyebilirim..
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
Lise93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Lise93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2015 Saat 17:06
Arkadaslar birsey sorucam agiz kokusu için devlet dis hastanesine gitmek istiyorum istanbulda herhangi birine gidip memnun olan var mi
IP
Dunyadanbiri
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
Alıntı Dunyadanbiri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ekim-2023 Saat 09:39
Arkadaslar @aydinmur hocam istanbulda yüzde 100 olarak benim durumumu olcebilecek, varsa agiz ve vücut için net tespit edebilecek bir doktor söyleyin bana olcsün en dogru olceni lütfen söyleyin durum bende hala devam ediyor mu kesin netlestirmek istiyorum artik bu konu iyice canimi sikti yillardir zaten hepimiz benzer seyleri yasadik bana istanbulda isinin ehli doktor söyleyin kesin ölçüm yapan lütfen murat hocaya gidemiyorum coook uzak
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 23:23
Periodontolog Fatih Vural var. Veli efendi hipodromunun orada, Matbaacilar Sitesi civarinda. Murat Aydin ile ayni teshis yöntemlerini kullaniyor. Birebir ayni. Zaten Murat Aydin'dan da hocam diye bahsediyor. Güvenilir düzgün bir insan olarak gördüm.

Agiz kokusu tedavisi yapmiyor. Bir rapor yazip ne yapilmasi gerektigini söylüyor. Sitesinde "Kaynak agiz ise tedavi edilir degilse ilgili hekime yönlendirilir." yaziyor ama tedavi etmiyor olabilir, diyeyim.

Muayene ücretini muhakkak ögrenin. Murat Aydin sitesinde 7700 lira olarak belirtmis Fatih hocanin sitesinde yazmiyor.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2023 Saat 23:54
Yazacaklarim Fatih Vural'la alakali degil. Muayene oldugum bir doktorun; agiz kokusu ile ilgili bir youtube videosunda, anamnezimde(hastaya soru sorarak sikayetlerini ögrenme) dile getirdigim olayi videoda anlattigini gördüm. Benden izin alinmadi. Adim kimligim falan belirtilmiyor, beni taniyanlar bile o kisinin ben oldugumu anlamaz fakat yine de iki kisi arasinda geçen bir konusmanin iki kisi arasinda kalmasi gerekirdi. Saglik vs ile ilgili olmasi da ayri bir nokta.

"Senin gibi bir sürü hasta var, sen oldugun nereden belli?" diyecek olursaniz hastanin meslegi, olayin geçtigi yer, olayin seyri benim yasadigim olayla birebir ayni. Yasal yönünü bilmem ama etik olmadigi kesin.

IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2023 Saat 00:17
Hekimin bas harfi a mi ? Cidden merak ettim düsündügüm kisimi diye.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2023 Saat 14:26
Agiz kokusu için hepimiz gibi çok doktora gittim. Dis, mide, kbb, dahiliye o yüzden doktor adi önemli degil. Burayi takip eden doktorlar da var onlar da hassasiyet göstersin diye yazdim.
IP
emrearici
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı emrearici Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2024 Saat 14:42
Bir kaç konu gezip okudum, agiz kokusunu sifirlayanlar ilk günkki gibi yapanlar olmus. Ama önerilen doktorlar ankara-bursa-istanbul tarafinda sanirim. Mesela ben konyadayim, hangi bölüme gidip ne yapicam bilmiyorum ama ciddi bi nefes kokusu var. laktoz, süt ürünleri yogurt vs çok dokunuyor kestim lakin yine degisme yok. Ekmegi ve kati gidayi kesip deneyemedim kesemedigim için ama büyük ihtimalle geçmeyecek. hangi bölüme gidip ne yapsam fikri olan var mi? yada doktora gitmeden bu antibiyotik vs tedavilerinde hangi tür ilaçlar kullandiniz neler yaptiniz önerisi olan olur mu?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu