Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dil fir�alamanin etkisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dil fir�alamanin etkisi
    Gönderildi: 24-Haziran-2014 tarihinde 22:38
murat hocam.siz tip 1 i�in bize dil fir�alamayi tavsiye ediyorsunuz.peki dil fir�alamak diger tipler i�in etki eder mi?mesela sorunu mide kaynakli olan birinin dilini fir�alamasi bosuna midir?yoksa faydali midir?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2014 tarihinde 06:53
Tip 1 agiz kokusu disindaki diger agiz kokularinda dis fir�alamak etkili degildir. Belki Tip 2 agiz kokularinin bazilarinda kismi bir faydasi olabilir fakat dil fir�alamanin asil etkisi Tip 1 agiz kokusu vakalarinda g�r�l�r.

Tip 3 sordunuz.
Mide kaynakli agiz kokulari ya kan gazlarina d�n�sm�yorsa, gastro�zefajiyal kapak sizintisi seklinde olur. Kapaktan agiza sizan materyal gaz ise dili fir�alamak etkisidir. Eger sizinti sivi ise dil fir�alamak ile agiz kokusuna fayda temin etmek belki d�s�n�lebilir.

Gastrit-agiz kokusu hakkinda bu sayfada bulunan

H.PYLORI AGIZ KOKUSU SEBEBI MIDIR? basligina bir g�z atiniz.
-M

https://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-gastrit-helicobacter-pylori.html

Düzenleyen: aydinmur - 03-Ekim-2024 tarihinde 06:55
Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ocak-2018 tarihinde 00:31
Arkadaslar sizde de oluyor mu?Dil fir�alarken bembeyaz yapiskan bir madde, o kadar yapiskan bir h�lde ki, fir�aya tazyikli su tutsan bile akip gitmiyor.Murat Hocam bu nedir, bir fikriniz var mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ocak-2018 tarihinde 07:51
Dil kaplamasi olabilir mi
Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ocak-2018 tarihinde 02:41
Murat hocam buz dondurma yerken dilimiz yapisir ya hani, acaba diyorum dondurmayi dilime yapistirip �eksem mi, lazer tedavisi gibi bir sey olur heralde:)
Saka bir yana, arkadaslar halitosili kullanan var mi?Ya da bulabilen?
Başa Dön
merhaba123123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı merhaba123123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2018 tarihinde 16:57
Merhabalar bende sizler gibi ayni sorundan muzdaripim dil temizlemek i�in �nereceginiz bir temizleyici var mi dis fir�asinin arkasinada ki seyden de �nerebilirsiniz dis fir�asini fir�a b�l�m�n� �nermeyin l�tfen. Tesekk�rler
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2018 tarihinde 20:56
Selam krdesim dilsil ben kullandim gayet amacina uygundur alabilirsin!
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2018 tarihinde 09:28
İlk gönderen: Bikkin Bikkin yazdı:

Selam krdesim dilsil ben kullandim gayet amacina uygundur alabilirsin!

Dili kazimayin. Dil kaziyici kullanmayin. Muhtelif yerlerde yazmistim. Yeniden s�ylemek istedim.

Dilinizi kazirsaniz koku dakikalar i�in kaybolur. Sonra kaldigi yerden devam eder. Dilinizi fir�alarsaniz daha uzun bir s�re kokuyu azaltabilirsiniz.

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2018 tarihinde 11:19
Aynen Murat hocama katiliyorum.
�oktandir dilimi kazimiyor,sadece
Fircaliyorum ve gayet hocanin dedigi
Gibi koku �ok gec geri geliyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.