Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ben iyilestim.

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı isenbik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ben iyilestim.
    Gönderildi: 27-Haziran-2014 tarihinde 17:41
Arkadaslar ben once agizdaki curukleri gidersim bademciklerimi aldirdim fakat agiz kokum hala devam ediyordu. Dahiliciye gittim ve bana gunde 3 hap ekspaz40mg, sabah ac karna pantpas 40mg, acken allegra 180 mg, ve bir de medigard multivitamin verdi tok karina. Ve 3 gun icinde agiz kokum normal insanlarinkine dondu, artik o igrenc dilimden baslayip mideme kadar olan koku yok.

Ben su kaniya vardim, siddetli agiz kokulari kesinlikle mideyle alakali, bu haplari denemekten zarar gorulmez, bence siz de sansinizi deneyin 3,4 gun icinde neticeyi alacaksiniz zaten.
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2014 tarihinde 22:34
doktora agiz kokusu sorununun oldugunu mu soyledin
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Temmuz-2014 tarihinde 15:30
Peki koku burnunfan geliyormuydu ve gastrit ulser teshisi konuldu mu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.