|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2014 Saat 06:47 |
Murat Hocam kokunun disinda bir soru sormak istuyorum. Dislerdeki tartar, leke olusumunu nasil engelleyebiliriz?? Bence onceden hic yoktu simdi olusmaya basliyor ben bunu goruyorun ve ilerlemesini istemiyorum. Dis ipi, uygun firca, sure, titizlik vs hepsi tamam zaten. Ayrica cay, kahve, sigara, alkol, asitli icecek vs vs hicbirini tuketmem. Butun bunlara ragmen nasik tartar olusabikiyor?? Yas ilerledikce ister istemez olusuyor mu yoksa..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Dis tasi olusmasi sadece temizlik ile engellenir. Mutlaka temizlik yapiyorsunuz fakat bir seyler eksik oluyor demekki.
http://www.aydinmur.com/dis-nasil-fircalanir.html Suraya bir göz atin. Neyi eksik yaptiginizi bulup, bize yazin -M |
|
![]() |
|
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Çürük olan disimi bulup sorunu hallettikten sonra distasi olusumu 10 kat azaldi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |