![]() |
dis ipi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
�zlemm
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dis ipiGönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 13:07 |
|
Ben dis ipi kullanmaya basladiktan k�t� kokunun sadece sag azi dis aralarindan geldigini farkettim, doktora bunu belirrtitgimde sadece dis tasi temizligi yapti ve hi�bir sonu� alamadim
|
|
![]() |
|
Fresh
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 18:20 |
|
bendede benze bir problem vardi, dis ipi ile temizlik yaptigimda sag ve sol b�y�k azu dislerimin arasindan her seferinde ayni k�t� koku geliyordu, �zel doktora gittim durumu anlattim dis tasidir dedi ve o b�lgeler olmak �zere b�t�n agizi detayli sekilde temizledi, o g�nden beri neredeyse 2 yil ge�ti dis ipinde bir daha o k�t� kokuyu almadim ama koku sadece oradan kaynaklanmadigi i�in devam etti.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |