Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

biktim artik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: biktim artik
    Gönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 18:56
selam oncelikle arkadaslar dusunuyorum bu ne kokudur yav agiz kokusu desen agiz kokusu her kesde var bi sakizla giden bir sey bu bela nedir tam bile bilmiyoruz
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2014 tarihinde 20:05
Listerine gece yatarken uyguladigimda bende 24 saat boyunca bilegi yalayarak kokladigimda duydugum kokuyu yok ediyor. Denediniz mi?
Başa Dön
Fresh Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fresh Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 00:24
İlk gönderen: msms msms yazdı:

Listerine gece yatarken uyguladigimda bende 24 saat boyunca bilegi yalayarak kokladigimda duydugum kokuyu yok ediyor. Denediniz mi?

alkolsüz olanimi hangisi acaba o gargaranin en az 10 çesidi var...
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 19:42
İlk gönderen: Fresh Fresh yazdı:

İlk gönderen: msms msms yazdı:

alkolsüz olanimi hangisi acaba o gargaranin en az 10 çesidi var...

Ben 2 çesidini kullaniyorum. Biri mor digeri koyu yesil . 2 si de alkollü.
Günde 1 kez yetiyor.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 23:47
Alkolsüz olan Listerine'nin üstünde zero yazar. Su resimdeki gibi:

http://www.farmasanal.com/listerine-zero-alkolsuz-gargara-500-ml_2216.html?gclid=CIiexpq03L8CFennwgodZb4A6w
Başa Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2014 tarihinde 07:03
Alkollü olan isimi görünce digerini denemedim.
Benim açiklayamadigim burada agiz kokusunun varligi ya da yoklugu kriteri bilek yalama testi midir?
Başa Dön
karamsar Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı karamsar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2014 tarihinde 00:20
arkadaslar bende artik yeter dedim yani denemedigim sey kalmadi yazdiklarinizi hep okudum ne yaptiysam geçmedi nefes tekniginden tuzlu suya çörek otu yagina kadar denedim gargaralar deseniz alkollü çogu ve durumu dahada kötülestiriyo sadece, bende 5 yildir var bu sorun kemik egriligi var eskiden ne geniz akintisi bilirdim ne bisey 5 yildir çektigimi bi siz anlarsiniz burun kokusuda arada oluyo ama tuzlu su burundaki sorunu çözüyoda dildeki pasa çözüm yok hep firçalamak lazim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.