|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Agustos-2014 Saat 15:58 |
bogazimi temizleyip tükürdügümde koyu renkli kahve telvesi renginde agzimdan kan çikiyo her seferinde. Bunun agiz kokusuyla bi baglantisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Kan bogazinin tahris olmasiyla ilgilidir. Koyu renkli kahve telvesi dedigin seyde bogazindaki akintida kalan yemek artiklaridir. Bende dr ayni sey oluyor. Cok zorluyorum akintiyi temizlemek icin ardindan kan ve kahverengi birikintiler geliyor.. Tabiki agizkokusuyla alakasi vardir . Sonucta akintida yemek artigi var surekli bogazimizda yani tek neden bu olmasa bile nedenlerinden biri de budur tabiki..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kader, büyük ihtimalle kan degildir. Bogazin falan kanasa acisini hissedersin. Geniz akintisi da o kadar koyu renk olmayabilir. Bende de bazen özellikle sabahlari oluyor. Tükürdügüm zaman koyu sari, kahverengi bir salya çikiyor. Çok ve geç yemek yedigimde oldugunu fark ettim yani mide ile alakali. Bir de kolayi fazla içince agzimi çalkalasam bile koyu renk tükürüyorum. Dilin kök kismina yapisiyor heralde.
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
evet kolayi içtigimde aynisi bendede oluyo
|
|
![]() |
|
Kader
![]() ![]() ![]() |
ve bisey daha ne yersem onun rengini aliyo dilim kola içtigimde kahverengi salatalik yedigimde yesil visne suyu içtigimde kirmizi çevremdeki insanlarin kola içtiginde dilinin kahverengi olanini görmedim
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
kola içince bende de durum ayni, bildiginiz kahverengi.çikolatali puding yedigimde de ayni sey oluyor hatta tükürdügümde dilimin arkasinda kalan pudingler çikiyor,herkeste mi böyle olur acaba yoksa bu sorunla mi alaka bir durum??
|
|
![]() |
|
Kader
![]() ![]() ![]() |
evet çikolotolu puding yedigimdede öyle oluyo. herkeste böyle oldugunu sanmiyorm
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Kisa ve öz bi soru sorucam akliniza gelebilecek her ihtimali varsayin ne yaparsam yapayim istersem agzima zift dökeyim bu tükürük kokusu geçmiyor tükürük kokusu yapabilecek bildiginiz etkenler var mi varsa bunlar neler çünkü artik çildiricam yani
(Tükürük kokusu her insanda olur demeyin çünkü eski hâlimi de biliyorum bu tükürük kokusu çok farkli ve yogun dedigim gibi her ne yaparsam yapayim geçmiyor) |
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
He bu arada reflü ve ayrica kronik gastritim var ayrica reflüden kaynakli Allah’in belasi kronik faranjitte oldum sanirim agir hasarliyim 🤣 saka bi yana her antibiyotik nefes kokumu ve tükürük kokumu geçiriyor denendi onaylandi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |