![]() |
antral gastrit |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: antral gastritGönderildi: 11-Eyl�l-2014 tarihinde 11:17 |
|
endoskopi yaptirdim.sonuc;1. antral gastrit ne demek oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2014 tarihinde 19:34 |
|
nefarkeder, sana bisi demek istiyorum.
sende dil pasi var mi? varsa ne yogunlukta? bu tani sonucunda herhangi bir ila� kullandin mi? |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2014 tarihinde 09:25 |
|
dil pasi varve aile hekimiyle g�r�sm�st�m bu konuda
sigara i�iyosan birak dedi ��nk� dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol a�iyomus ikinci adim olarak bi ila� verdi diline s�r�yosun dil �zerini kaygan bi hale getirmek i�in sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim i�in sonu� fazla degismedi |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2014 tarihinde 21:13 |
|
anladim, o sigarayi da birak l�tfen:) merak etme sigara absorbe etmiyor� daha �ok azdiriyor bu illeti.
|
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Eyl�l-2014 tarihinde 01:27 |
bu dile s�r�len ilacin adini �grenebilir miyim dilin kaygan hale gelmesi dilin t�k�r�k tarafindan daha iyi temizlenmesini saglayabilir ve dilden kaynakli kokuyu azaltabilir sanki diye d�s�n�yorum |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Eyl�l-2014 tarihinde 15:52 |
|
ne yalan s�yliyim ismini hatirlamiyorum ilacin yalniz dile damlatilarak kullaniliyor.derdinizi anlatirsaniz pratisyen hekimler bile yazar re�eteye
|
|
![]() |
|
Muratdesperate
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 03:07 |
|
Merhaba herkese, bende mide kapagi gevsekligi, refl�, hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut. Biyopsi sonucum temiz �ikti helikobakter pilori tespit edilemedi yaziyor. Benim merak ettigim bu sikayetler tip 3 agiz kokusu yapar mi? Murat hocam sizin bu konudaki g�r�slerinizi merak ediyorum. Mide kapagindaki bu bozukluk kesin agiz kokusu yapar mi? Diyet ve mide ila�larini d�zenli kullanmak agiz kokusunu engeller mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 21:45 |
|
"hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut" diyorsunuz
"Biyopsi sonucum temiz �ikti " diyorsunuz. Gastrit var mi yok mu? Biyopsi temiz ise nerden bildiniz antral gastritiniz var dediniz? Mide kapagindaki bozukluk kesin agiz kokusu yapar anlamina gelmez. |
|
![]() |
|
Muratdesperate
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2018 tarihinde 01:20 |
|
Hocam biyopsi sonucu temiz �ikti derken yanlis belirttim d�zelteyim.
Biyopsi sonucum bu hocam, Mide antrum biyopsi : Hafif siddetli kronik gastrit,�dem Inflamasyon:+ Aktivasyon:- Metaplazi:- Atrofi:- H.Pylori:- Endeskopi sonucumda da: Gastro duodenit hiatal gevseklik(Refl�) Suanda diyet ve ila� tedavisi g�r�yorum. Sigara alkol kullanmiyorum. Cevapladiginiz i�in �ok tesekk�rler hocam! |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |