Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: implant Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Konu: implant
    Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2014 Saat 00:47
1,5 ay içersinde 2 dis çektirdim. Disten dolayi suratim sismisti. Dogal olarak antibiyotik tedavisinden sonra dis çekimi gerçeklesti. 2. disimi çekmeye gittigimde doktor iltihap akiyor dedI. dikkatimi çeken ise dis çekimi sirasinda her ikisinde de çok kötü bir koku ortaya çikti. Suanda tekrar antibiyotik kullaniyorum. DOKTOR daha çok isimiz var dedi.Gömü disimi de aldircam sirasiyla. yanliz implant yaptirmayi düsünüyorum. implantin zarari var mi hocam. Kafama karistiran 1000 dolar 1000 euro civarindaymis 1 tanesi ama çok daha uygunada varmis piyasada. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim hocam.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2014 Saat 19:33
Implantlar araba gibidir. Kötüsü yoktur. Hepsi iyidir. Fakat Türk mali (nükleos) implantlari dünyada çok tutuldu ve ihraç ediliyor. Daha ekonomiktir ve basarilidir.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 13:10
Genelde en iyisi strauman diye bir marka diyorlar, digerlerine göre daha hizli kemikle uyum sagliyormus. Yine de markadan ziyade hekimin tecrübesinin önemli oldugu söyleniyor. Bir de fiyati arastirirken implant ve kaplamanin fiyatini bir arada sor. Zirkonyum oldugu zaman fiyat artiyor.

Ayni markayi kullanan dis hekimleri arasinda fahis fiyat farki olabiliyor, bir çok yeri gez. Bir disçi , özel bir dis poliklinigi adi vererek " ayni markayi ben 2000 tl ye yapiyorum, orada 2500 tl ; gidip sorabilirsiniz" demisti.

Eksik ve çarpik dislerim için yaptirmayi düsünüyorum ama su agiz kokusundan kurtulmayi bekliyorum. Çünkü bu sefer de " kokuyu implant mi kaplama mi yapiyor?" diye düsünebilirim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 15:07
Hiç bir implant markasinin digerine göre biyolojik üstünlügü yoktur. Gözünüzü kapatip her hangi bir markayi alip kemige uygulasaniz hepsinde birlesme sansi aynidir. Hepsi ayni fiyattir 1000-1500 lira arasindadir. Hepsi ayni süre sonra kemige birlesme yapar. Hepsi ayni basinç direnci gösterir. Zirkonyum gereksizdir.

Nükleos Türk malidir bu sebeple degerlidir, önceliklidir. Neden aynisini biz üretiyor iken, Israil, Fransa, Isviçre'ye para ödeyelim?
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 16:04
Disle ilgili herhangi bir alanda çalismiyorum ancak Murat Hocama katilmiyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli özellikle de ön disler yapiliyorsa. Yari isik geçirgenligi oldugu için daha dogal bir görünüm sagliyor. Implantla, zirkonyumla ilgili bir sürü not, yorum derlemistim ama bilgisayarim çöktü.

Marka milliyetçiligine de karsiyim hangisi iyiyse imkanlar elverdigince o kullanilmali. Kim parasi varken gidip kartal'a biner ?

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 21:35
Orjinalini yazan: serdar

Disle ilgili herhangi bir alanda çalismiyorum ancak Murat Hocama katilmiyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli özellikle de ön disler yapiliyorsa. Yari isik geçirgenligi oldugu için daha dogal bir görünüm sagliyor. Implantla, zirkonyumla ilgili bir sürü not, yorum derlemistim ama bilgisayarim çöktü.

Marka milliyetçiligine de karsiyim hangisi iyiyse imkanlar elverdigince o kullanilmali. Kim parasi varken gidip kartal'a biner ?

Lütfettiniz.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu