|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2014 Saat 00:47 |
1,5 ay içersinde 2 dis çektirdim. Disten dolayi suratim sismisti. Dogal olarak antibiyotik tedavisinden sonra dis çekimi gerçeklesti. 2. disimi çekmeye gittigimde doktor iltihap akiyor dedI. dikkatimi çeken ise dis çekimi sirasinda her ikisinde de çok kötü bir koku ortaya çikti. Suanda tekrar antibiyotik kullaniyorum. DOKTOR daha çok isimiz var dedi.Gömü disimi de aldircam sirasiyla. yanliz implant yaptirmayi düsünüyorum. implantin zarari var mi hocam. Kafama karistiran 1000 dolar 1000 euro civarindaymis 1 tanesi ama çok daha uygunada varmis piyasada. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim hocam.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Implantlar araba gibidir. Kötüsü yoktur. Hepsi iyidir. Fakat Türk mali (nükleos) implantlari dünyada çok tutuldu ve ihraç ediliyor. Daha ekonomiktir ve basarilidir.
-M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Genelde en iyisi strauman diye bir marka diyorlar, digerlerine göre daha hizli kemikle uyum sagliyormus. Yine de markadan ziyade hekimin tecrübesinin önemli oldugu söyleniyor. Bir de fiyati arastirirken implant ve kaplamanin fiyatini bir arada sor. Zirkonyum oldugu zaman fiyat artiyor.
Ayni markayi kullanan dis hekimleri arasinda fahis fiyat farki olabiliyor, bir çok yeri gez. Bir disçi , özel bir dis poliklinigi adi vererek " ayni markayi ben 2000 tl ye yapiyorum, orada 2500 tl ; gidip sorabilirsiniz" demisti. Eksik ve çarpik dislerim için yaptirmayi düsünüyorum ama su agiz kokusundan kurtulmayi bekliyorum. Çünkü bu sefer de " kokuyu implant mi kaplama mi yapiyor?" diye düsünebilirim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç bir implant markasinin digerine göre biyolojik üstünlügü yoktur. Gözünüzü kapatip her hangi bir markayi alip kemige uygulasaniz hepsinde birlesme sansi aynidir. Hepsi ayni fiyattir 1000-1500 lira arasindadir. Hepsi ayni süre sonra kemige birlesme yapar. Hepsi ayni basinç direnci gösterir. Zirkonyum gereksizdir.
Nükleos Türk malidir bu sebeple degerlidir, önceliklidir. Neden aynisini biz üretiyor iken, Israil, Fransa, Isviçre'ye para ödeyelim? -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Disle ilgili herhangi bir alanda çalismiyorum ancak Murat Hocama katilmiyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli özellikle de ön disler yapiliyorsa. Yari isik geçirgenligi oldugu için daha dogal bir görünüm sagliyor. Implantla, zirkonyumla ilgili bir sürü not, yorum derlemistim ama bilgisayarim çöktü.
Marka milliyetçiligine de karsiyim hangisi iyiyse imkanlar elverdigince o kullanilmali. Kim parasi varken gidip kartal'a biner ? |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Lütfettiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |