Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ge�meyen Kokuda Azalma

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ge�meyen Kokuda Azalma
    Gönderildi: 21-Subat-2014 tarihinde 06:50
Merhaba arkadaslar.Yaklasik 6 senedir agiz/nefes kokum var.Son 2 senedir gitmedigim doktor kalmadi.Ilk �nce dis doktoruna gittim ve dislerimin gayet saglikli oldugunu s�yledi ardindan iki farkli hastanede Kbb uzmanlarina gittim burunda kemik egriligi oldugunu ve bunun sebep olabilecegini s�yledi ikiside.�ekilen film sonrasinda kronik sin�zit hastasi oldugumu bundan kaynaklanabilecegini s�ylediler.Ila�larini kullandim ama sin�zit ge�medi.Ardindan baska bir b�l�me basvurdum ve ��lyak hastaliginin olup olmadigini test ettiler ��lyak olmadigimi s�ylediler.En son mideden s�phelendiler ve endoskopi yaptilar sonu� burdada temiz �ikti.Yillardir bu sorunu �ekiyorum psikolojik olmadigini biliyorum ��nk� yakinlarim agzimin koktugunu s�yl�yorlar ara ara.
Ge�enlerde tatile gittim.Sauna,Sicak su havuzu ve normal havuza girdim ve sabah uyandigimda agzimda k�t� tat olmadigini ve nefes kokumun azaldigini ama tamamen ge�medigini hissettim.
Bunu �nceleri a�tigim bir konuda yazmistim.Sorunu mu g�ncel bir sekilde �zetliyorum.
-Sin�zit var
-Ilk doktorum bademciklerde �ukur var demisti ardindan gittigim doktorlar bademciklerimde bir sikinti olmadigini s�yledi
-G�m�l� 20 yas disleri
-Burun kemiginde hafif egrilik
Azalmasina yardimci olan yaptiklarim.
-Dil fir�alama (Gece yatmadan �nce ve sabah uyandigimda)
-Sin�s ve Burun temizleme kiti (eczaneden almistim)
Evet arkadaslar yazdigim sorunlarin sadece sin�zit kismi i�in azaltici bir ��z�m uyguluyorum g�m�l� dis i�in herhangi bir islem yaptirmadim.Burun kemiginde egrilik ve sin�zit oldugu i�in nefes alirken bir miktar tikaniklik hissediyordum burun temizleme kiti dildeki pasi ve tikanikligi azaltti.
Belki hepimizin klasik olarak uyguladigi seyler ama sorunu benzer olan arkadaslar 1-2 g�n deneyip vazge�iyor.Yaklasik 1 haftadir bu islemleri yapiyorum kokuda ciddi bir azalma var ama sanirim dislerden dolayi devam ediyor.

Bunu herzaman s�yl�yorum �ncelikle doktorunuza g�r�n�n kendi basiniza bir isleme kalkismayin.Sorunu benzer olan arkadaslar i�in ��z�m olabilir.Basit ve klasik islemler oldugu i�in g�z ardi ediliyor bende birka� g�n yapip birakmistim ama d�zenli olarak yaptigimda azaldi.

Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2014 tarihinde 21:23
sorunun bir �ogumuzun ki ile ayni.
sin�zit-geniz akintisi-burun egriligi ��l�s�nden biri
Başa Dön
hakan34 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2014 tarihinde 10:32
Eski koku gitti keskin ve agir bir koku basladi.Refl� belirtileri var.Kapali ortamlarda ve 2-3 metre yakinimdaki insanlarin kokuyu aldigini biliyorum.Dis ipi dil fir�alama ve burun temizleme kiti kullaniyorum dilin arkalarina dogru artan sari ve beyaz pas var.Simdilik g�zlemlediklerim bunlar.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mayis-2014 tarihinde 16:52
bademcik tasi da olabilir, kbb uzmanina g�r�nmekte fayda var...
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 23:23
İlk gönderen: Helicobacter Helicobacter yazdı:

bademcik tasi da olabilir, kbb uzmanina g�r�nmekte fayda var...

oral bir problemin burnundan koku �ikmasina neden olacagini �ok sanmiyorum ben a�ik�asi. Bence dis, diseti, dil, tonsil, tonsil tasi konularini elesin.
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2014 tarihinde 11:55
İlk gönderen: telfast telfast yazdı:

oral bir problemin burnundan koku �ikmasina neden olacagini �ok sanmiyorum ben a�ik�asi. Bence dis, diseti, dil, tonsil, tonsil tasi konularini elesin.

�ok eskiden burnumdan koku gelmezken disim ��r�m�st� ve o dis ��r�g�ne dolgu yaptirana kadar kokunun burnumdan da geldigini hatirliyorum
Başa Dön
buket Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı buket Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mayis-2014 tarihinde 12:40
Arkadaslar, PARADONTAX agiz gargarasini deneyin,benim hi�bir sorunum kalmadi   
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Haziran-2014 tarihinde 16:14
Merhaba
Rahatsizligimin ayrintilari bu konuda mevcut: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1381&KW=

Konuyu d�zenleyemedim sin�zit sorunumun olmadigi kesinlesti.
Dilimi ve dislerimi ne kadar fir�alarsam fir�alayayim koku kisa bir s�re azaliyor ama ge�miyor.Agzim kapaliyken �evreye koku yayiliyor.
Murat hocam k���k dil ve arkasindan kaynaklanan kokunun sebebi sizce ne olabilir?Birde bug�n sunu farkettim spor yaptigimda kokuda biraz azalma oluyor.Sizin bir arkadasa sordugunuzu g�rd�m ama bende ter ayak vb. gibi diger v�cut kokulari yok.

Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Haziran-2014 tarihinde 12:03
G�m�k veya yari g�m�l� yirmilik disler agiz kokusu yapabiliyor. �evresinde �ukurlar olusuyor, bu �ukurlarda bakteriler yuva yapiyor. Zaten normalde temizlemesi zor bir b�lge �st�ne bu disler - �ukurlar eklenince daha da k�t� oluyor.

Ben yillar �nce dolgu yaptirmistim, yirmilik disler oldugunu bile bilmeden. Simdi �ektirmeyi d�s�n�yorum. �st yirmiliklerin bir tarafi tam �ikmis, damaga bakan tarafi iki �� milim �ikmis. Daha �nceden d�rt dis �ektirdim, o y�zden biraz �ekiniyorum. Ileride protez, implant vs yapilirken lazim olabiliyormus.

Agri yapiyorsa veya k�t� kokunun ordan geldigine eminseniz �ektirin. G�m�l� oldugu i�in biraz zor ve agrili ge�ebilir.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Agustos-2014 tarihinde 12:06
Dis doktoruma tekrar kontrole gittim bir sorun olmadigini 20'liklerde dahil kokuya sebep olacak herhangi bir problemin bulunmadigini s�yledi.Tekrar tekrar kbb ye g�r�nd�m farkli doktorlara gittim sin�zitimin olmadigini s�ylediler.Sadece burunda hafif egrilik ve bogazimda biraz akinti var ama bu akinti yokkende koku vardi.Sicak su havuzu ve mentoll� saunaya girdigimde koku yaklasik 2 g�n boyunca hi� olmadi.Dil fir�alama,dis ipi ve burun temizleme kitinin �ok az bir faydasi oluyor.Onun disinda naneli sakizlar agiz bakim sulari hi� bir ise yaramiyor zaten.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2014 tarihinde 09:14
Tekrar basa d�n�yorum.Bademcik ve mide kontrolleri ile baslayacagim.
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2014 tarihinde 15:51
Hep basa sariyoruz zaten, yaptigimiz baska bir sey yok. Ben de �n�m�zdeki hafta tekrar kbb'ye gitmeyi d�s�n�yorum, bir sonu� �ikmayacagini bile bile. En azindan tahlillerimi tekrar yaptirayim elimde veri olsun diyorum ��nk� �n�m�zdeki aylarda Murat Hoca'ya muayene olmayi d�s�n�yorum.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2014 tarihinde 23:43
abi bir daha dis�iye gitmicem.�� kere gittim ���ndende saglikli onayi aldim.bademciklerimi yeni aldirdim zaten forumda yazmistim daha �nce.maaelesf bekledigim sonucu alamadim.etrafimdaki insanlarin g�zlemleri sonucu koku sadece agzimdan geliyor.yani nefes kokusu degil.bu durumda benim agiz kokusu sebebi olabilir diyebilecegim iki huzursuklur kaliyor geriye.
1.ben ortalama bir insandan fazla geyiriyorum.bazen midem de agriyo.endoskobi olmustum.sonucu:1.antral gastrit,heicobacter pylori negatif.(refl� yok yani)acaba ne kadar etkiler gastrit koku miktarini?
2.bogazimi temizlerken hep ve yutkunurkrn bazen olmak �zere bogazimdan o agzimdaki kokuunun aynisini hissediyorum.bademcik kaynakli oldugunu d�s�nm�st�m basta.ama artik bademcklerim de yok.bu durumun kokuya neden oldugundan adim gibi emin olmama ragmen neyden kaynaklandigini ��zemedim bir t�rl�.faranjit bu tarz kokuya sebep olabilir mi acaba?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ekim-2014 tarihinde 22:27
ismimnefarkeder, ayni sorunlar bende de var. hacettepe gastroentolojie g�r�nmeni tavsiye ederim. bizim sorunumuz ya mide ya da kalin bagirsak kaynakli olabilir. ya da herhangi bir hastanenin gastro b�l�m�ne g�r�nsen de olur..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2014 tarihinde 20:06
helikobakter,yazdigim ikinci madde hakkinda ne d�s�n�yosun?bi de sen endoskobi yaptirdin mi sonucu ne eger yaptiriysan?ve sorunun midee ya da kalin bagirsakta olduguna kanaat geirtecek baska sikintilar yasiyomusun agiz kokusu disinda?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2014 tarihinde 20:38
ismimnefarkeder, yazdigin ikinci maddede benim de s�rekli sikayet ettigim bir durumdu. ve bu sebepten ilk �nce KBB uzmanlarina g�r�nd�m. spreyler, gargaralar, ila�lar fayda etmedi. anatomik bozukluktan s�phelenip tomogrefi �ektirdim. burnumda kikirdak dokunun yamuk olmasindan dolayi geniz akintisi vardi. 8 ay kadar �nce burun ameliyati oldum. ama koku ge�meyince tekrar doktoruma gittim. o da bisey diyemeyince bir �st makama �iktik. do�.dr muayenesi sonucunda, sikayetime sebep olabilecek herhangi bi belirti bulamadigini ve gastrolojie g�r�nmem gerektigini s�yledi.

mideden veya kalin bagirsaktan yukari, agiza dogru �ikan koku ilk �nce girtlakta belli olur. yutkunurken kokuyu ve aci tadi orda hissetmemiz normal degil mi?

KBB uzmanlarina g�r�n�rken ayni zamanda da dahiliye uzmanlarina g�r�n�yordum. bir �ok defa endoskopi yaptirdim. bunlarin sonu�lariyla ankara' nin en iyi hastanelerini gezdim. en son hacettepedeki gastroloji doktoru, sikayetlerimin mideden kaynaklandigini s�yledi ve ila� yazdi. ila�lari kullandim ama durumda herhangi bir d�zelme olmayinca tekrar gittim ve bir endoskopi daha yaptirmamiz gerektigini s�yledi. kasim ayinin sonunda endoskopi randevum var. ve g�rd�g�m kadariyle bu ila�la d�zelmeyecek bir durum. cerrahi m�dahale gerekebilir. gelismeleri aktaracagim...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2014 tarihinde 14:53
tessekkurler,sonuclari d�rt g�zle bekliyorum.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ekim-2014 tarihinde 17:21
D�n yine KBB'ye gittim. Sagolsun �ok iyi bir doktordu epey de vakit ayirdi, beni dinledi.Kamerayla burnuma bogazima bakti, geniz tertemiz dedi, �stelik bu mevsimde olmamiza ragmen hi�bir sorun yok dedi. Sin�s tomografisi tertemiz, sin�slerde hi�bir sey yok. �ok hafif saga deviasyon var ama sorun yratacak cinsten degil dedi. Sonu� KBB ile ilgili koku yapacak hi�bir sey yok. Halbuki ben israrla kokuyu tam burun arkamdan, genzimden aliyorum. Doktora o kadar �aresizce anlattim ki derdimi, keske bir sorun �iksaydi da tedavi etseydik ama maalesef sorun yok dedi. N�rolojiyle alakali bir sorunum olabilecegini d�s�nd�(kakosmi) ama ben nidazol alinca kokunun ge�tigii s�yleyince o da olamaz dedi. En sonunda madem nidazol alinca koku ge�iyor size uzun s�reli bir antibiyotik tedavisi uygulayalim dedi. Bir aylik bir antibiyotik kullanimi �nerdi ama ben a�ik�asi bu kadar uzun s�reli bir antibiyotik kullanimi dogru mudur kestiremedim. �stelik sorunun ne oldugu bile belli degilken. B�yle bir tedavi sekli uygulayan var mi i�inizde acaba? Forumda bir arkadas daha buna benzer bir sey yazmisti diye hatirliyorum ama kimdi hatirlayamadim. Buraya yazarsa fikir paylasiminda bulunabiliriz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2014 tarihinde 17:13
badisaba,faranjit sikayetin yoktu dimi?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Ekim-2014 tarihinde 21:34
farenjit sikayetim zaman zaman oluyor ama bu devamli koku sebebi olmamali diye d�s�n�yorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2014 tarihinde 11:55
eger kronik faranjitse devamli koku sebebidir.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ekim-2014 tarihinde 17:01
Farenjit sikayetim kronik degil, zaman zaman olusan bir rahatsizlik. Zaten 3 g�n �nce gittigim kbb'ci bogazimi ve genzimi kamerayla incelemesine ragmen farenjitten bahsetmedi, aksine �ok temiz dedi. Zaten benim burdaki bazi arkadaslarin bahsettigi gibi geniz akintisi sikayetim de yok. Beni rahatsiz eden sadece koku. Bunun disinda herhangi bir semptom yasamiyorum bogazla ya da genizle ilgili. Nedir bu ya, delirecegim :( bir doktor sundan dese, en azindan nedenini bilsem, ama yok. Buradaki arkadaslarin ortak problemi de bu zaten.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2014 tarihinde 17:07
Sevgili Bad i Saba,sanirim Nidazol olayini ben yazmistim buraya. bundan 3 ay once KBB Dr nun soylemesiyle 10 gun Nidazol kullandigimda koku tamamen yok olmustu.Ama biraktigimda tekrarladi.Ve dr a bunlari soyledigimde,bana 2 aylik Nidazol kullan bakalim demisti.Ama hala kullanmadim. Hem 2ay Nidazolu kullan hemde burun kiti suyuna biraz sirke katip burnunu temizle bir bakalim demisti. Ben hala baslamadim. Bu arada 2 keredir saf sirkeyle bogazimi gargara yapar gibi temizlerken sanki bogazimdaki koku yapan mikrop boyle koyu kahve rengi gibi bir sekilde disari atiyorum sirkeyle beraber. Ve kokuda epey azalma oluyor.yani bir kac kere daha denicem bakalim ne olacak.Ama bunu yaparken sanki sirkeyi yutucakmisim gibi yapiyor ama yutmadan tukuruyorken sanki pihtilasmis kan olurya,o sekilde koyu kahve renginde salya atiyorum. bir dene istersen suan yaptigim bu yani
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2014 tarihinde 19:30
mahoni, sirkeyi burada �esitli defalar �nermislerdi, deneyecegim. Daha �nce tuzlu suyla gargarayi denemistim ama pek bir faydasi olmadi sanki. Sirkeyi de denemekte fayda var. Ben o dedigin kadar geriye dogru yapamiyorum gargarayi,midem bulaniyor ama olabildigince geriye kadar deneyecegim. Nidazol�n uzun s�reli kullanimina ben de baslamadim. Hem cesaret edemedim hem de a�ik�asi ne kadar kullanilirsa kullanilsin birakinca kokunun geri gelecegine inaniyorum. �stelik bakterilerin antibiyotige diren� kazanmasi da cabasi. O kadar gereksiz yere ve bir umutla antibiyotik kullaniyoruz ki bir g�n ger�ekten ihtiyacimiz oldugunda hi�bir ise yaramayacak diye korkuyorum.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ekim-2014 tarihinde 18:31
Ben,yukarida bahsettigim gibi sirkeyle bogaza kadar temizleme islemini yaklasik 3 gundur yapiyorum ve gercekten kokuda epey azalma oldu.Yani umarim erken paylasim degildir bu yazdigim.Ama yine de birileri bu sayede kurtulur,umutlanir diye paylasmadan edemedim.3 gundur gercekten koku gitti,diyebilirim. oncelikle icme suyuyla islattigim fircayla dilimi fircaliyorum.sonra saf sirkeyle bogazimi temizliyorum (2 kere yapin bunu) bu ndan sonra bu sefer agzimin icini gargara yapiyorum sirkeyle ve en son dis macunuyla dislerimi normal fircaliyorum ve islem bitiyor. Umarim benim bu gunlerde yasadigim bu mutluluk gecici degildir.Bekleyip gorucem.
Murat Hocaya,sirkeyi devamli kullanmamizda bir sakinca var mi,diye sordum.Yani eger bir zarari yoksa ve bu iyilesme gecici degilse super.
Başa Dön
umit Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umit Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2014 tarihinde 01:14
Dil fir�alama esnasinda fir�ayi her defasinda i�me suyu ile islatmak yerine dilin sag ve sol arkalarindan yani o sirada t�k�r�k salgisinin yogun oldugu yerden �ne dogru fir�alamayi deneyin, t�k�r�k salgisi ile dil �zerindeki tabakanin daha etkili sekilde ��z�nerek temizlendigini g�receksiniz. Hatta dil fir�alama sirasinda daha dogrusu o anda olusan ara ara bulanti nedeniyle t�k�r�k salgisi artarken burun i�erisindeki mukus salgisi da artiyor, fir�alama islemi bittikten sonra burun temizlenirken i�erisindeki sari-yesil renkli iltihapli mukus sanki tuzlu su ile temizlenmis gibi �ikiyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.