Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

TMAU testini nerede yaptirabiliriz?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: TMAU testini nerede yaptirabiliriz?
    Gönderildi: 26-Ekim-2014 tarihinde 18:07
Murat hocam:
Turkiyede TMAU testi yapilmiyor diye duydum idrar testiyle yapiliyormus.Tmau olup olmadigimiz gercekten de turkiyede yapilmiyor mu? Yapiliyorsa hangi bolum ilgileniyor?
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2014 tarihinde 21:47
Bir bilginiz var mi hocam?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2014 tarihinde 12:54
Arastiriyorum. Samsun'dan gelen hastaya ulasmaya �alisiyorum. IstanbuL'da hangi laboratuarda test yaptirdigini soracagim.
Telefonu cevap vermiyor. Adresine mektup yazdim postahaneden g�nderdim.

Ankara d�zen laboratuarina sordum. Kendileri yapmadiklarini fakat idrari yurt disina yollayabileceklerini s�ylediler. Fiyatini inceleyip bana geri d�necekler.
-M
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2014 tarihinde 12:03
Bende bu siteden bir arkadasa sordum yurt disina idrar gonderip bu testi yaptirmanin bedeli 300 euro imis.Bir soru-cevap sitesinde de maalesef bir genc arkadasimiza tmau teshisi koyulduktan sonra sevgilisiniz onu terk etmesinden dolayi intihar edip �ld�g�n� �grendim cok uzucu gercekten..Ilginizden dolayi da tesekkur ederim..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2014 tarihinde 12:52
TMAU testi 850 liraya D�zen Laboratuvarlar Grubu (0312.468 70 10 / 1552) tarafindan yapilmaktaymis
Yazismalarin d�k�m� buradadir:
http://agizkokusu.net/garbage/duzen.txt
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2014 tarihinde 10:02
�ok tesekkur ederim murat hocam ilginiz icin...
Başa Dön
sefil Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sefil Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2017 tarihinde 13:33
benide bilgilendirirmisiniz ��z�m� yokmu bu hastaligin
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2017 tarihinde 12:12
bu TMAU nedir hocam ve agiz kokusuyla baglantisi nedir
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2017 tarihinde 14:31
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

bu TMAU nedir hocam ve agiz kokusuyla baglantisi nedir

Surada anlatmistim:
http://agizkokusu.org/tmau-trimethylaminuria-agiz-kokusu-trimetilaminuri.html

-M
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2017 tarihinde 16:44
bu hastaligin meydana a�iga �iktigi organ Karaciger anladigim kadariyla hocam peki agiz kokusundan baska belirtisi varmidir halsizlik vesaire gibi tek belirtisi agiz kokusumudur ve siz mesela agiz kokusu var olupta ama testlerinizde bulamadiginiz hastalariniza buna y�nlendiripte hi� bu hastligi �ikan oldumu olduysa ne yapti durumu hakkinda bilginiz varmi? saygilar hocam
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2017 tarihinde 23:01
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

bu hastaligin meydana a�iga �iktigi organ Karaciger anladigim kadariyla hocam peki agiz kokusundan baska belirtisi varmidir halsizlik vesaire gibi tek belirtisi agiz kokusumudur ve siz mesela agiz kokusu var olupta ama testlerinizde bulamadiginiz hastalariniza buna y�nlendiripte hi� bu hastligi �ikan oldumu olduysa ne yapti durumu hakkinda bilginiz varmi? saygilar hocam

Bu hastaligin "agiz kokusundan baska belirtisi var midir" diye soruyorsunuz. yukarida verdigim linki tiklayip sayfaya g�z atabilirseniz makul olur

Ben bu g�ne kadar IstanbuL'dan 1 tane hanimefendide bu hastaligin bulunduguna tanik oldum. Muayene etmedim ama belirtiler fevkalade uyuyordu.

Bir tane de SamsuN'dan bir hanimefendide s�pheli belirtiler vardi. Fakat o tarihte tmau testi yaptiracak yer bulamadik. Heralde yanlis alarmdi.
-M
Başa Dön
Haklar bilimi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Haklar bilimi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2017 tarihinde 00:30
Hocam agiz o kukusu ile ilgili b�t�n makalelerinizi okuyabilecegimiz bir bolum yada link var mi ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2017 tarihinde 18:20
Marifetlerimi topladigim bir veb sayfam var.

http://www.drmurataydin.com/marifet.html

O sayfada yazdigim Kitaplar paragrafi i�inde agiz kokusu kitaplarimi indirebilirsiniz.

Hemen altinda Yazdigim makaleler b�l�m� var. Orada agiz kokusu makalelerim vardir. Hepsini indirebilirsiniz. 2-3 tanesi T�rk�edir.

https://www.facebook.com/halitorium/ sayfasinda bilimsel zeminde agiz kokusu anlatiyorum.

En aktif olanlar bunlar galiba.
-M
Başa Dön
Cherry Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cherry Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2017 tarihinde 15:29
erhabalar. Bu Tmau hastaligi bende de var galiba. Niye galiba ��nki �ok profess�r doktora gittim ��z�m bulamadilar. Kendi arastirmalarima g�re tmau hastaligina rasladim. Nerde test yaptirabilirim. Neolur yardim edinTrimethylaminuria
Ins
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2017 tarihinde 07:10
Uukaridaki yazismalarda testin nerede ka� tl fiyata yapildigi yaziliyor

Gogil �ok kirli bir kitapliktir. Yanlis bilgilenip her hastalik i�in test yaptirmaya ne mesai ne para ne umutlarimiz yeterli olur.

Fevkalade nadir rastlanan bu hastaligin sizde bulunduguna nasil karar verdiniz?

Başa Dön
Fayda Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2017 tarihinde 23:49
Hocam pharmol Zn dilimizin �zerindeyken dilimizi fircalarsak dilimizin arkasindaki ulasamadigimiz pasi yok etmesi daha etkili olur mu? kisacasi pharmol Zn ile dil fircalamamk nasil bi fikir?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 07:53
Israf olur diye korkmasam iyi fikir diyecegim.
Onun yerine bir kahve fincanina pharmol d�k�p fir�ayi ona batirip fir�alayin. Daha sonra kahve fincaninin i�inde arta kalan ilaci ziyan etmeden gargara i�in kullanin. Daha az israf olur.

Not: PhatmolZn nin form�l�n� zenginlestiriyorum. Yeni yilda HALITOSIL olarak piyasada olacak.

Başa Dön
H�lya aydin. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya aydin. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 09:50
Murat hocam, yeni �alismalarinizin oldugunu duymak �ok g�zel, umarim sizin sayenizde bu dertlerden kurtulacagiz, lazerle ilgili �alismanizi tamamladiktan sonra burada duyurursunuz degil mi hocam?
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 11:49
Hocam i�erigine �inko'nun yanina Klorheksidin ve karbonat i�erigi vs. karistirsaniz olurmu acaba bunlar bakteri �ld�rmekte etkili ayrica havasiz ortamda yasayan bakterileri �ld�ren biseyler eklesenizde 10 numara olur bu karisimlar bi arada olurmu bilmiyorum ama :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 15:52
Hocam ne farki olacak eski pharmol Zn'den? M�mk�nse bilgi alabilir miyiz?Bir de Pharmol Zn siparis verecektim ama 5 Ocak'ta dagitim yapilacakmis.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 21:33
İlk gönderen: Hülya aydin. H�lya aydin. yazdı:

Murat hocam, yeni �alismalarinizin oldugunu duymak �ok g�zel, umarim sizin sayenizde bu dertlerden kurtulacagiz, lazerle ilgili �alismanizi tamamladiktan sonra burada duyurursunuz degil mi hocam?

Yok hayir. Burayi (forumu) ticari ama�larla kullanmiyorum.   
-M
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 21:36
İlk gönderen: Amazon Amazon yazdı:

Hocam i�erigine �inko'nun yanina Klorheksidin ve karbonat i�erigi vs. karistirsaniz olurmu acaba bunlar bakteri �ld�rmekte etkili ayrica havasiz ortamda yasayan bakterileri �ld�ren biseyler eklesenizde 10 numara olur bu karisimlar bi arada olurmu bilmiyorum ama :)

Asla klorheksidin koymayi d�s�nmedim.

Klorheksidin koyarsam en �ok 1 hafta kullanip terk etmeniz lazimdir. Klorheksidin i�eren gargaralari uzun kullanirsaniz disinizi kahverengiye boyar ve mantar �retir.

�stelik klorheksidin genellikle alkols�z olmaz. Alkol ise agiz kokusu i�in suikasttir.

-M

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 21:43
İlk gönderen: Fayda Fayda yazdı:

Hocam ne farki olacak eski pharmol Zn'den? M�mk�nse bilgi alabilir miyiz?Bir de Pharmol Zn siparis verecektim ama 5 Ocak'ta dagitim yapilacakmis.

NaClO, ZnCl2, asit borik.

Halitosil'in i�inde sodyum klorit koydurdum. Elimdeki bilgilere g�re �ok �st�n koku giderici �zelligi var. Agizi oksijenlendiriyor ve klorinliyor. �stelik uzun etkilidir. �inko ile birlesince rakipsiz oldu.

Zeolit konulmasini d�s�nd�m. Fakat ruhsatlandirmasi problem olmus. Zeolit form�lden �ikarildi. Peroksit d�s�nd�m. Fakat �inko metali peroksiti g�r�nce etkisini kaybetti. Bu sebeple peroksit de konulamadi.

Tatlandirici yok, koku giderici yok, sabun deterjan, mentol, alkol, nane, koku maskesi vesaire yok.

Halitosil s�ylenmesi kolay diye d�s�n�ld�. ��nk� pharmol'u hatirlamak zor, yazmak zor, telefonda s�ylemek zor, eczacinin re�etede okumasi zor, depocu P harfinde degil F harfinde ariyor ve bulamiyordu.
-M
Başa Dön
pharmacy Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pharmacy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2018 tarihinde 14:33
Hocam lazer ile ilgili �alismalarinizin ve halitosilin son durumu nedir suan piyasa da satisi var mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2018 tarihinde 16:31
Sordugunuz i�in tesekk�r ederim
laseri bu senenin ikinci yarisindan �nce kullanmayacagim
Halitosil'in �n�m�zdeki ay piyasada bollasacagi s�yledni bana , emin degilim
-M
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2018 tarihinde 20:31
Hocam hayirli olsun hepimize.
Sizin emeginiz �denmez, saglik diliyorum size.
Başa Dön
Burazin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Burazin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2018 tarihinde 23:34
1)Lazer dil �zeri i�in mi yoksa bademcigin oldugu b�lge i�in mi?
2)Bir de tip5 agiz kokusu i�in her zaman psikiyatri gerekir mi?
Dilim k�t� kokuyor ancak vuc�t �ukurlari kokar dediginiz i�in bunu kabullendim.
Bu takintiyi kendi i�imde yenemiyorum hala rahat degilim
8 hafta ila 2.5 sene arasi psikiyatrik tedavi g�rmeden bunu yenemez miyiz?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2018 tarihinde 20:20
Laseri dil sirtina Tip 1 vakalar i�in planliyorum.

Tip 5 psikojenik vakalar genellikle seratonin sizintisi sebebi ile ortaya �ikiyor. Kimyasallar (ila�lar) ile tedavi oluyorlar. Diger tedavi �esitlerini bilmiyorum.
-M
Başa Dön
Cherry Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cherry Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ocak-2018 tarihinde 14:09
Benim hastaligimin baska a�iklamasi yok.gerci tenimmi kokuyor. Agzimmi kokuyor bilmiyorum. Etrafdekilerin tepkisinden anliyabiliyorum. Yillardir �mz�m yok. Doktorlar kokmadigimi idda ediyor.hijyenime okadar �nem vermeme ragmen kokuyorsam bunun nedeni sadece tmau dir
Ins
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ocak-2018 tarihinde 19:31
Hocam lazer tedavisi kesin bir tedavi mi tip1 i�in?Bir de lazer konusunda karariniz net midir?Yani senenin 2. yarisindan itibaren kullanacak misiniz?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2018 tarihinde 16:03
İlk gönderen: Fayda Fayda yazdı:

Hocam lazer tedavisi kesin bir tedavi mi tip1 i�in?Bir de lazer konusunda karariniz net midir?Yani senenin 2. yarisindan itibaren kullanacak misiniz?

Hi� bir sey bilmiyorum. Yola �iktim. Izliyorum, okuyorum, deniyorum, inceliyorum, soruyorum. Literat�rde bazi uygulamalar yapilmis hepsi olumlu raporlar beyan etmis. ne olacagini zaman g�sterecek. Benden yana bir umut beslemeyin, beni beklemeyin.

Dile laser uygulayan hekim varsa ve siz Tip 1 agiz kokusu vakasiysaniz denemenizde mahzur g�rm�yorum

Sonucu burada yazarsaniz g�zel olur
-M

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fayda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2018 tarihinde 20:07
Hocam sizden umut beklemiyorum desem yalan olur.Zaten T�rkiye'de bu tedaviyi yapan doktor da var mi belli degil.
Başa Dön
bilim12345 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bilim12345 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2019 tarihinde 01:12

tmau hastasi arkadaslar bana ulasasin
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.