Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Agiz Kokusuna Kesin Çözüm Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bilginog
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı bilginog Cevaplabullet Konu: Agiz Kokusuna Kesin Çözüm
    Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2014 Saat 21:52
Merhaba Arkadaslar araniza yeni katildim.Bundan 1 yil öncesinde 5 yil boyunca 7/24 online agiz kokusu yasiyordum.Gerek Dis doktorlarina giderek gerekse Kbb,Gerekse Norolojiye giderek Reflü yaptirdim.Ancak bu lanet kokudan bir türlü kurtulamistim.Suan bana dil sirtimda lapa var neden derseniz,yada genzimden sivi akiyor neden derseniz,agzimda lapalik hissediyorum neden derseniz,bir uzman doktor edasinda anlatabilirim.Çünkü bunu yasadim çözdüm.Yazi Çok uzun Tüm agiz kokusu olan arkadaslar

http://bilginog.com/agiz-kokusu-nasil-gecer/ sayfasina yazdigim makaleyi okuyabilir.
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2014 Saat 17:51
öncelikle kurtulduguna çok sevindim sana izninle birkaç soru sormak istiyoum

1.si 1 yil öncesinde 5 yildir agiz kokusu yasiyordum demissin buna göre 1 yildir kokunun olmadigini söylüyorsun dogru mu anlamisim

2.si reflü yaptirdim demissin burda neyi kastettin endoskopi yaptirdigini mi yoksa reflü ameliyati oldugunu mu

3.sü kokunun siddeti ne kdrdi ve koku burnundan geliyor muydu

4.sü ari sütünden bahsetmissin eger sakincasi yoksa kullandigin markayi paylasabilir misin çünkü konu bal ve bal ürünleri olunca güvenilir bir ürün bulmak çok zor oluyor markanin ismini verirsem o markanin reklamini yapiyormus gibi olurum kaygisi tasima lütfen çünkü burda ne markalar paylasildi merak etme yine de kaygi tasiyorsan özelden de yazabilirsin sorun degil

5.si bu ari sütü,polen,bali fln hala kullaniyor musun yoksa kokunun geçtiginden emin olduktan bi süre sonra biraktin mi

6.si sendeki kokunun kaynagini bulabildin mi iyilesme sürecinde veya iyilestikten sonra heh koku demekki bundan kaynaklaniyormus dedigin oldu mu

brz uzun oldu ama kusura bakma bunlari sormam lazimdi

bi kullanmadagim ari sütü kalmisti bi de onu deneyelim bakalim :)
IP
bad-i saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-i saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2014 Saat 22:06
Misvak agaçlarin beslenme damarlari ve odunsu liflerinden yapilir. ÖZel bir agaç olup bu agacin öz suyunda dis eti sagligina iyi gelen kimyasal maddeler tespit edilmistir.

Agaçlarin yukariya dogru su ve besin tasimak için kullandiklari beslenme damarlari vardir. Bunlar içi bos borular gibidir. Mikroskopta görüntüsünü büyüttügünüz zaman hortum gibi oldugunu görürsünüz. Borunun ortasinda ilik adi verilen bir tünel bulunur. Bu tünelin çapi 10-20 mikrometreden 80-100 mikrometreye kadar degisir.

Odunsu lifin ortasinda uzanan ilik, saklama ve satis sirasinda mikrop yuvasina dönüsür. Küçük boy bir mikrobun çapi 1 mikrometre oldugu düsünülürse 1 tane misvak lifine katrilyarlarca mikrop girer. Bu lifler birinci kullanilmasini takiben mikrop cennetine dönüsür.

Odunun yapisinda bulunan selüloz yüksek karbonlu bir sekerdir ve bakterilerin (ve mantarlarin) bazilari odunsu lifleri besin maddesi olarak kullanir ve çogalir. Bu gün kullandiginiz misvak ertesi gün infektif materyal haline dönüsür. Degil agziniza sokmak, elinizi bile dokunmak istemezsiniz.

Mikrop tutmayan, naylon killardan yapilmis, seyrek kil demetleri olan orta sert bir Banat dis firçasi sagligimiz için biraz daha makul bir seçim olabilir.
-M
Yukarida alintiladigim bölüm Murat Aydin'a ait bir açiklamadir ve forumdan kopyalanmistir.( Alintilama yapmayi beceremedim kopyala-yapistir yaptim.) Murat Hoca'nin bilimsel tespitlerine her zaman güvendigim için misvak konusundaki önerinize biraz tereddütle yaklastim açikçasi. Ari sütüne gelince konuyu biraz açip affaf'in sordugu sorulari yanitlarsaniz bizleri aydinlatmis olursunuz. Simdiden tesekkürler...
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2014 Saat 16:35
bilginog,afaff nin sordugun sorulara cevabini dört gözle bekliyorum.
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2014 Saat 16:50
binginog simdiye kdr burayi gördügünü tahmin ediyorum ama ndn hala bi yanit yazmadin merk ediyorum tmm tesekkür ederiz bizi aydinlattin ama rica ediyorum simdi devamini getir
IP
trouble
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı trouble Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2014 Saat 23:29
Ari sütü ilk defa duyuyorum bize önerebilecegin bir marka veya çesit varmi çünki bu tip seylerin piyasada sahtesi çok oluyor en azindan bi yönlendirme yapabilirsin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu