Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

garip bir sey

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: garip bir sey
    Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 13:29
merhaba arkadaslar sorum sogle genize dogru akan 24/7 seffaf sividan normalda koku gelmiyor yani cikartip kokladiginda bir sey yok nasil oluyorda burundan bu kadar kotu kokuya sebep oluyor
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 14:44
24/7 ifadesini dogru kullandiginiz i�in tesekk�r ederim. Yedi g�n�n yirmid�rt saatini ifade etmek i�in "24/7" seklinde yazmak gerekir.

�ok sayida insan yanlis kullaniyor iken siz fevkalade dikkatli ve dogru kullandiniz.
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Kasim-2014 tarihinde 18:12
Bende anlamiyorum benimde burnumdan acayip derecede k�t� koku geliyor tip2 ye sahibim acaba siz bu kokuyu �nleyebiliyormusunuz ?
Başa Dön
uzgun Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 06:46
hayir ameliyyat bile oldum gecmedi biktim usndim vallahi agiz kokusunun bi cesit maskelemek munkun ama burundan gelen koku gecmiyor sakiz bile kullansan aksine artiyor diski kolusuna benzer koku burundan yukaridan geliyor eminim insallah olmeden caresin buluruz
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 17:02
Benim hi� umudum yok ama insan bi mucize bekliyor iste.
Başa Dön
Sude Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sude Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:18
Nefesle burun a�ma teknigi �ok etkili inan baska �aresi yok internetten arastir bana dua edeceksin ama dogru bir sekilde ve d�zenli yapmak sarti ile.sorun agizdan da agizdan nefes .burundansa burundan nefes teknigi ile gidebilirsiniz.Internetten arastirip okuyun anlayin ve uygulayin bence baska �aresi yok bol ve d�zenli nefes alisverisi ile bol oksijen alan agiz burun mide karaciger temizleniyor ariniyor Transformal nefes ve burundan nefes alma teknigi ile burun a�ma diye arastirip uygulayin ve kurtulun utanmayalim artik .D�zenli ve kuralina uygun yapipta olmazsa k�f�r edin bana �ARE BU zaten arastirip anlayinca hak verceksiniz arkadaslar...
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sude Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:20
INANIN ki bu mucize ama d�zenli ve kuralina uygun yapmak sarti ile JUDITH CRAVITZ TRANSFORMAL NEFES arastir
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sude Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 01:24
Ben internetten refluden nasil kurtuldum sayfasindan tesad�fen bulmustum 5 yildir agiz kokusu �ekiyorum bitmistim artik s�k�r d�zenli yaptim ve devam ediyorum bas agrim bile kalmadi bol oksijen arinmis v�cut temiz ferah nefeslerini olsun
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 09:49
sude b�yle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine bu konu ile ilgili baslik altinda kendine bir konu a�arsan daha mantikli olur b�yle herg�n ayni seyi fakli yerlerde defalarca okumayiz ve s�rekli tekrar etmekte kimseye fazladan bir yarar saglamiyor daha fazla kisiye ulasmista olmuyorsun insanlar ilgili konudaki basliklari okuyor zaten bende forumda yeniyim fakat forumun genelini incelersen dedigimi anlarsin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 13:47
İlk gönderen: nahide nahide yazdı:

sude b�yle her yazinin altina ayni seyi yazmak yerine ....

Bravo.
Ben uyarmayayim Sude hanim belki daha titiz olmayi akil edecektir diye sabirla bekliyorken Nahide hanim uyardi. Bir eksigi giderdi.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.