|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
jedix235
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2014 Saat 07:34 |
Selamin Aleyküm Arkadaslar
3 Senedir geçmeyen su nalet agiz kokusu halan geçmedi Sindirim sisteminden dolayi olabilir arastirmalarima göre bagirsagimda kurt var ve bu bagirsak kurdu agiz kokusunada yol açiyormus Doktora gittim 2 sene önce Gargara verdi bunu 3 aygargara yapicaksin 3 sonra geçicek dedi ben 1 ay kullandim yakinlarima sordum dedim agiz kokum önceki gibi kokuyormu diye onlarda önceki kadar agir degil dediler 2 sene öncede bagirsaklarimda kurt yoktu bademcigimi aldirsam sorun çözülürmü Gargara ilaçlardan kullansam çözülürmü ARKADASLARLA YÜZ YÜZE KONUSAMIYORUM KAFAMI ÖNE EGIYORUM BENIM IÇIN CIDDI BIR KONU LÜTFEN YARDIMCI OLUN Eger yanlis bisey yazdiysam çok ÖZÜR DILERIM Simdiden Cevaplariniz için tesekkürler [object HTMLImageElement] |
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
sanki baskalari için ciddi konu degil.
Bademcigine bak beyazliklar varmi dislerine dis etine bak iltihap çürük varmi görsellerden arat anlacaksin kbb ye git sinüzit kulak iltihabi varmi diye kontrol etsinler mide sorunun varsa endoskopi ol bagirsak kurtuda çikaacktir böylece bagirsak kurtu iç çamasirinda beyaz tozlar ve diskida beyaz canli canli seyler varsa vardir. |
|
![]() |
|
jedix235
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Farkindayim kimsenin umrunda degil
Bademcigi aldirsam herhangi bir yan etkisi olurmu Dislerimde iltihap cürük yok Kulak iltihabi olabilir hemen doktora gidip baktiricam Bagirsak kurdu gerçekten agiz kokusu yapiyormu ben arastirdim ama yanlis olabilir Çok Çok Çok TESEKKÜRLER YARIN DEDIKLERINIZI YAPICAM BAKTIRICAM INSALLAH BILDIGIMIZ BIR SORUN ÇIKARDA AGIZ KOKUSU ÖNLENIR. |
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
yan etkisi olur kanama vs bos yere ameliyat olunmaz yani kokunun kaynagi orada olmasi lazim
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
bademcik taslarin devamli bir sekilde olusuyorsa ve rahatsizlik hissediyorsan ben aldirmani tavsiye ederim.
bir de bagirsak kurtlarinin koku üzerinde fazla bir ilgisinin oldugunu düsünmuyorum. kisisel düsüncemdir herhangi bir kanitim yok. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
jedix235
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürlerrr
|
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
jedix235
![]() ![]() ![]() |
Bir sayfada okudum bagirsak kurdu agiz kokusunada yol açiyormus diye bilmiyorum
Bademcik gerçekten rahatsiz ediyor evet |
|
Agiz Kokusu
|
|
![]() |
|
Ömer Turkmen
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mart-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba 8 yildir agiz kokusu çeken birisiyim yillar boyunca bu sorun ile cebellesiyorum karanfil cignedim geçmedi dislerimi ve dilimi düzenli fircaladim geçmedi ne yaparsam geçmedi simdi gastrolojiye ve bir özel dis Hastanesi'ne gitmeyi düsünüyorum bakalim neler olucak ilerleyen günlerde yazmaya devam edicem
|
|
![]() |
|
Gececekinsl2
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Subat-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 106 |
![]() ![]() ![]() |
Slm ömer slm arkadaslar kan tahlili sonuclariniza bakip bana kisa bir bilgi verebilirmisiniz ..
Sorum Lymphozyten bu sizde kac bakarmisiniz bende yüksek cikiyor 4 Tane kan tahlilimdede yüksek cikti .. Bir bakip bana dönebilirmisin tskl |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |